In this Light

Kauneusblogi

Luku 672-Käsintehtyä ja ihanasti tuoksuavaa luonnonkosmetiikkaa!



Olen jo useamman tovin ihastellut virolaisen Signe Seebidin tuotteita ja syksyn I love me -messuilla Bona Valeren osastolla pääsin vihdoin ja viimein merkkiin tutustumaan paremmin! Signe Seebidin tuotteet valmistetaan ja pakataan käsityönä Virossa, luonnon raaka-aineista. Ne eivät sisällä mitään synteettistä. Merkki suosii pakkauksissa kierrätystä, suurin osa tuotteista pakataan lasiin sekä kääreissä käytetään kierrätyspaperia ja -pahvia. Virossa luonnonkosmetiikka, vieläpä paikallinen sellainen, on kova juttu. Olen ymmärtänyt, että naapurimaassamme onkin paljon pieniä, paikallisia luonnonkosmetiikkamerkkejä. Koskahan Suomi seuraa perässä?



Signe Seebidin tuotteet on pakattu hurmaaviin, vintage-henkisiin pakkauksiin. Minä niin rakastan tuota nostalgista pakkausilmettä, pakkaukset ovat niin kauniita! Messuilla mieleeni juolahtikin, että Signen tuotteet olisivat ihania lahjaideoita. Pakkaus on sellaisenaan jo niin kaunis, ettei se vaadi kuin ehkä sellofaanin ja palan kaunista nauhaa. Signe Seebidiltä löytyykin vartalokuorintoja, saippuoita, öljyjä, rasvoja, kasvonaamioita. Pääpaino on kuitenkin vartalolle tarkoitetuissa kylpytuotteissa. Itse ajattelin ostaa kuvissa näkyvän Ruusunkukka vartalokuorinnan sekä äidilleni, että anopilleni joululahjoiksi-niin, vaikka taisimmekin sopia, ettei lahjoja vaihdeta..mutta eikös tämä ole oivallinen myös niihin, ei vaihdeta joululahjoja lahjoihinkin?



Päädyin ostamaan messuilta Signe Seebidin Ruusunkukka vartalokuorinnan. Bona Valeren osastolla tehtiin käsihoitoja ja olin valinnut tämän kuorinnan käsihoitoni tuotteeksi. Ihastuin tuoksuun hoidon aikana joten olikin itsestään selvää, että ostaisin sen itselleni! Kuorinnan tuoksu on vivahteikas ja pirteä. Se ei tuoksu ruusulta, vaan sitruunaruoholta ja ylan-ylangilta. Bona Valeren sivuilla mainostetaankin kuorintaa itämaisena ja naisellisena. Omasta mielestäni tämä ei ole liian itämainen, mitään intian basaari -henkistä tuoksua ei tarvitse pelätä! Minulle tuoksussa on tietynlainen sitruksisen kukkainen vivahde, ja alkuun mietin tuoksun olevan todella raikkaan, sitruunalla maustetun ruusun. Yllätyinkin siitä, ettei ainesosissa ole ruusua, sillä olen jo ehtinyt assosioida tiettyä ruusumaista vivahdetta nimen perusteella. Kuorinta koostuu sokerista, viinirypäleöljystä, kasviperäisestä glyseriinistä, E-vitamiinista sekä ylan-ylangin ja sitruunaruohon eteerisistä öljyistä.

Olen kokenut kuorinnan annostelussa helpoimmaksi lusikan. Meillä ei ole saunaa eikä kylpyammetta, joten olen käyttänyt kuorintaa suihkussa. Hieron kuorinta-ainetta kostealle iholle, työstän hetken aikaa ja huuhdon pois. Kuorinta tuntuu iholla mukavan raffilta ja iho jää kuorinnan jälkeen pehmeäksi ja kosteutetuksi, en tarvitse tämän jälkeen erillistä kosteusvoidetta! Iholle jää vieno tuoksu hetkeksi aikaa, mutta jonkin ajan kuluttua tuoksu on haihtunut pois. Käytän kuorintaa iltaisin, ja seuraavana aamuna tuoksua ei enää ole havaittavissa.

Signe Seebidin tuotteet ovat siis niin kauniita, ettei niitä kannata kätkeä kaapin sisälle vaan pitää esillä. Sellaisen vinkin annan, ettei kuorintaa kuitenkaan kannata säilyttää lämpimässä ja kosteassa kylpyhuoneessa. Muuten se voi alkaa "sulaa". Olen viime aikoina joutunut omakohtaisesti kokemaan muutamien kosmetiikkatuotteiden sulamisen kun kylpyhuoneemme lämpötila on mystisesti noussut, siksi suosittelenkin säilytystä viileässä. Ja koska kyseessä on luonnonkosmetiikan tuote, kannattaa se muutenkin käyttää suhteellisen nopeasti pois, eikä hillota sitä erikoistilanteisiin.

Onko Signe Seebid tuttu?

16 Kommentit

  1. On tuttu, sarjan mansikka-vaniljanaamio silkkaa rakkautta. <3 Kylppärissä ei tosiaan oikein viitsi säilyttää mitään, varsinkin nyt talvella kun tuntuu, että meillä lattialämmityksen lisäksi myös patteri paahtaa täysillä niin siellä on vielä kuumempi kuin kesällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se naamio odottaa vielä korkkaamista, luulen että sen kanssa menee ens vuoden puolelle. Ihana kuulla, että olet siitä tykännyt, luulen että mäkin tuun tykkäämään ^_^

      Meillä jossain vaiheessa alkutalvesta pamahti lämmöt päälle, niin kylppärikin muuttui kuumemmaksi, se ei siis muuten ole ollut kovin kuuma :O Ja kun saimme syksyllä kuivausrummun, niin senkin lämmin höökiminen kyllä tuo aika trooppista lämpöä kehiin..

      Poista
  2. Signen tuotteista on mulle tuttu tuo Jonnan mainitsema naamio sekä jalkasaippua, joka on nimestään huolimatta enemmän kuorinta. Suomessakin on monia pieniä luonnonkosmetiikkamerkkejä, jotka eivät ole isolle yleisölle tuttuja, mutta se vaatii varmasti tosi paljon rahaa ja resursseja nousta sieltä oman kodin työhuoneesta Sokokselle myyntiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, mutta jännästi tiedän paljon enemmän niitä virolaisia merkkejä :D En tiedä, puuttuuko meiltä se tietty rohkeus, monesti varmaan mukana on vaatimattomuuttakin ja tottakai sitä, ettei vaan ole resurssejan paukuttaa markkinointia sillä voluumilla, että ihmiset tulisivat merkeistä tietoisiksi :P

      Poista
  3. Tuotteet on ihania, mä tutustuin näihin vuosi sitten Tallinnan kauneusmessuilta. Nyt kävin kahteen otteeseen messupisteellä ja ostin ensin kuorinnan ja sen jälkeen vielä käsivoiteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä ihania ^_^ Mäkin taisin käydä kahteen otteeseen Bona Valaren osastolla :D

      Poista
  4. Signe Seebidin tuotteita en ole vielä ehtinyt kokeilla. Ruusujutut ovat aina ihania:) En harrasta kuorintoja, mutta jotain muuta ruusujuttua voisin kokeilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä kokeilemaan, jos luonnonkosmetiikka ja pienet merkit kiinnostavat :) Ruusujutut toimii aina, mä niin rakastan ruusun tuoksua ^_

      Poista
  5. On tuttu ja rakastan joka ikistä testaamaani Signe Seebidin tuotetta ja niitä lähti tädillekin joululahjaksi. Niin kauniita ja miten edullisia! Hyvä vinkki tuo kuorintavoide. Signe Seebidin tuotteet kannattaa käyttää, eikä pitää koristeena. <3

    Ihanaa viikkoa Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Signellä osataan visuaalisuus sekä ihanat jokaista sopukkaa hellivät tuotteet ^_^ Täytyykin tällä viikolla vielä ehtiä lahjaostoksille, muuten tulee kiirus!

      Ihanaa viikkoa myös sinulle, Tiia <3

      Poista
  6. Minä olen ihastellut näitä useasti, messuilla viimeeksi Tallinan reissulla, mutta on jotenkin vaan jäänyt hankkimatta. Nyt taitaa olla pakko kokeilla kyseistä sarjaa itsekin. On niin kauniit jo nuo pakkauksetkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, tämä on ihana sarja! Jossain vaiheessa tulee raporttia sarjan mansikka-kasvonaamiostakin ^_^ Pakkaukset on ehkä kauneimpia, mitä olen kosmetiikan saralla nähnyt :)

      Poista
  7. Nää tuotteet on hurjan mielenkiintoisia, Prismassa olen hypistellyt. :D Ps. mun blogissa on sulle tunnustus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on mielenkiintoisia, mulla odottaa vielä sarjan mansikka-vanilja naamion testaaminen :) Ja kiitos tunnustuksesta vielä tätäkin kautta :)!

      Poista

Lähetä kommentti

Follow