In this Light

Kauneusblogi

Luku 512-Roskapankkitalletusko?

Trash1

Insta-seuraajille jo vihjailinkin, kohta on aika roskabisnesten eli loppuneiden kosmetiikkapurkkien läpi ruotimisen. Sen kummemmin löpisemättä, tässäpä kosmetiikkaroskat elokuun alusta lokakuun puoliväliin! Nyt onkin aikamoinen kasa, huhhuh saa nähdä miten bloggerin tunnisteissa rajat paukkuvat vastaan!

Trash2

Hiusten pesu- ja hoitopuolelta loppui neljä tuotetta.

XZ kosteuttava shampoo xylitol hunaja oli itselleni aika plääh. Käytinkin tämän loppuun vartalolla suihkushampoona. Roskiinkaan en nyt haluaisi sinällään hyvää tavaraa heittää, joten nämä tällaiset mappi ö-shampoot kokevat tosi usein loppunsa joko käsisaippuana tai vartaloshampoona. En ostaisi uudelleen.

L'oreal Elvital Nutri-Gloss hoitoaine Mirror shine Cashmere Touch on tarkoitettu pitkille, kiillottomille hiuksille. Ajattelin näiden olevan köyhän naisen Kerastase, mutta koin, ettei nämä oikein olleet otolliset omissa hiuksissani. Minulta löytyy saman sarjan ohuille hiuksille tarkoitettu versio ja se on yhtä mitään sanomaton. Hiukset jäivät ilmaviksi mutta silti kovin karheiksi, vähän hapsottavan näköisiksi. Käytin tämän itseasiassa loppuun niin, että levitin hoitoaineen hiuksiin ennen pesua. Näin sain suhteellisen toimimattoman tuotteen kulumaan nopeammin! Ai että olen viekas, hehhee! En ostaisi uudelleen.

XZ hoitoaine karpalo ja kinuski oli joululahja isältäni vuosia sitten, silloin kun olin lyhythiuksinen enkä juuri käyttänyt hoitoaineita. Nyt päätin sisulla taputella tämänkin pois. Tuote lupasi kiiltoa ja suojaa. Oma karkea hiuslaatuni nyt vaan vaatii tujumpia aineita, ei ollut itselleni kaikista otollisin tuote. Tuoksu oli ihana! Käytin tämänkin muuten pois yllä mainutulla tavalla, levitin tämän hiuksiin ennen pesua. En ostaisi uudelleen.

Kérastase Nutritive Nutridéfense hiusnaamio oli sen sijaan ihana tuote! Oi, tuo tuoksu vie minut aina Thaimaaseen ja hoitoteho oli hiuksilleni hyvä. Tämä onkin tarkoitettu kuiville hiuksilleni, ainakin omaa karheaa hiuslaatua tämä tuntui silottavan ja pehmittävän, ei kuitenkaan jättänyt mitään megalättänää jälkeä pesun jälkeen. Voisin ostaa uudelleen.

Trash3

Kasvojen pesutuotteita loppui kolme.

V 10 Plus Cleansing Ceramide Gel oli ihastuttavan oloinen, raikkaan tunnun jättävä puhdistusgeeli! Se lupasi kosteuttaa sisältämänsä keramidin ansiosta. Tuote ei valitettavasti toiminut itselläni sitten niin yhtään mutta armas mieheni sai joutui käyttämään tämän loppuun. Miehellä tämä sen sijaan toimi ihan kivasti. Mutta yhtä hyviä tuotteita saa edullisemminkin, joten en ostaisi uudelleen.

Erisan hoitava puhdistusgeeli on sitten taasen meikäläisen luottotuote! Kesällä löysin kaapista osittain käytetyn purkin jonka otin käyttöön ja ihastuin tuotteeseen tauon jälkeen. Kulutinkin tuon jämäpullon loppuun ja näemmä myös tuliterän putelinkin! Toimii myös miehelläni, hän taitaa itseasiassa itsekin tykätä tästä eniten. Olen kirjoittanut tuotteesta oman postauksen täällä(klik klik). Ostan uudelleen, no tottakai!


Trash4

Kasvojen hoitotuotteita loppui kuusi.

Garnier misellivesi no, tämä olisi kyllä teoriassa kuulunut tuonne puhdistustuotteisiin..mutta siis, ihan HG-tuotteeni! Käytän aamupuhdistamiseen tai joskus ihan kokonaisvaltaiseen iltaputsaamiseen. Tai saatan käyttää kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä tuotteena. Tämä on muuten ihan ehdoton niksi-pirkkailu tuote, olen mm. puhdistanut tämän avulla meikkipussin meikkijämistä! Erinomainen myös meikkiswatchien puhdistamiseen. Tuote löytyy sen verran usein tarjouksesta, että tuskin koskaan olen ostanut tätä normaalihinnalla. Olen jopa ehdollistanut miehenkin bongaamaan tätä alesta, buahahhaa! Meinaan viimeksi meinasi mennä Sokoksen 3+1-päivillä tämän tuotteen tarjous sivu suun, mutta mies ystävällisesti vei minut misellivesitarjousten äärelle. Ostan uudelleen.

Alorée City-Protect kosteussuihke on aiiivan ihana! Rauhoittaa omaa ihoani, on mukavan kosteuttava tuote. Olen käyttänyt tätä kasvovetenä, pesun jälkeen suihkautan tätä suoraan kasvoille. Joskus sekoitan tästä ja öljystä superseerumin. Mutta niin ihana tuote, että sen loppuminen harmittaa! Luultavasti ostan I love me-messuilta uuden. Olen postannut tuotteesta oman postauksenkin (klik klik). Ja niin, ostan uudelleen!

Lumene Arctic Aqua Deep Moisture Eye Gel on aika perustuote, ihan ok peruskosteuttaja. Toimii hyvin meikin alla. Plussaa tuoksuttomuudesta! Kovin kuivalle sy-iholle en välttämättä suosittele, mutta jos tuntuu että sy-iho vaatii vesikosteutta, on tämä oiva ja edullinen perustuote. Uusi on jo avattu! Ostan uudelleen.

Alorée Life Rescue heleyttävä naamio oli tuote, jonka ideaan pääsin kiinni vasta aivan liian myöhään! Ostin tämän vuosi sitten enkä alkuun oikein tiennyt, onko tämä hyvä vai ei. Clarisonicin autettua ihon kunnon kohentumisessa tuntui että pääsin aivan uudella tavalla kiinni vanhoihin, ei niin hyviin tuotteisiin! Ja ne muuttuivat kuin taikasauvan kosketuksesta tuotteiksi, joita iho rakasti. Harmillista vaan tämä tuote ehti mennä huonoksi, sisältö oli muuttunut juoksevaksi. Ja köhköh, siitä huolimatta käytin tätä muutaman kerran-en todellakaan suosittele samaa kenellekään muulle! Nyt päätin että ei siinäkään ole järkeä, käyttää pilalle mennyttä tuotetta. No, ainoa pilaantumisesta kielinyt asia oli koostumuksen muuttuminen. Mutta niin, voisin ostaa uudelleen!

Estelle & Thild Biocalm Extra Nourishing Night Cream ei sopinut omalle iholleni. Se oli aivan liian tuhtia! Mutta ostinkin tämän silmällä pitäen miestäni, toki siis toivoen että tämä sopisi myös minulle. Miehelle tämä oli hyvä tuote, oma ihoni tuntui tukkeutuvan. E&T on ruotsalaista luonnonkosmetiikkaa. Voisin ostaa uudelleen miehelle.

Lumene Sensitive Touch rauhoittava voidegeeli oli tuote, jota kohtaan minulla oli suuret odotukset. Yhtä suuresti petyin, valitettavasti. En ole vielä löytänyt yhtään Lumenen kasvovoidetta, joka sopisi minulle :( Ja se jos mikä harmittaa! Ostetaan uusi naama, kiitos. Mutta tätä, en ostaisi uudelleen.


Trash5

Vartalon pesemiseen tarkoitettuja tuotteita loppui kolme.

Lactoline hellä hoitava pesuneste tuli käytettyä käsien pesuun. Täytin nestesaippuapulloa tällä pesunesteellä, mielestäni kiva tuote, pesuteho ok eikä mikään megakuivattaja. Tykkään jotenkin käyttää käsien pesuun sekä astianpesussa tuoksuttomia tuotteita, astianpesuaineissa kyllä ärsyttää se jos astiat jäävät "löyhkäämään" pesuaineelta :P Konetiskiaineiden kanssa tämä tuntuu eritoten toteutuvan, aion ehdottomasti nykyisten megalianräjäyttäjä pesukapseleiden jälkeen ostaa astianpesukonetta varten hajusteettomia pesukapseleita. Mutta niin, tämä pesuneste on meidän perheessä oiva tuote, ostan uudelleen.

Erisan hoitava pesuneste oli myös samassa tarkoituksessa! Hyvää ja edullista tavaraa. Ostan uudelleen.

Korres Water Lily suihkugeeli on puhdasta rakkausta. Tästä tulee jossain vaiheessa oma postaus, joten en turinoi nyt pitkästi. Mutta, ostan uudelleen.

Trash6

Vartalon peruskosteutustuotteita loppui kolme.

Dermalog Lotion oli säilöntäaineeton, hajusteeton ja väriaineeton perusvoide normaalille/öljyiselle iholle, voide on ihotautilääkärien kehittämä. Ostin tämän alunperin silmällä pitäen kasvojen ihoa mutta niin, vielä en ole löytänyt apteekissa myytävää perusvoidetta joka toimisi minulla siinä tarkoituksessa. Tämä sisältää ainakin jotain keramideja sekä sheavoita, luulen jälkimmäisen ainesosan aiheuttaneen sen, ettei tämä ollut kasvoillani optimaalinen. Käytin loppuun vartalolla. Ihan ok tuote, mutta luultavasti en osta uudelleen.

Aubrey vauvanhoitovoide oli tuote, joka aiheutti suuria tunteita ja tuoksuja. Jos minulla olisi vauva, en iki kuuna päivänä laittaisi tätä voidetta hänen iholleen. Siis jestas, mikä hajupommi tämä oli! Eikä voide tuntunut loppuvan niin millään. Tehokäytin tämän pois jalkavoiteena ja kyllä, sain aina sanomista mieheltä. Makuuhuone suorastaan löyhkäsi järkyttävän kitkerän anisviinaiselta rasvauksen jälkeen. Myös aamutakkiin sekä villasukkiin tuoksu tarttui. Aloitin tämän tehokäytön aikaan käyttää myös magnesiumsuihketta, joka taas tuoksuu hammaslääkäriltä. Tuotteiden yhteishajun nimeksi tuli vauvahammaslääkäri, ou mai onneksi se on jo historiaa! En suosittele voidetta vauvoille vaan enemmän vahvoista tuoksuista pitäville aikuisille. Itsehän en ostaisi tuotetta uudelleen.

Nivea Body Moisturiser Rich Nourishing on ihan ok tuote, mutta tuo koostumus on jännä. Aika tahmean kitkainen! Tuoksu taattua Nivea-laatua. Jättipönttö kului loppuun puu-dut-ta-van hitaasti, huhhuh! Olikin ilo saada tämä loppumaan. Harmi kylläkin olen haalinut jostain alepäiviltä näitä kaksin kappalein, joten uusi on jo korkattuna. Siirsin ovelasti miehen yöpöydälle, omaan makuuni tämä on liian mähmäisen lopputuloksen antava. Jos rasvaan tällä itseni illalla, siirtyy voide yön aikana lakanoihin ja yyh, sellaiset vartalovoiteiset lakanat ovat suuria tunteita aiheuttava asia! Mutta megakorppupäiviin ihan kelpo tuote ja tämäkin tuoksu vie minut etelän lämpöön..ristiriitainen tuote, voisin ostaa uudelleen pienen tauon jälkeen.


Trash7

Vartalon speciaalituotteita loppui neljä.

Rexona Motionsense Ultra Dry Cotton on minun rakkausdödö. Kainaloni valitettavasti vaativat alumiinia, muuten käyttäisin ekodödöjä ilomielin mutta kun ne eivät vaan toimi. Tämän tuoksu on ihana, raikas! Ostan uudelleen.

Kicks Skin Treat Virgin Olive Oil Hand Cream oli ihan perus ok käsivoide. Käytin unohdin käsilaukkurasvana, joskin päätin kuluttaa loppuun yöpöytärasvana. Tuoksu oli makean hedelmäinen, tuote kosteutti kädet ihan mukavasti. Inci oli kelpoa luettavaa ja muistaakseni hintakin edullinen. Voisin ostaa uudelleen!

Urtekram Hand Cream No Perfume oli taas tuote, joka mielestäni pehmensi mutta ei niinkään kosteuttanut?  Odotin tältä jotenkin enemmän..Yleensä holvasin kädet ensiksi öljyllä ja vasta sitten levitin tämän rasvan, tämä olikin yötä vasten käytössä. Edullinen tuote ja plussaa tuoksuttomuudesta! Voisin ostaa uudelleen.

O'Keeffes's for healthy feet oli jännä jalkavoide. Koostumus oli kiinteää balmia, joka levittäessä suli notkeammaksi, Toimi ihan ok, mutta tuotteen loppuminen herätti enemmän tunteita kuin sen käyttäminen. En osta uudelleen.

Trash8

Hiusten muotoilu- ja erikoistuotteita loppui neljä.

IdHair Elements CC Volume booster oli hiuksiin jätettävä hoitosuihke, sisältäen uv-ja lämpösuojan. Kosteutti ihan kivasti hiuksia! Tuoksu oli mieto ns. hypotuoksu. Olen tosi laiska föönaamaan mutta aina silloin tällöin tätä hiuksiin suihkin, föönasin tai en. Voisin ostaa uudelleen.

Big Sexy Hair Big Altitude muotovaahto on paras tähän asti kokeilemistani muotovaahdoista! Toi volyymia jopa silloin, kun en föönannut hiuksia vaan levitin pyyhekuivattuihin hiuksiin. Matkakoon ostin kesälomaa varten mutta hitsiläinen, kunhan vaan saan muotoilutuotejemmojani pienennettyä, ostan ehdottomasti lisää ja täyskokoisena!

Davines Naturaltech Replumping Hair Filler Superactive lupaa tuoda hiuksiin tilapäistä tuuheutta paksuntamalla yksittäistä hiusta. Olen tehnyt tuotteesta oman postauksen ( klik klik). Nyt kun olen ollut tovin ilman todettakoon, että lisää on saatava! Aionkin käydä kurkkimassa, josko tätä saisi I love me-messuilta. Ostan uudelleen!

Aco kosteuttava geeli hiuspohjalle oli taas todella plääh. Pari talvea sitten kärsin hiuspohjan kutinasta eikä tämä tuonut helpotusta. Kun ymmärsin kutinan johtuvankin hiuspohjan rasvoittuvuudesta, joka taas johtui hiusten värjäämisen lopettamisesta sekä hormonaalistista muutoksista ja otin oikeanlaiset tuotteet käyttöön, hiuspohjakin rauhottui. Mutta Acon geelillä sai kyllä viskata vesilintua! Tälle en keksinyt järkevää hyötykäyttöä joten nyt joudun kyllä laittamaan "hyvää" tavaraa kylmästi roskikseen. Ehkä jollekin, jonka hiuspohja on oikeasti kuin Saharan autiomaa, tämä on hyvä tuote? En osta uudelleen.

Trash9

Meikkejä loppui 9 kappaletta.

Make Up Storen luomivärille jouduin sanomaan byebye, se oli mystisesti noussut pannustaan ja haljennut keskeltä. Näky oli kieltämättä vähän apokalyyttinen, enkä päättänyt jäädä selvittämään mikä uusi yhdyskunta luomiväriin oli pesiytynyt. Byebye! Sävy oli kaunis keltakulta, Rising Sun. Ehkä omaan käyttööni liian..keltainen? No, MUS on aika pesumerkki, luomivärejä voisin ostaa uudelleen, muta tuskin tätä sävyä-josko sitä enää on valikoimissa lain! Voisin ostaa uudelleen.

Dermalogica Cover Tint oli jännä meikkivoide. Tavallaan tykkäsin mutta sävy oli vähän hasardi. Aivan liian oranssi. Käydessäni meikkipohjajemmojani läpi huomasin tämän mennen pilalle. En jäänyt tämänkään kanssa selvittämään, keitä he olivat ne pienet bakteerit kunnen mä tunnen teitä..Tuote on muuten käsitykseni mukaan lopetettu. En ostaisi uudelleen.

Melvitan bb-voide oli myös ristiriitainen tuote. Itse tykkäsin, iho kenties ei. Se aina näppyili jos käytin tuotetta pitkään yhtä jatkoisesti. Yritin käyttää sisulla pois mutta ei, päätin että tämänkin on aika päästä kosmetiikkataivaaseen. Päiväyksetkin olivat jo paukkuneet. Olen tehnyt tuotteesta oman postauksen ( klikklik ). En ostaisi uudelleen.

L'oréal Lumi Magique Base Pure Light Primer oli myöskin mennyt vanhaksi, koostumus oli lörähtänyt. Oli tämäkin jo pari, kolme vuotta vanha tuote! Tällä sai kyllä upean kylmän, hopeaan taittavan jäisen kiillon ja glown, käytin poskipäillä sekä kulmaluulla. Mutta aika vähälle käyttö kyllä jäi, valitettavasti. Voisin ostaa uudelleen.

Maybelline The Falsies Feather-Look Volum' Express on suosikkiripsarini. Tällä saa näyttävää jälkeä aikaan! Ostan uudelleen.

Estee Lauder Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara oli minikokoinen kylkikäinen ostosten yhteydessä. Tällä sai ihan kivaa jälkeä ripsiin! Suosin tällä hetkellä budjettiripsareita, normaalikokoinen ei sovi tällä hetkellä siihen hintahaarukkaan mitä ripsiväristä suostun maksamaan. Voisin ostaa, mutta tällä hetkellä en ostaisi.

L'oréal Lumi Magique valokynä oli myös sekin mennyt huonoksi-tai ollut avattuna niin kauan että sekin sai lähtöpassit. Ihan hyvä kynä, joskin koin sen ehkä aavistuksen ärsyttävän silmiä..en ostaisi uudelleen.

Clinique Line Smoothing Concealer oli myös sekin ollut avattuna niin kauan, että roskistuomio tuli. Alkuun tykkäsin peiteaineesta tosi paljon, se on kosteuttavan tuntuinen, ei mitään kuivaa tatamia! Asettuu hyvin sy-alueelle mutta hitsiläinen, kun se lähti karkaamaan silmiin, aiheuttaen kirvelyä ja ärsytystä. Omalle sy-iholleni sopiikin parhaiten voidemaiset tai jauhemaiset peiteaineet. Kun keksin puuteroida sy-aluset peiteaineen levityksen jälkeen, aukesi minulle uusi ulottuvuus tämänkin suhteen. Mutta niin, lopulta totesin tämän olleen avattuna niin kauan, etten enää ilkene sitä käyttää. En ostaisi uudelleen.

Lumene Truly Bold and Curly ripsiväri onkin se toinen suosikki Maybellinen rinnalla. Hinta-laatusuhde on todella hyvä, tämähän maksaa vain n. kymmenen euroa! Ostan uudelleen.


Trash10

Näytteitä loppui kolme, tai ainakin kolmesta olen säästänyt pussit!

Korres Almond Blossom kosteusvoide oli kiva voide normaalille/sekaiholle. Tykästyin tähän jopa siinä määrin, että ostin täyskokoisen purkin! Aion kuitenkin tarinoida siitä omassa postauksessa hamassa tulevaisuudessa. Ostan uudelleen.

Alorée CC-voide oli yllättävän kiva kasvoilla mutta auttamatta liian tumma! Vaikka en olekaan se kaikista vaaleaihoisin ja oma sävyasteikkoni on jotain 20-25 N/W, niin kyllä tämä oli liian tumma. Jos tätä saisi vaaleampana, voisin harkita tuotteen ostamista. Tästä muuten olen ottanut kasvoilla ennen/jälkeen kuvat, kiinnostaisiko teitä lukea tästä ihan oma postaus? Voisin ehkä ostaa uudelleen.

Korres Yoghurt SPF50 sävyttävä emulsio kasvoille oli nimensä mukaisesti sävyttävä aurinkovoide. Olisin muuten tästä varmaan tykännytkin, mutta sävy oli liian tumma ja tuotteen alkoholipitoisuus oli iholleni liikaa. Olisin halunnut tykätä tuotteesta mutta valitettavasti se ei toiminut itselläni. En ostaisi uudelleen.

Huhhuh, sellainen satsi tällä kertaa, 36 purkkia ja nuo kolme näytettä! Aika paljon loppui tuotteita joiden loppumisesta olin iloinen ja helpottunut. Paljon heitin myös vanhaksi menneitä tuotteita pois. Kosmetiikkajemmat onkin hyvä aina säännöllisin väliajoin käydä läpi ja luopua suosiolla niistä vanhentuneista yksilöistä. Silloin ne uudetkin tulokkaat saavat enemmän tilaa hengittää.

12 Kommentit

  1. Mun mielestä tuolla V10Plus Keramidi Puhdistusgeelillä saa niin ihanan herättävän ja raikkaan kasvojenpesun aamuisin :D Olen tykännyt tosi paljon! Toinen tuubi jo käytössä. Ei kuivata ihoa, kuten geelimäiset putsarit yleensä tuppaa tekemään ;) Aloréen kosteussuihkeesta tykkään myös paljon, yksi suosikeistani kyseiseltä sarjalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se menee, kaikki ei sovi kaikille :) En tiedä, mutta jotenkin en vaan päässyt tuotteen kanssa sinuiksi, mulla toimii paremmin selvästi voidemaisemmat putsarit jostain kumman syystä :O

      Aloréen suihke on kyllä ihana! Tuo oli jo toinen tyhjentynyt pullo :) Ja aion ostaa lisää!

      Poista
  2. Huh, mikä määrä loppuneita. :D Paljon tuotteita, jotka on itselleni nimeltä tuttuja, mutta en ole käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän kyllä mietin, että olisi pitänyt kirjoittaa tämä jo aiemmin, tai lopettaa noiden tuotteiden jemmaaminen aiemmin. Tunnisteetkin loppuivat kesken :'D

      Poista
  3. Tämäkkä lista ;-). Aloreen kosteussuihke kuulostaa kiinnostavalta, uusi merkki minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös ollutkin :D Täytyy katsoa miten seuraavat pullot tyhjentyvät ja viheltää peli poikki aiemmin jos siltä tuntuu :) Aloréen kosteussuihke on ihana, voin lämpimästi suositella :)

      Poista
  4. Ostin sun innoittamana tuota misellivettä kokeiluun! Tosin käytän sitä lähinnä silmämeikkien viimeistelyputsailuun varsinaisen pesun jälkeen, mutta parin päivän jälkeen tuntuu toimivan ihan hyvin. Tuo Erisanin puhdistusgeeli on muuten mun miehen ikisuosikki ja itsekin käytän sitä esim. matkoilla niin että säästää yhden purkin kun voin käyttää puolison kanssa samaa. Pitkäaikaiseen käyttöön se kuivattaa talvella mun ihoa liikaa. Myös XZ:n karpalo-kinuski on tutun näköinen pullo - lättänälle lirutukalle se toimii ihan kivasti ja tuoksuu tosiaan ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtava kuulla :) Toivon mukaan tykästyt pitkän aikavälin käytössä! Mäkin muuten usein viimeistelen tuolla myös silmämeikin rippeet, jos niitä on jäänyt pesun jälkeen. Ja aamupuhdistuksessa toi on myös mainio-ajatus vesipesusta saa vilunväreet ja olen todennut aamuvesipesun kasvoja kuivattavaksi :P

      Erisan on siitä kyllä helppo, että se sopii aika monelle, varmasti meihin herkkäihoisiin suomalaisiin vetoaakin brändin lupaukset. Täytyykin kuulostella miltä putsari itsellä tuntuu talvemmalla! Aion kyllä hankkia puhditusmaidonkin talvea silmällä pitäen, jo nyt ilman viilentyminen tuntuu ihossa.

      Karpalo-kinuski oli kyllä todella hyvän tuoksuinen! :) Ja kiva kuulla, että se myös toimii jos hiuslaatu on optimaalinen :)

      Poista
  5. Olipa paljon loppuneita vaikka moni taisikin olla meikkilaatikon siivouksen tulosta. Mua alkoi kiinnostaa Big Sexy Hair muotovaahto ja Davinesin tuuheuttava tuote, koskaan ei ole liian paksu tukka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nyt tulikin kunnolla siivottua vanhaksi menneitä meikkejä pois :P Päätin, että turha niitä on hillota, varsinkin kun oma iho vielä on se nirsompi tapaus :D

      Tuo muotovaahto on kyllä tosi hyvä! Ja Davinesin ostamiselle annan itselleni luvan, koska mitään vastaavaakaan ei multa nyt löydy :)

      Poista
  6. Mahtava määrä! Olen välillä miettinyt että toteuttaisinko tämän teeman itsekin, saisi kivasti listattua monta suosikkia kerralla. :) Näitä on mielenkiintoista lukea, täytyy kysyä lukijoilta kiinnostaisiko tälläinen formaatti minunkin blogissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oli jo liikaakin kun tunnisteet loppuivat kesken :D Olisi pitänyt vaan kuun vaihteessa tehdä koontipostaus.

      Hihhii, nyt mulla kyllä tuntui loppuvan moni "onneksi loppui"-tuote :D Ens ruodinnassa on varmaan enemmön niitä suosikkeja, ehkä? :)

      Ja miksi ei tämä formaatti toimisi sunkin blogissa? :) Musta ainakin olisi kiva lukea sunkin loppuneista :) Ja voihan niitä keräillä pidemmänkin ajan, vaikka kaksi kuukautta putkeen jos kuukaudessa tuntuu loppuvan liian vähän ( mitä itse kuvittelin kohdallani :D )

      Poista

Lähetä kommentti

Follow