In this Light

Kauneusblogi

Luku 744 - Olivia Kleinin puhdistusöljy sekä kosteusemulsio

Ok9

Kun alkutalvesta testailin blogin kautta Olivia Kleinin tuotteita, tykästyin sarjaan siinä määrin, että päädyin ostamaan lisää tuotteita kun satuin löytämään niitä kätevästi työpaikkani lähellä sijainneesta luontaistuotekaupasta. Tykästyin sarjassa hinta-laatusuhteeseen, joka on suorastaan uskomaton. Tuotteissa on perinteisen vesipohjan sijaan käytetty aina jotain muuta, eli näissä tuotteissa et maksa pelkästä vedestä. Alkutalvesta kokeilin puhdistusvoidetta ja nyt päädyin ostamaan puhdistusöljyn, Oil Wash & Care (20,50 €/ 100 ml ).

Puhdistusöljy poikkeaa aiemmin kokeilemistani siinä, että tämä vaatii kaverikseen puhdistusliinan tai konjac-sienen. Puhdistusliinan kanssa on Olivian sivuilla neuvottu tekniikka, eli öljyä pumpataan pari pumppausta kämmenille, joissa se lämmitetään hieromalla kämmeniä yhteen. Öljy levitetään tämän jälkeen kuiville kasvoille ja hierotaan kunnolla, käyden kasvot kunnolla läpi. Sen jälkeen liina kastellaan höyryävän kuumalla vedellä, ja lämmin liina asetellaan kasvojen ylle ja odotetaan liinan viilenevän. Sen jälkeen liinalla hierotaan kasvoilta öljy pois. Liinan kastelu, kasvoille asettelu ja pyyhkimis-rituaali kannattaakin toistaa muutamaan otteeseen. Oma ihoni on herkkä, eikä joka päiväinen puhdistusliinailu sovi sille. Kokeilinkin saatuani vinkin käyttää tähän tarkoitukseen vanulappua ja se tuntui jo heti paljon hellävaraisemmalta tekniikalta! Mutta oma suosikkiteknikkani on kuitenkin se, että pesen öljyn pois kakkosvaiheen putsarilla. Silloin levitän toisen putsarin suoraan öljyn ylle, ja muhittelen sen avulla öljyn pois.

Saan puhdistusöljyn avulla pohjameikin puhdistetettua hyvin ja iho jää ihastuttavan pehmoiseksi. Silmämeikin suhteen öljy vaatii kunnon muhittamista sekä musliiniliinan tai vanulapun. Öljy on ollut mielenkiintoinen kokemus, mutta jatkossa varmaan pitäydyn niissä öljyissä, jotka huuhtoutuvat pelkällä vedellä pois.


Inci:  Aprikoosin siemenöljy, Värisaflorin siemenöljy, Jojobaöljy, Risiiniöljy, Manteliöljy, Lääkeaaloen lehtiöljy, Ruusunmarjauute, Tokoferoli (E-vitamiini), Helokin siemenöljy, Neempuun siemenöljy, Rosmariiniuute

  Ok1

Tällä kertaa tulin hankkineeksi Olivialta Base+ Lotionin ( 24,30 €/ 200 ml ). Voide on perusvoide, ja se määritellään rasvavoiteeksi. Koostumus pohjautuu aloe veraan, ja mukana on kasvipohjaista glyseriiniä sekä liuta erilaisia kasviöljyjä. Etukäteen voisi kuvitella voiteen olevan paksua jankkia, mutta sen sijaan koostumus on juoksevaa emulsiota, ja se käy niin vartalolle kuin kasvoille! Talvella emulsio oli ehkä liian kevyt kasvoilleni iltaisin, mutta aamukäytössä se ihastutti. Tämän jälkeen kasvot jäivät raikkaiksi, mutta ei liian kiiltäviksi ja voiteen ylle oli helppo lähteä kokoamaan pohjameikkiä. Lämpimien säiden saavuttua voide sopii iltakäyttöönkin. Olen käyttänyt tuotetta myös vartalollekin, mutta yritän selvästi säätellä tätä kasvokäyttöön. Oma vartalon ihoni kun ei kovin ongelmallinen edes olekaan! Tuote sopii myös hiuspohjankin hoitoon ja siihen aion vielä tätä kokeilla. Mutta jos tykkäät ohuista, juoksevista koostumuksista ja kaipaat hellävaraista, mutta kosteuttavaa tuotetta, kannattaa tsekata tämä tuote!

Inci: Aloe veran lehtimehu, Kookosöljy, Viinirypäleen siemenöljy, Glyseriini (soija), Kamomillaöljy (Rooman Kamomilla), Emulsiovaha, Steariinihappo (palmuöljy), Fenoksietanoli, Ksantaanikumi (sokeri), Kelatoiva aine (kasviperäinen)

Emulsio pääsikin omiin OK-suosikkeihini Detox-naamion sekä Balance kosteusvoiteen rinnalle! Eikä Olivian testailut vielä jää tähän, sillä tulin vielä hankkineeksi merkiltä Hydra Lotionin, ja saatan kesää kohden mentäessä miettiä muutamia Akne off -linjan tuotteiden hankkimista ( esim. putsari ). Olivian tuotteita myy mm. Twist Be, tästä pääset katsomaan TwistBen Olivia Klein tuotteiden valikoiman ja muut jälleenmyyjät voi tarkistaa merkin nettisivuilta.

Linkit eivät ole mainoslinkkejä


10 Kommentit

  1. Tuo puhdistusöljy vaikuttaa fantastiselta:) Mä olin ihan unohtanut, ettei Olivia Kleinin tuotteet ole pahanhintaisia, joten täytyy muistaa testata niitäkin. Muhittelu kuulostaa niin leppoisalta ja hoivaavalta tekniikalta:D
    Kivaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öljy on ihana, kun se ei kuivata ihoa! Mutta poispeseminen vaatii mun iholle liian hankaavia metodeja :/ Olivian tuotteissa on kyllä tosi hyvä hinta-laatusuhde! Ihanaa alkavaa viikonloppua <3!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Tuo voide on varsinkin tosi mainio ja tehokas ^_^ Ihanaa viikonlopun alkua <3

      Poista
  3. Base+ Lotion kuulostaa älyttömän kivalta, pitää laittaa korvan taakse, kun seuraavan kerran varastossa on tuollaiselle voiteelle tilausta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se muuten voisi olla sun miehelle oiva voide :) Ja näin kesää kohden mentäessä pystyn käyttämään sitä yövoiteenakin :D

      Poista
  4. Öljyt ovat kyllä tehokkaita putsaajia, mutta itsekin käyttäisin mieluiten sellaisia jotka lähtisivät vain vedellä pois. Mutta tulee ainakin puhdasta kaksoispuhdistuksella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yep, poishuuhtoutuvat öljyt ovat jotenkin helpompia ja mun iho ainakin tykkää niiden poispesumetodista enemmän :D

      Poista
  5. Liinatekniikkaa olisi kiva kokeilla, ainakin kerran viiikossa sen viitsisi tehdä hemmotteluhoitona :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow