In this Light

Kauneusblogi

Luku 510-Hullut Päivät!

Hullut Päivät, ne ovat täällä taas! Olen ehkä vähän viime hetkellä liikkeellä ostostärppien suhteen mutta toisaalta, onhan tässä päiviä vielä jäljellä? Ja hahhaa, yleensä olen todella tarkka millaisia kuvia blogiin lataan, anteeksi vähän tauhkainen kuvanlaatu! En ottanut huomioon kuvaushetkellä tuota paperin läpikuultavuutta, kuvailin nämä moternisti kännykällä suoraan kuvastosta. Odottaessani junaa. Yep, kunnon somemummoilua, varsinkin kun olen onnistunut haalimaan tälle viikolle ylimääräistä ohjelmaa. Mutta nyt niihin tärppeihin!

Keskiviikko


WP_20151007_12_20_21_Pro
 
Shideidon ripsentaivutin on yksi laadukkaimmista taivuttimista! Kun ostin omani vuonna 2010 tai 2011, en ole ensinnäkään joutunut uusimaan taivuttimen kumia ollenkaan. Minulla on jossain tallessa paketin mukana tullut varakumi, mutta luultavasti joudun ostamaan uuden sillä en ole nyt aivan varma, mihin meikkipussiin olen sen alkuperäisen jemmanut. Normaalihinta kilpailijan verkkokaupassa on 26,90 euroa eli kyllä tässä muutaman euron säästää. Voin lämpimästi suositella tätä tuotetta mutta tiedän, ettei aivan kaikilla ole ollut onnea Shiseidon taivuttimien kanssa.

WP_20151007_12_20_42_Pro


Elizabeth Ardenin huulituotteista kiinnostaisi hankkia sävyttävälle huulivoiteelle sävykumppani! Kirjoitinkin tovi sitten Honey-sävyisestä huulivoiteesta ja tuote on mieleeni; se on helppo valinta päiviin, jolloin huulipuna tuntuu liian hankalalta. Iso plussa myös suojakertoimesta. Hinta on muuten euron edullisempi kuin keväällä-kyllä, tuote oli myös viime keväänä hullareilla tarjouksessa! Näissä normaalihinta huitelee siellä 28 eurossa, etu on siis todella hyvä.


WP_20151007_12_20_02_Pro


Uuu, Guerlain! KissKiss huulipunankiinnittäjä voisi olla toimivampi tapaus kuin Kicksin versio, ehkä? Silmämeikin pohjustusvoidekin tulisi tarpeeseen, nykyisestä saa ihan kaapimalla kaapien nyhtää ulos tavaraa. Näiden normaalihinnasta minulla ei valitettavasti ole tietoa, mutta veikkaan jotain reilua 30 euroa?

Torstai


WP_20151007_12_22_23_Pro (2)


Torstaina tuleekin myyntiin perinteinen "jättileka" Estee Lauderin klassikkoseerumista, Advanced Night Repairista. Tämä on monien suursuosikki, oma ihoni tosin ei ollut sitä mieltä. Hinta on 95 euroa. Tuote oli muuten kevään hullareillakin torstaina tarjouksessa ja juuri tuohon hintaankin! Tämä voisi olla muuten ihana lahjaidea äidille tai isoäidille, ihan vaikka jouluakin silmällä pitäen.

Perjantai


WP_20151007_12_22_56_Pro


Perjantaina onkin mielestäni kaikista mahtavin tarjous, naamaharja aka kasvoharja aka Clarisonic hintaan 99 euroa! Tämän normaalihinta on kuitenkin siellä 150 euron tienoilla. Tällä on ollut ratkaiseva asema taistelussa epäpuhtauksia vastaan, ilman tätä laitetta ihoni olisi aivan varmasti hurjemmassa kunnossa! Oma tahtini harjaukseen on kerran, kaksi viikossa ja harjapäänä on cashmere. Harjailu kannattaa aloittaa varovaisesti, omaa ihoaan kuulostellen.

WP_20151007_12_23_09_Pro


Mia Höydön tuotteita olen ihastellut, nuo pakkaukset ovat niin kauniita! Kotimainen luonnonkosmetiikka on minusta aina todella, todella hyvä juttu! Näistä voisin itse uskaltaa kokeilla sy-voidetta, Unelmassa sheavoi saattanee aiheuttaa ongelmia minun extra-nirsolle iholleni. Normaalisti Kaunis-puhdistusgeeli maksaa 33,10 euroa, Unelma-kosteusvoide 49,60 euroa ja Valo-sy-voide 38,10 euroa.

Lauantai


WP_20151007_12_23_51_Pro


SIMin System 4-tuotteet ovat myöskin kotimaista tuotantoa, näistä löytyy tuotetta niin hiuspohjaongelmiin kuin ihan jokapäiväiseen arkikäyttöön. Tuotteiden normaali hinta pyörii siellä 15-17 euron kieppeillä. Oma suosikkini on tuo 2 shampoo, joka on kuivalle hiuspohjalle sekä Oil Cure Mask! Näiden hinta on kallistunut kevään hullareista, keväällä hinta oli 9,50 euroa.

WP_20151007_12_24_07_Pro


Estelle & Thildin uudet vartalonhoitotuotteet kiehtovat, näissäkin vetoaa raikkaat ja kauniit pakkaukset! Tuoksukin vaikuttaa lupaavalta. Vartalovoiteen normaalihinta on n. 19 euroa, kuorinnan n. 21 euroa ja pesuaineen n. 16 euroa. Voisin sijoittaa kuorintaan, tällä hetkellä minulla ei muuten sellaista ole-paha, paha kosmetiikkabloggaaja! ^_^ Tässä kuorinnassa ei muuten takuuvarmasti ole muovia!

Sunnuntai


WP_20151007_12_24_34_Pro



Uu, sunnuntaina Big Sexyhair! Hiuslakka on tuote, jota ihan oikeasti tarvitsen ( tai, no, köhköh, ostan varastoon edullisella hinnalla luottotuotteen ) ja BSX on sellaisen todella toimivan tuotteen osannut valmistaa; tämä on se viikon pakko saada-ostos! Myös tupeeraus purkista on hyvä ja toimiva tuote, sillä saa ison tukan. Kuivashampoota en ole kokeillut, toisaalta pärjään ilmankin. Näidenkin hinta on kallistunut kevään hullareista. Normaalihintoja en valitettavasti tiedä, paitsi purkkitupeeraus taisi olla jotain 26-28 euroa ja hiuslakka n. 20 euroa?

Sellaiset tärpit tällä erää! Ja hahhaa, täytyy sanoa että itseasiassa ehdin tänään jo tehdä täsmäiskun hakiessani Stockkan verkkokauppatilauksen, vanulappuja ja -puikkoja lähti mukaan mutta myös eräs sy-voide, jota en kyllä ollut alunperin ajatellutkaan ostavani..mutta kämmenselälle levitettynä se tuntui vaan niin ihanalta!

4 Kommentit

  1. Unelma kosteusvoide on mun lemppareita, se on ihanaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, Unelma kyllä kuulostaa oikealta unelmalta, itse en kyllä ilman testeriä uskalla kokeilla :P Mutta voin kyllä kuvitella että niille joille se sopii, on varmasti passeli. Ja huhhuh, ei oo kyllä tässä nyt hinnalla pilattu :D

      Poista
  2. Monen monta suosikkia ja tuon Guerlainin huulipunankiinnittäjäm olin unohtanut, käytin sitä vuosia joskus ennen 30-ikävuotta. :) Ei paha hintakaan. :) Hyviö unia Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyväksi havaittuja juttuja nimenomaan kannattaakin ostaa-tai jos ostaa jotain uutta ja eksoottista niin mahdollinen "hutiostos" ei tule liian kalliiksikaan :D Hiuslakkaa ainakin käyn ostamassa! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow