In this Light

Kauneusblogi

Luku 709-eleven-haalinta

Rakastan kaikkia tarjouspäiviä ja alekampanjoita! Huomaan vaan sen, että nykyään ehdin todella vähän pyörimään kaupoissa. Töiden jälkeen ei enää vaan jaksa ja vapaapäivät haluan kuluttaa muuten, kuin kaupoissa luuhaamalla. Hah, toista se oli vielä kymmenen, viisi vuotta sitten, jolloin usein vapaapäivinä otin suunnaksi joko kirppiksen tai saatoin lähteä kaupungin kauppoihin norkoilemaan. Nykyään vapaapäivät kuluvat joko kotia puunaten, blogaten ja liikuntaa harrastaen. Mutta nykyään, ihan siis aikataulullisista syistä, teen paljon verkko-ostoksia. Verkkokaupoissa onkin ilahduttavan usein jos jonkinlaisia alekampanjoita ja kun huomasin elevenillä olleen 20 % alen ostaessa tietyllä summalla, pistin tilaten! Myönnän, mopo saattoi vähän karata sen suhteen, mitä tulin ostaneeksi. Jos siis mietin alkuperäisiä "tänä vuonna vähennän ostamista" -tavoitettani, loppuvuosi tulee sitten olemaan aika haastava!
  aurinkovoideElizabeth Arden Prevage City Smart with DNA Repair Complex -voide ( 57,40 €/50 ml ) oli se, mitä alunperin lähdin ostamaan. Tarvitsen kesäksi uuden aurinkovoiteen kasvoille ja tämä voide vaikutti sen verran lupaavalta. Se sisältää hyvän suojakertoimen SPF 50, mutta voide suojaa myös ilmansaasteilta. Suomessa ilmansaasteet eivät ole niin iso ongelma, kuin esimerkiksi Aasiassa mutta en pistä tätäkään ominaisuutta pahakseni! Tästä aion tarinoida erikseen vielä enemmän, mutta olen alustavasti rakastunut!

Sigma Täytyy sanoa, vaikka asetin itselleni tälle vuodelle tiettyjä ostostavoitteita, kuten huulipuna- ja poskipunaostosten puolittaminen, en todellakaan tunne syyllisyyttä näistä ihanuuksista! Revlonin Ultra HD Matte Lip Color ( 12,80 €/5,9 ml ) sävyssä Love Amour on upea, naisellinen ja voimakas mattahuulipuna tai, enemmänkin huulilakka. Huuliväri oli herättänyt mielenkiintoni jo reippaasti viime vuoden puolella ja todellakin päätin hankkia sen sopivan tilaisuuden tullen! Revlonia en ole varmaan koskaan kokeillut, joten mielenkiinnosta testaan, miltä merkki vaikuttaa. Sävy on ainakin niin minua, en malta odottaa että pääsen vilauttamaan tätä teille huulillani!

Niin, sorruin sitten poskipunaan..mutta syytän täysin Virveä, Sigman Aura Powder ( 15,80 €/8,48 g ) sävyssä Nympaea halusi muuttaa omaan poskipunakokoelmaani. Olen pitänyt Sigmaa enemmän sivellinmerkkinä, mutta uteliaana tutustun merkin meikkeihinkin. Tai no, siveltimiä en ole vielä ehtinyt hankkia yhden yhtäkään, haha! Etukäteen mietin, että tämän vuoden ensimmäisen poskipunan sekä huulituotteen ostaminen olisi jotenkin speciaalimpi hetki. Sellainen, jota olisin vartonut ja ostaisin tuotteen josta olen haaveillut, nautiskellen. Molemmat tuotteet kyllä lukeutuivat sille haavelistalleni, mutta niin, ostotapahtuma oli lopulta "äkkiä kassalle ennen kuin tuotteet loppuvat!" -tyylinen rytistys, sillä muutamien tuotteiden varastosaldot näyttivät ostokorissa vaarallisesti hupenevilta..


by terry meikkivoide
Toinen tuote, mikä oli myös alunperin ostoslistallani ja pidempi aikainen haaveeni olikin By Terryn Sheer Expert -meikkivoide sävyssä Cream Beige ( 46,10 €/35 ml ) . Meikkivoide, joka lupaa samalla kosteuttaa hyaluronihapon voimalla ja loihtia kasvoille kevyen mutta mattaisen ilmeen, yksi tänne kyllä kiitos! Huomaan nykyään kääntyväni yhä useammin tämän tyylisten meikkivoiteiden pariin, onneksi osaan kuunnella ihoni tarpeita enkä liiaksi jumita niissä meikkivoidevalinnoissa mitä olen teininä tehnyt ^_^ Tämän kanssa oli vähän jännämomenttina meikkivoiteen sävy, pelkäsin valitsemani sävyn olevan liian tumma. Tästäkin tuotteesta haluan tehdä oman postauksensa, joten en vielä kerro sen enempää!

Mutta nyt kysymys kuuluu, mistä haluaisitte kuulla ensimmäisenä? Mistä sinä teet ostoksia?

9 Kommentit

  1. Onpa tyylikkäät ja laadukkaat tuotteet:) Elizabeth Ardenin voide kuulosta erikoiselta ja mielenkiintoiselta; tuo ilmansaaste -asia kyllä kiinnostaa kovasti:)
    Mulla on mopo karannut käsistä Essencen poskipunien kanssa;) En tajunnutkaan niiden olevan niin hyviä. No, nyt tiedän;)

    Pist: kiinnostaako sua vielä se Elizabeth Ardenin Visible Difference Refining Moisture Cream Complex -voide? Muistatko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kertaa tuli panostettua vähän kalliimpiin tuotteisiin 😊 Mulle aurinkosuoja on tärkeä asia ja olen kyllä onnellinen, jos vihdoin löysin toimivan voiteen!

      Laita mulle sähköpostia, voisin olla siitä kiinnostunut 😊 Varoituksen sana, mulla on aika hullun mylly -meininki perjantaihin asti, en ihan heti välttämättä saa vastattua 😊

      Poista
  2. Huuli- ja poskipunasta olisi kiva kuulla. Itse olen kova menkomaan alelaareja. Viimeksi innostuin Sokoksen 3+1 päivillä. Ripsiväri×2 tuli hankittua ja valokynä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä varmaan saankin nopeiten arviota ulos 😊 Alelaareja onkin ihana penkoa! Just ripsarit on hyviä aleostoksia 😄

      Poista
  3. Revlonin haluan nähdä ehdottomasti huulilla, vaikuttaa niin mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania ostoksia<3 Sigman poskipuna kiinnostaa kovasti :) Multa löytyy melkoinen kasa Sigman siveltimiä, mutta meikkituotteita ei ainakaan toistaiseksi vielä yhtään. Myös By Terryn meikkivoide kiinnostaa todella paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä tulin itsekin niin hyvälle tuulelle 😊 Pistän nuo mieleen, poskipunasta saakin nopeaan arviota mietittyä 😊

      Poista
  5. Olen ihastellut Revlonin mattapunaa muistakin blogeista, ja on muuten kiva, että merkkiä saa nyt näin helposti ostettua :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow