In this Light

Kauneusblogi

Luku 551-Silkkihanskat omasta takaa

Aco3


Myönnetään. Olen aika saamaton mitä tulee vartalon hoitamiseen. Kyllä, tiedän kasvojeni hoidon kokemuksella, että hoitamiseen satsaaminen kannattaa. Silti havahdun useimmiten tilanteeseen, jossa kädet ja jalat ovat kuin hiekkapaperia!

Kävin tovi sitten apteekissa ja täsmäostoksen jälkeen ajauduin silmäilemään apteekkimerkkien ihonhoitotuotteita. Muistelin karheita käsiäni ja päätin ostaa käsivoiteen. Valinnan varaa oli jos jonkinmoista, mutta päädyin puhtaasti ulkonäkösyistä ostamaan Acon Protecting Hand Creamin. Tämän voiteen pakkaus oli kaikista eteerisin ja kaunein kaikkiin muihin käsivoiteisiin verrattuna. Tämän voiteen kanssa moni kakku päältä kaunis sanonta voidaan vihdoin hyvästellä nokkelien sanontojen hautausmaalle!

Aco5


Käsivoide on juuri sellainen, mistä tykkään. Se on aavistuksen tiivistemäistä, mutta ei liian tuhtia tavaraa. Minulle tulee koostumuksesta mieleen erittäin silikoninen primeri! Koostumuksen ansiosta suhteellisen pieni määrä voidetta riittää käsien hoitamiseen. Oma inhokkikoostumukseni on muuten sellainen lörö, vesimäinen emulsiokäsivoide, joka jää pyörimään käsiin eikä kosteuta kunnolla.

Käsivoide imeytyy suhteellisen sutjakkaasti ja jättää tassut ihanan samettisiksi, ehkä jopa tahmeiksi. Heti ensikokeilun jälkeen olin vakuuttunut, tämä on omiin tarpeisiini tarpeeksi hoitava sekä kosteuttava. Kuivan karheat kädet muuttuivat astetta edustuskelpoisemmiksi! Toki jotain voi ärsyttää se kalvontunne ja/tai tahmaisuus, mikä käsiin jää mutta toisaalta, minun mielestäni se taas estää kosteuden haihtumista. Tai, ainakin kuvittelen niin!

Voiteessa on Triple Moist Complex, joka yksinkertaisuudessaan lupaa sekä kosteuttaa tehokkaammin; välittömästi ja pitkäkestoisesti, pinnalta ja syvältä että parempaa tunnetta ja koostumusta; pehmeä ja sileä iho, helppokäyttöinen, ei tahraa. Incistä bongaankin listan kosteuttavia aineita!

Voide on hajusteeton, nyt kun olen innostunut suihkimaan hajuvettä lähes joka päivä ja moni hiustuotteeni on vahvasti hajustettu, halusin neutraalin käsivoiteen. Liika tuoksusinfonia on liikaa, olen kenties huomaamattani lipsunut hajuveden liika-annosteluun..Mutta niin, tämä on mielestäni aidosti tuoksuton, en nimittäin huomaa edes raaka-aineiden tuoksua.

Käsivoiteen hinta on suurinpiirtein 7-10 euroa, riippuen ostopaikasta. Acon tuotteita myydään apteekeissa. Tätä tulen ehdottomasti ostamaan toistekin!

10 Kommentit

  1. Sellainen käsivoide olisikin ihana saada, mikä kuivuu nopeasti eikä jätä rasvaiseksi käsiä. Harva on sellainen, vaikka käsivoiteita paljon käytänkin. Aco on ihan hyvä merkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhii, onkohan sellaista keksittykään..?:D Tämä voide jättää ihan hetkeksi tahmaisen tunnun, mutta aika nopeasti sekin humahtaa käsiin.

      Poista
  2. Onpahan nätti purkki, oikein eteerisen ja jopa talvisen näköinen. Apteekkimerkeiltä en ole varmaan kokeillut ikinä yhtäkään käsivoidetta.

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purkki on kyllä kaunis, nimenomaan eteerinen! Ihastuin :) Ja mitä, nyt sun täytyy korjata toi tilanne :D Tämä Aco on hyvä tapaus, samoin Avenella on aivan ihana ja hoitava rasva!

      Poista
  3. Pakko sanoa, että tykkään ihan kympillä Acon uudistuneesta ulkomuodosta. Itseasiassa se sai itsenikin käyttämään brändin tuotteita. Käsivoidetta en ole kokeillut, mutta kuulostaa hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Acon uudistus on ihan täyskymppi! Sisäisen visualistini kehrää tyytyväisenä :) Tämä on kyllä hyvä käsivoide! On just sellainen, millaisesta tykkään :)

      Poista
  4. Tuoksuton hyvä käsivoide on loistojuttu; minäkin kun olen parfyymien ystävä enkä innostu tuoksujen sekamelskasta.

    VastaaPoista
  5. Lumenen Arctic Aqua syväkosteuttava käsivoide imeytyy mun mielestä tosi nopeasti. Oon ite tykännyt siitä ja on auttanutkin, mutta mulla ei nyt oo ihan niin pahasti kädet kuivunu ku yleensä, ni en tiedä auttaako sitten jos on pahasti kuivunu.

    Mut toi Acon purtilo on kyllä niin nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen voide onkin nopea imeytymään, mutta kosteustehoiltaan se ei ollut mun käsille optimaalinen :T Acossa on enemmän "paukkuja". Tosin, mä kyllä tosi usein rasvaan kädet vasta illalla. Päivällä se vaan unohtuu :P Jos rasvaisin useammin, niin silloin se Lumene varmaan voisi riittääkin tehoiltaan :) Mutta Aco on kyllä tehokas ja sopii laiskoille rasvaajille :D Ja pakkaus on kyllä vaan niin nätti, siitä ei pääse mihinkään :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow