In this Light

Kauneusblogi

Luku 462.


Roskat2



"Mitä ihmettä sä oikein teet?!", kysyi mieheni ihmeissään kun olohuoneen matolle kippasin kasan roskia. Kosmetiikkaroskia. Vastasin, "nooo mää niinko ajattelin kuvata nää blogiini. Sellaiset postaukset, jossa bloggaajat esittelevät loppuun kulutettuja kosmetiikkatuotteitaan, ovat tykättyjä". Mies oli hiljaa. Hiirenhiljaa. Päätti kai, antaa hullun touhuta. Ja täten, blogini ensimmäinen roskapostaus! Ihan joka kuukausittaista tästä ei ole tulossa, koska minulla loppuu kosmetiikkaa yllätävän vähän. Tämänkin kasan keräämisen aloitin viime vuoden joulukuussa (?) ja huhtikuun puolen välin tienoilla vihelsin pelin poikki. Tai, Kauneusmessuilta Trendi-lehden mukana tullut pahvikassi johon kosmetiikan keräsin, oli täpötäysi ja osa purkeista pursusi yli äyräiden. Silloin oli hyvä hetki lopettaa!


Roskat3



Aloitetaan vartalon freesaustuotteista. Loppuun taputtelin kaksi Nivean jättisuihkushampoota, jotka olen ostanut joiltain tarjouskinkereiltä Sokokselta. Ja luojan kiitos, näiden loppuneiden jälkeen minulla on enää yksi jo lopussa oleva suihkushampoo, nimittäin pikkaisen tympäisee! Tavallaan tykkään tuosta Nivean perustuoksusta, mutta rajansa kaikella ja hajuhermojen sietokyvyllä. Hinta-laatusuhteeltaan tosin aivan ässä.

Deodorantteja minulla kului loppuun kaksi. Voi olla, että yksi purkki on vahingossa mennyt jo aiemmin roskiin? Adidaksen dödö oli ihanan tuoksuista ja tehokasta, ehkä liiankin. Nimittäin kainaloitani kutitti välillä aikalailla! Sen sijaan Rexona on doedoranttimerkkinä kainaloilleni sangen mallikas ja rakastan tuota puuvillan tuoksua. Ihanan neutraali, mutta kuitenkin tuoksuva, eikä silti hajuvettä dominoiva. Ja tarpeeksi hellävarainen kainaloilleni! Viimeksi jouduin ostamaan toisen tuoksuisen dödön, kun kaupassa ei ollut tätä tuoksua ja sekös oli harmin paikka. Mutta en kuitenkaan halunnut lähteä viikonloppureissuun dödöttä, kun unohdin pakata sen mukaan. Perille päästyäni mitäpä laukusta löytyikään, se "unohtamani" dödö ^_^



Roskat4



Vartalon kosteutustuotteet pääsevät seuraavaksi esille! Xylidermin perusvoide onkin mielenkiintoinen tuttavuus, se perustuu siis koivusokeriin eli xylitoliin. Voide on oikeasti läpinäkyvää geeliä ja sen inci on miellyttävän lyhyt. Se saattaa jättää vähän ärsyttävän nahkean pinnan toisinaan. Käytin vartalolle, ensi sijaisesti olin ostanut kasvoja varten mutta jostain syystä tämä ei vaan toiminut kasvoillani? Kesällä auringon rasittamalle iholle ihanan viilentävä, hyvä kotimainen vastine aloe-geelille! Kovin kuivalle iholle kosteustehot voivat olla vähän iinä ja iinä, mutta omalle normaalille iholle tämä kyllä toimii.

Nivean käsivoide Sos Repair & Care käsivoide oli taasen silkkaa balsamia talven karhentamille käsilleni! Aion ehdottomasti ostaa lisää, hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä käsivoide. Jos et tykkää tiivistemäisistä koostumuksista, suosittelen silloin skippaamaan tämän.

Laveran Honey Moments vartalovoide oli aivan ihanan tuoksuista! Se tuoksui Lidlin appelsiini herkuttelujogurtille, joka taasen on iso NAMNAM. Ihana, karkkimainen tuoksu siis, kosteustehoiltaan omalle normaalille iholleni ihan passeli. Muistan muuten, että olen ostanut tämän vuoden 2013 marras, joulukuussa kun olin matkalla vanhemmilleni.

Love&Toast Persimon & Plum vartalovoide on muutaman euron löytö luontaistuotekaupasta ja ooh, tämänkin tuoksu on silkkaa timanttia! Kosteustehot ihan ok ja incikin hyvin luonnonkosmetikkamainen. Jos siis törmäätte näihin Life-liikkeissä, lämpimästi suosittelen kokeilemaan, varsinkin jos hinta on vielä pidetty edullisena. Pakkaus on vaan aavistuksen epäkäytännöllinen, neliskulmaisesta pullosta ei ole helppo viimeisiä rasvoja rutistaa. Kävin kipaisemassa toisenkin purkin, sekin lähti matkarasvaksi!



Roskat5



Kasvojen puhdistusrintamalta kuluikin loppuun neljä tuotetta. Lumenen Soft Touch Hydrating Toner on köyhän naisen Sensai hoitovesi. Koostumus on ihanan maitomaista, aavistuksen öljyistä ja paksua. Oma ihoni on tykännyt kyllä tästä tuotteesta, käytän tätä siis iltaisin kosteuttavana kasvovetenä.

Ja huhhuh, vihdoinkin sain loppuun Dermalogican puhdistusgeelin. Tuo on valehtelematta ollut riittoisin puhdistusaineeni, kesti melkein vuoden. Kyllä, luitte aivan oikein. Ehkä saatoin annostella liiankin spartalaisesti? Ihan jees puhdistusgeeli, mutta mutta, en ole aivan varma toimiko ihollani kuitenkaan optimaalisesti? Ja vuoden jälkeen onkin ollut kiva saada uusia tuulia puhdistustuotteisiin!

Mutta Garnierin misellivesi. Se on silkkaa rakkautta! Toimii itselläni kuin unelma, mutta tiedän tämän jakavan mielipiteitä. Itse käytän kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa sekä aamupuhdistuksessa. Toimii hyvin myös ripsivärituhrujen poispyyhkimisessä luomilta!

Aloréen kosteusuihkeesta olenkin tehnyt oman postauksen, tyydyn nyt sanomaan että tämän loppuneen jälkeen korkkasin uuden pullon ja ikävä tulee, kun sekin aikoinaan loppuu.


Roskat6



Kasvojen kosteutustuotteista loppuneet tässä näin. Cliniquen Super Rescue hoitovoide oli aikoinaan ihan ok tuote. Tämä oli toinen puteli ja tämä taisikin kulua lopulta kaulavoiteena ^_^

Erisanin ravitseva 24h kasvovoide oli nooh, ei kovin hyvää. Jostain syystä Erisanit eivät enää oikein ihollani toimineet, tämäkin taisi lopulta saada kaula- tai käsivoidekohtalon.

Estelle & Thildin hajusteeton yövoide ei toiminut omalla ihollani, se oli liian tuhti ja tukki ihoani. Lisäksi koin, että se jätti jälkeensä sellaisen ärsyttävän kireän kalvon? Mutta mieheni kasvoilla toimiva tuote! Miesparka aina välillä saa minun huonoksi toteamia voiteita itselleen ja täytyy sanoa, hän ei kyllä aina ole kovin mielissään, ilmeisesti kokee olevansa ns. roskakori? Itse taas en mielelläni heittäisi niitä omalle iholleni toimimattomia tuotteita suoraan roskiin, sillä nehän saattavat jonkun toisen iholla toimia vallan mainiosti! Kuten, köhköh, paremman puoliskoni iholla <3

Iroisien kuningatarseerumista olenkin turinoinut oman postauksen ( sama postaus jossa on esillä myös Alorée ), voisin harkita ensi talveksi uuden ostamista, jos budjetti vaan sallii? Ihan ok tuote siis, jopa omalle raaka-aineista nirsolle ihollenikin!

Aubreyn silmänympärysvoide lumessence eye cream oli muistaakseni ihan hyvä sy-voide! Pakkaus oli vaan mallia hehtaari ja koostumus muuttui huonoksi ennen kuin tuote ehti kulua loppuun.

Cliniquen klassikkoesikosteusvoide DDMG, sekin sai lopulta kaulavoidekohtalon. Mitähän mies olisi sanonut, jos tämä olisi vaivihkaa ilmestynyt hänen yöpöydälleen? ^_^

RENin sy-geeli on suuri rakkaus, josta on tehty oma postaus. Taidan seuraavaksi ostaa taas tätä, kosteustehoiltaan omille silmänalusilleni juuri sopiva tehopakkaus, ei rullaa meikin alla, eikä ärsytä silmiä. Loistava tuote siis!


Roskat9



Hiustuotteet muuten ovat välillä hankia loppuvia, minulla nimittäin kuluu niitä tuskastuttavan vähän loppuun! XZ merkin niittyvilla shampoo on hyvän tuoksuinen, mutta se ei vaan oikein toiminut omissa hiuksissani shampookäytössä. En kuitenkaan heittänyt sitä sellaisenaan roskiin, vaan siirsin sen käsienpesuaineeksi.

Louis Widmerin Remederm shampoo kuivalle ja kutiavalle hiuspohjalle oli alkuunsa toimiva tapaus, mutta jokin siinäkin tökki. Lopulta se oli avattuna niin kauan, että siirsin tästäkin loput käsisaippuaksi ^_^ ( kuka muu tunnustaa tekevänsä saman epämieluisille shampoille?).

Sen sijaan System4 Oil Cure Mask on hyvää! Se on siis öljyhoito hiuksille ja hiuspohjalle. Harmi vaan olen vähän laiska tämän tuotteen suhteen. Mutta hyvä, toimiva tuote ja suuri plussa kotimaisuudesta! Uusi pullo on jo korkattuna.

Id Hair Elementsin suolasuihke on loistotuote. Tykkäsin tuoksusta ja lopputuloksesta, tällä hetkellä olenkin muuten suolasuihkeeton koska haluan seuraavaksi ostaa jonkun toisen merkin tuotteen mutta en ole vielä päättänyt, minkä! Tästäkin olen kirjoittanut täällä ja täällä.


Roskat11



Loppuneita meikkejä onkin aika pieni määrä. Meikeissä minulta ehdottomasti eniten loppuu ripsivärejä, koskahan olisin muuten saanut rehellisesti meikkivoiteen loppuun?

Cliniquen Chubby Stick sävyssä 07 super strawberry oli ostosten mukana tullut lahjus ja minikoko normaaliin verrattuna. Jäihän sitä vielä ihan pieni törö, mutta en jäänyt sitä kaivelemaan, huulimeikin loppuminen kun on melkeinpä liputuspäivän arvoinen tapaus! ^_^ Ja voitteko kuvitella, olen alkuunsa arastellut tätäkin, vienoa marjasävyä kokien huulteni olevan aivan liian räikeät ja maalatut? Näin maailma muuttuu, Eskoseni!

Acon hoitava huulivoide on todella hyvä huulirasva. Näitä olen käyttänyt loppuun useammankin kappaleen! Edullista ja toimivaa.

Lumenen quick & chic kynsilakka on niin kuivahtanut, ettei tuolta enää tavaraa saa ulos. Tämä on muuten aivan varmasti ollut se dramaattinen lakka, joka on kaatunut olohuoneen laminaattilattiallemme, ups! Mutta kun se perinteinen, viime tingan kynsien lakkaus ulkomaan matkaa varten..olen surullisen kuuluisa viime tingan, yöaikaan tapahtuvista paniikkilakkauksista.

Lumenen Truly Bold and Curly ripsiväri on ollut suosikkini viime syksystä lähtien. Toimii omilla ripsilläni, helppo pestä pois, ei ärsytä silmiä, edullinen, usein tarjouksessa ja hyvä saatavuus. Arvostan myös kotimaisuutta! Tämä olisi jäänyt pimentoon ilman Kauneusmessuja ja Trendi-lehden tilauskylkiäisiä, onneksi siis tilasin ko. aviisin ^_^

No niin, sellaiset roskat siis tällä kertaa! Katsotaan taas tovin päästä uusi roskapostaus, vähän kyllä kutkuttaisi useammin näistä kirjoitella sillä tulihan tästä lopulta aika massiivinen postaus,

Mutta kysymys, kiinnostaako kiviäkään vai saako toistekin turinoida?

10 Kommentit

  1. Joo, nä postaukset on siitä kivoja, että saa monta tuotearviota samalla kertaa, jolloin myös ehkä ostovinkkejä :) Näissä roskajutuissa on myös se hyvä puoli, että ne on rehellisiä ja tuotteita on käytetty pitkään - eikä vain pari kertaa kun joku tuote on saatu lahjana. (Ne tuote"arviot" ärsyttävät. Ne on mainoksia.) Joten ainakin mun puolesta tämmösiä lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä pointteja! Itse tykkään kyllä lukea myös tuotearvioitakin, koska niissä on usein syvällisempi näkökulma. Mutta loppuneissa on se hyvä puoli, että saa monta miniarviota ja näkee sen, että jokin tuote on ollut sen arvoinen, että se on käytetty ihan oikeasti loppuun :)

      Uusi keräyskassi onkin jo valmiina ja muutaman tuotteen se onkin jo niellyt ^_^

      Poista
  2. Kiitos lisää :)!
    Oli monta jännää tuotetta, joista en ollut kuullutkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi keräyskassi onkin jo niellyt muutaman tuotteen ^_^ Näistä saa kyllä itsekin aina ideoita, esim. sulla on aina mukana erikoisempiakin merkkejä :)

      Poista
  3. Kiinnostaapa hyvinkin! Kehumistasi tuotteista ainakin Alorée oli jo aiemman postauksen perusteella hankkimislistalla (tosin siinä kategoriassa mulla on jo pari muuta tuotetta hankittuna). Näistä löytyi kyllä uusia kiinnostavia. Ensinnäkin Rexonan puuvilla :D Tajusin, että mulla ei ole koskaan ollut Rexonan dödöä. Kieltämättä aika outoa. Puuvilla!? Tulin tosi uteliaaksi - tiedänköhän edes, miltä puuvilla tuoksuu? Jos se on se tuoksu, joka puuvillalakanoihin tulee kun ne kuivaa ulkoilmassa, niin todellakin haluaisin tuoksua siltä! Tuo Love & Toast taas näyttää niin söpöltä että haluaisin kokeilla ihan jo siksi. Täytyypä käydä vilkaisemassa onko sitä lähi-Lifessä. Mulla tosin on vartalovoiteita ainakin kolme kokonaista pulloa odottamassa käyttöä, jota mun tapauksessani ei juurikaan ole...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alorée toimii omalla nirsolla ihollani hyvin, ehkä juurikin alkoholittomuuden sekä ns. kevyen koostumuksen ansiosta? Koen sen rauhoittavan ihoani. Varmaan on kyllä pakko hankkia uusi tilalle, kun vanha loppuu, ihon kriisihetkiä varten :D

      Oho, jotenkin kuvittelisin nimenomaan Rexonan olevan sellainen deodoranttimarkkinoiden ykkösnimen :D Mulla on varmaan suurin osa dödöistä ollut nimenomaan Rexonaa, koska se on toimiva tuote. Niveasta saan kamalat kainalotukkeutumat ja tuo Adidas on ehkä vähän liian tymäkkää..käyttäisin ekodödödöjä, jos ne toimisivat itselläni tai jos olisin istumatyössä. Tai sellaista suolakividödöä :D Mä luulen, että sillä tuoksulla on haettu sellaista raikkaan pyykin tuoksua, olen haistavinani ainakin sellaisen puuterisen vivahteen. Puuvillan tuoksua en minäkään tiedä, mielikuva on sellaisesta vähän viljaisesta vivahteesta mutta se on vain mielikuva ^_^ Mutta kannattaa seuraavalla kauppareissulla vaivihkaa tuoksuttaa dödöä!

      Tuosta Love&Toastista oli muuten sellaisia pyöreitä minirasioitakin! Ja hahhaa, samanlainen kropan rasvaaja olen minäkin, voin myöntää että Niveaa on silläkin saralla tullut hamstrattua ja pistän kyllä bileet pystyyn kun ne on loppuun taputeltu ^_^

      Poista
  4. Äääääh, pitkä kommenttini katosi, kun painoin vahingossa väärää nappulaa :( Nyt en jaksa näpytellä uudestaan, totean vain että harmi kun en erota mikä levy sulla on siinä lautasella. Kuvausrekvisiittasi hieman kyllä hymyilytti siitä huolimatta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh :T Joskus blogger muuten vetää ärsyttävästi tilttiin, itse jos muistan, kopioin kommentin ( jos siis tulee pitkä kommentti ). Mutta joo, enpä mä kyllä sitä kovin usein muista tehdä :D

      Levysoitin on tällä hetkellä valitettavasti ihan vaan sisustuselementtinä, olen pelastanut sen yhden himohamstraajan käsistä, joka oli kaivanut sen roskalavalta. Se vaan vaatisi 70-/80-luvun kaiuttimet ja ilmeisesti neulaosan suuremman rempan, joten saattaa olla että se kokee saman kohtalon, mitä nämä kosmetiikkapurkit, kierrätykseen siis ^_^ ( ainakin miehen mukaan..)Lautasella on Simon and Garfunkelin Greatest Hit's, ainoa vinyyli jonka omistan ( koska tuo laite ei toimi *_* ). Senkään toimivuudesta ei ole takeita, perustuen sen kirppislöytöstatukseen :D

      Poista
  5. Tykkään näistä postauksista. Tuntuu etten mitään saa kulutettua loppuun, uutta pitää testata. Nyt kuitenkin loppui lemppari V10 seerumi ja pian Joe Blascon Youth activator. Se kertoo et rakastirakastin kyseisiä tuotteita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi olen unohtanut vastata tähän :( Mutta totta, lemppareista lemppareimmat rutistetaan ihan loppuun, itsellä monta kertaa ne epäsopivat vaan jäävät käyttämäti :T

      Poista

Lähetä kommentti

Follow