In this Light

Kauneusblogi

Luku 748 - Alkukesän kosmetiikkaostoksia

Ostoos1

Ajattelinpa pitkästä aikaa raottaa, mitä on viime aikoina tullut taas ostettua! Ja oikeastaan suurin osa tuotteista on päätynyt ostoslistalleni muiden blogien ansiosta. Olen viime aikoina miettinyt, ostaisinko kosmetiikkaa tässä mittakaavassa ilman blogia. Tai, olisinko muiden blogien vaikutukselle niin altis. En ole päätynyt pohdinnoissani oikeastaan kovinkaan pitkälle, mutta todennäköisesti en ihan välttämättä tässä mittakaavassa purkkeja kotiini haalisi. Mutta, koska blogi on minulle rakas harrastus, ja rakastan kosmetiikkaa, ovat luonnollisesti purkit ja putelit minulle myös harrastusvälineitä.

Kesäalet ovat alkaneet ja oikeastaan suurin syy näiden ostosten vilauttamiseen on siinä, että halusin vinkata eräästä aika mahtavasta ale-tuotteesta! Jos asut pääkaupunkiseudulla ja MACin meikit kiinnostavat, kannattaakin kiireen vilkkaa suunnata kohti Stockmannia. Ainakin tämän viikon torstaina aleapajilla oli huomattava määrä LE-tuotteita, mutta oma huomioni kiinnittyi merkin Beauty Powderiin ( n. 26 € /10 g ), joka on ollut omalla päättymättömällä ostoslistallani. Siis sellaisella, jonka kaikkia tuotteita ei edes muista! Mutta nyt, satuin oikeaan aikaan oikeaan paikkaan ja sain ostettua omani kivalla alehinnalla. Sävy joka oli aleen laitettu, on Hot Sensation. Se on kaunis, vaalean beigeinen sävy vaaleanpunaisella vivahteella, mukana on myös aivan aavistus shimmeriä, mutta se ei loista kaivolta kirkolle. Beauty Powderia voi sutia ihan koko kasvoille ja tämä sävy onkin siitä upea, että se toimii mahtavasti maltillisena korostustuotteena! Itse sipaisen sitä poskipäille sekä otsalle. Ja tiedättekös, lupaavalta vaikuttaa myös tuotteen käyttö peiteaineen puuteroinnissa silmänalusten alle!

      Ostoos2

Olen varmaan kolme kertaa käynyt silittämässä Kiehls'in Avocado Creamy Eye Treatment- silmäympärysvoidetta ( 27,90 € / 15 ml ) ja nyt vihdoin ja viimein raaskin ostaa sen! Tätä olen huokaillut niin Jonnan kuin Tiian blogeissa ja päätin nyt sen ostaa, vaikka alkuun mietinkin hankkivani jonkun vielä edullisemman voiteen. Mutta tätä voi kuulemma käyttää myös silmänympärysihon naamiona, ja niin olenkin torstaista asti tehnyt. Ja ainakin nopean ensivaikutuksen jälkeen voin sanoa, että tällä saa todellakin vastinetta rahoilleen! Minulla on jostain syystä tämän alkuvuoden ollut silmänympärysiho jotenkin kenkku ja se on näkynyt siinä, että peiteaine on paljastanut aivan uudenlaisia juonteita. Nyt voin ilokseni sanoa juonteiden tasoittuneen, kiitos tämän naamiokäytön! Mutta tuote lähteekin nyt tehotestiin ja palataan jossain vaiheessa asiaan, lunastaako voide paikkansa pitkässä juoksussa ja sainko silmänympärysihon kenkkuilun pitkässä juoksussa aisoihin.

Académien Nettoyant Exfoliant 15 % glykolihappokuorinta ( 66,96 € / 250 ml ) oli myös jäänyt Jonnan blogista polttelemaan mieleltäni. Ostopäätös syntyi ihan kuluneella viikolla, sillä ihoni on jostain mystisestä syystä hermostunut ja muuttunut takaisin teini-ikäisemmäksi. Kyllä, näpyt ja finnit ovat takaisin, ikävä kyllä! Tästä kuorinnasta kiinnostuin, koska se vaikuttaa tehokkaalta, mutta hellävaraiselta. Happokuorintojen kanssa täytyy olla tarkkana ja varsinkin kesällä ne voivat aiheuttaa ongelmia, ellei suojaa ihoaan perusteellisesti auringolta. Minä luotan suojakertoimeen 50. Ajattelin kokeilla kuorintaa kuuriluontoisesti ja tämän sanotaankin olevan oiva ihon kirkastamiseen.


10 Kommentit

  1. Kiva kuulla, että ostit sen Kiehl'sin sy-voiteen:) Eikä hintakaan loppujen lopuksi ihan taivaissa ole, kun ajattelee, se mun Mia Höytö sy-voide maksoi Hullareiden tarjouksessa vähän yli 25 euroa:)
    Kivaa sunnuntaipäivää, S<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aika kohtuuhintainen ja täytyy sania, nappiostos 😊 Ehkä täytyy miettiä Mian voidetta seuraavaksi, toisaalta se Verson kallis retinolivoide kiehtoo!

      Ihanaa sunnuntaita toiselle ässälle ❤

      Poista
  2. Toivottavasti happokuorinta auttaa ihoon. Se on niin loistava! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaikuttaa ainakin tosi tehokkaalta, mutta lempeältä 😊 Saan nenästä repiä kuoriutuvia ihosuikaleita 😄 Tai saisin, mutta oon malttanut mieleni 😊

      Poista
  3. Mun rakkausvoiteita on silmänympärysvoiteet, joten tuokin voide kiinnostaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää onkin aika ihana voide, kannattaa tutustua ❤

      Poista
  4. Itsekin olen tuota samaa pähkäillyt; varmasti keskimääräistä kuluttajaa enemmän kosmetiikkaa joka tapauksessa löytyisi, mutta muiden blogien seuraaminen ja varsinkin oman blogin pitäminen ehdottomasti eksponentiaalisesti kasvattaa purkkien ja purnukoiden määrää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän se taitaa mennä 😄 Toisaalta, purkkihöperyys onkin aika ihanaa 😊

      Poista
  5. Täälläkin on himoteltu tuota sy-voidettan,vielä mäki sen nappaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappaa ehdottomasti, se on tosi ihastuttava voide! Ja on sopinut mun herkille silmille hyvin 😊

      Poista

Lähetä kommentti

Follow