In this Light

Kauneusblogi

Luku 768 - Loppukesän ihastustuotteet

Suosikit2

Kuulun niihin ihmisiin, joille lähes kuukausi kuin kuukausi on paras aika vuodesta. Mutta, nyt lähestytään sitä minun mielestäni oikeasti parasta aikaa vuodesta, nimittäin loppukesä on täällä! Rakastan yli kaiken elo-syyskuun aikaa, kun on vielä lämmintä, aurinkokin pistää useimmiten vasta tällöin parastaan ja ilmassa on tiettyä, syksyyn viittavaa melankolisuutta sekä kirpeyttä. Ajattelin kertoa tuotteista, joihin olen ihastunut nyt loppukesästä. Osa niistä on hyvin uusia tuotteita, osa taas vanhempia. Ajattelin postata näistä vielä erikseenkin, pintaa syvemmältä. Mutta näihin purkkeihin tartun into piukassa, ihanimman vuodenajan inspiroimana!

  Suosikit4-2

Clarinsin Pore Perfecting Matifying Foundation -meikkivoide on ostos alkukesältä. Se jäi alkukesästä todella vähälle käytölle, mutta nyt innostuin kaivamaan sen taas käyttöön. Minulla on tuotteesta toiseksi vaalein sävy 2, joka upposi kasvoilleni paljon paremmin kuin vaalein sävy! Sävyn minulle testasi merkin konsulentti ja koska blogikamuni Sarikin peukutti tummemman sävyn puolesta, valitsin sen. 2 sävy on kaunis, ja se suorastaan saa kasvoni hehkumaan. Sävyn ohella olen ihastunut meikkivoiteen jättämään pintaan, se on kevyt, huokosia blurraava ja kuitenkin samalla hehkeä. Eli juuri se, mitä meikkivoiteelta haen!

Tämän kesän käytetyin poskipuna on yllätyksellisesti By Terry merkin hyaluronihappoa sisältävä voidemainen poskipuna Hyaluronic Blush! En ole voidemaisten poskipunien ylin ystävä, mutta olen juuri nyt ihastunut tuotteen näppäryyteen ja helppouteen. Sen kun truuttaa pienen nokareen ja levittää sen sormilla poskille! Poskipunassa on huima pigmenttisyys ja kestävyys. Kun aamulla levität, saat nauttia punatuista poskista myös illallakin. Olen nyt viime aikoina jättänyt puuterin toisinaan vallan pois ja silloin voidemainen poskipunahan on oikeastaan ehdottomuus. Puuteroimaton meikkivoide tai BB-voide saattaa jättää ihon sen verran nahkeaksi, ettei puuterinen poskipuna levity kauniisti. Mutta voidemainen tuote toimii nahkeammallakin pinnalla! Minun poskipunassani on pirteä, marjaisa sävy, tässä postauksessa voit käydä lukemassa tuotteesta lisää.

  Suosikit5

Kun blogikamuni Jonna vinkkasi mainiosta Bakel-alesta, päädyin surffailemaan LookFantasticin sivuille. Pohdin asiaa muutaman päivän, ja lopulta kiusaus kasvoi liian suureksi. Tein tilauksen, ja samallahan toki innostuin tilaamaan muitakin tuotteita LookFantascticin alesta. Mutta kaikki ei mennyt kuin Strömsössä, ja sain tilauksesta sellaiset traumat etten aio enää ikinä, ikinä tilata mitään vapaaehtoisesti pakettiautomaattiin! Tai sanotaanko, en pakotettunakaan. Ja aivan varmasti revin henkiset pelihousuni, jos huomaan pakettini toimituksen suuntaavankin pakettiautomaattiin. Onnistuin nimittäin antamaan väärän puhelinnumeron, ja koska paketti päätyi automaattiin postitoimipisteen sijaan, en saanut lokeron avauskoodia koska se oli lähetetty väärään puhelinnumeroon ( joka oli onneksi sellainen, että viesti katosi bittiavaruuteen ). Siinä sitten hiillostin Postia, sekä LookFantasticia, ja lopulta vaivuin epätoivoon, pakettini palautuisi takaisin. Kunnes, viimeisellä paketinsäilytysviikolla puhelimeni piippasi ja sain uuden lokerokoodin! Mitä tästä opimme, tarkista aina yhteystietosi tarkkaan. Oikean puhelinnumeron voi ilmoittaa vain ja ainoastaan paketin lähettäjä, ja tässä tapauksessa LookFantastic otti takkiinsa, sillä asiakkaan yhteystietojen muuttaminen maksaa heille.

Mutta joka tapauksessa päädyin tilamaan Bakelilta P-Lipic nimisen geelivoiteen. Jonna kehui sitä niin, että kiinnostukseni heräsi. Ja olen nuorempana rakastanut kaikkia geelimäisiä koostumuksia ja käyttäisin niitä yhä edelleenkin, elleivät ne olisi liian kevyitä iholleni. Jännityksellä otinkin tuotteen käyttöön, mutta olin samalla hyvin luottavainen.

P-Lipic on voide, jonka tehon huomaa ihan muutamassa päivässä! Yllätyin, kuinka kosteuttava tuote oikeasti onkaan. Käytän tuotetta iltaisin, levitän alle Darphinin seerumin ja toisinaan yönaamion tai öljyn voiteen ylle. Ihoni on voinut todella hyvin, oikeastaan en muista, koska viimeksi ihoni olisi ollut näin hehkuva! Kaikki finnit ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen ( mutta siinä on näppinsä yhdellä toisellakin tuotteella, jota en ihan vielä uskalla hehkuttaa, mutta sen voi käydä vakoilemassa Instastani ). Ainoa, mikä tuotteessa vähän kauhistuttaa on hinta 145 €, toisaalta tässä koostumus on ihan älyttömän riittoisa!

Tilailin Misshan Super Aqua Cell Renew Snail Sleeping Mask -yönaamion jo viime marraskuussa, mutta koin sen talvi-iholleni aivan liian ohueksi. Itseasiassa ensimmäisen kerran kokeilin naamiota niin, että levitin illalla pelkästään yönaamiota paksun kerroksen kasvoille. Ja se oli virhe. Siitä viisastuneena päädyin levittämään naamion hoitovoiteen ylle, mutta edelleenkin tuote oli talveen liian heppoinen. Päätin odottaa kesään ja onneksi, sillä nyt yönaamio on toiminut hyvin! En siltikään levitä sitä suoraan kasvoille, vaan aina seerumilla ja hoitovoiteella voidelluille kasvoille. Yönaamio sisältää etanaseerumia, jolla on ihon sävyä tasoittavia ominaisuuksia, ja yönaamio onkin oiva tuote pigmenttihäiriöistä kärsiville. Koen yönaamion rauhoittavan ihoa, sekä antavan lisäboostia sen alle muhiville hoitotuotteille. Se on kuin ihonhoidon nonparelli, sitä ilmankin pärjää, mutta se antaa viime silauksen!

  Suosikit7

En tiedä, millaisia ylistyssanoja blogissani kehtaan sanoa, mutta Fudgen hehkutetun hopeashampoon Violet Toning Shampoon kanssa ollaan lähellä sitä rajaa, että hehkutus menee överiksi. Tosin olen sitä mieltä, että tämä on ansainnut kaikki ylistyssanansa, sillä tämä todellakin tekeen sen, mitä pitääkin eli taittaa hyvin keltaisuutta hiuksista. Ymmärrän, ettei tuote toimi kaikilla ja välillä mietin itsekin, taittaako sävy vähän liian vihertävään. Mutta, tämä on oikeasti ensimmäinen hopeashampoo, jonka kanssa huomaan hiusten sävyn selvästi viilentyneen. Minähän helposti vedän tietyt asiat överiksi ja olenkin muutamina iltoina kökkinyt Fudget päässä sellaisen 7-20 minuuttia. Ja lopputuloksena saan jo lähes grannytukan! Ei se mikään harmaa ole, mutta kylmä hiekka grannymaisella vivahteella. Aa että, tykkään! Aion kesälomalla ehdottomasti kokeilla sen, mistä sain jo vähän lempeää paimennusta, eli turauttaa Fudget kuivaan latvaan. Tosin varaan oikeuden suunnitelman muutokseen, haha!

Mitkä tuotteet ihastuttavat sinua juuri nyt? Tai mistä näistä haluaisit kuulla perusteellisemmin?

12 Kommentit

  1. Ihana kuulla, että tykkäsit P-Lipicistä, koska olihan sillä vielä hintaa alesta huolimatta. :D Siitä koostumuksesta ei ikinä uskoisi miten kosteuttava se on, sen käytön huomaa iholla tosi nopeasti. Itse tykkään käyttää sitä kanssa juurikin vain iltaisin. Onhan se INCI:n perusteella pumpattu täyteen iholle hyvää tekeviä ainesosia, joten sinällään tehokkuus ei ole ihme. Itselle Bakel on vaan sellainen ihonhoitosarja, että naamalle mikään tuotteista ei ole pettänyt, olen kokeillut ne kaikki, kroppatuotteista tykkään kaikista muista, mutta en vartalokuorinnasta, joka jättää liian lähmäisen ihon ja viilentää niin paljon, että sitä käyttäessä ihan palelee. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, vaikka hinta vähän hirvittääkin :D Toisaalta koostumus on sellainen, ettei se ihan heti lopukaan :) Mä luulen, että tuun ehdottomasti kokeilemaan merkiltä muitakin tuotteita! Näitä olen nimittäin tiiraillut jo, öö, 20102 ja 2013, silloin kun itselläni oli pahojakin iho-ongelmia. Silloin ei vaan budjetti antanut myöden :P

      Poista
  2. Jep, Clarinsin -meikkivoide just siinä tarkoin valitussa sävyssä on ihan sun näköinen tuote. Ja oli se hyvä, että mä olin paikalla;) Sädehtivä sinä<3
    Voi, että pakettien perille saaminen on välillä todella stressaavaa. Mä taas ahdistun kotiin kannetuista lähetyksistä, kun en sellaisia valitse, mutta pari kertaa paketteja on yritetty tuoda ihan perille saakka pyytämättä ja yllättäen, ja sitten niiden perään on joutunut soittelemaan ja meilaamaan, ja on ollut vääriä koodeja ja epäselvää käsialaa yms. sekaannusta. Onneksi sait pakettisi, vaikka meni pidemmän kaavan kautta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on hyvä olla makutuomari paikalla <3 :)

      Toi on muuten ärsyttävää, jos paketti toimitetaan juuri sinne, mihin sen ei haluaisi saapuvan :( Muistan joskus mananneeni jonkun kuriirifirman toimitusta, sopivan ajan sopiminen oli tosi hankalaa! En muista, jouduinko hakemaan paketin jostain terminaalista lopulta. Miehelleni on kans osunut kotiinkuljettamisien suhteen tosi huonoa tuuria :( Mutta pakettiautomaatit onkin näppäriä silloin, kun on huonosti kotona ns. virka-aikoina :)

      Mä olin ihan varma, että mun paketti lähtee takaisin, mutta sitten tapahtui ihme :D

      Poista
  3. Haha, mä olen taas pakettiautomaatin ylin ystävä ja olen ohjannut kaikki postipaketitkin tulemaan sinne. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ne on kyllä näppäriä niin kauan, kun tulee joku ongelma eteen :D

      Poista
  4. Mä tykkään etanaseerumista kaikissa ihonhoitotuotteissa, esim. Bensonin Snail Bee Mask on aivan ihana kangasnaamio. Etanamömmöllä saa vaan niin pehmeän ihon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, pistänkin ko. naamion muistiin :) Mulle tämä taisikin olla ihan eka etanatuote :D

      Poista
  5. Olisiko sulla tietoa joistain hyvistä irtopuutereista. Olen nyt itse miettinyt siirtymistä irtopuuteriin ja niistä olisi kiva kuulla enemmän.
    Omia suosikkejani tänä kesänä ovat olleet aurinkopuuterit.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole kovin monia irtopuutereita ehtinyt vielä kokeilemaan, mutta tässä linkit pariin postauksiin:

      https://inthislightandonthisevening.blogspot.fi/2016/12/luku-667-edullinen-ja-hyva-nyx-hd.html

      ja

      https://inthislightandonthisevening.blogspot.fi/2017/02/luku-696-paras-irtopuuteri-talveen-ja.html

      Itse tykkään enemmän By Terrystä, kun se on mattaavampi. Tosin kesällä sekään ei ehkä pitänyt meikkipohjaa niin mattaisena, kuin olisin halunnut. NYXissä on taas tosi loistava hinta-laatusuhde!

      Seuraavaksi aion kokeilla Sensain irtopuuterin, sekä Laura Mercierin kehuttu irtopuuteri kans kutkuttaisi. Ja täytyisi tutustua markettimerkkienkin valikoimaan vielä paremmin ^_^

      Poista
  6. En tiennytkään, että ulkomailta voi tilata SmartPostiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun epäonnekseni näemmä voi :D Olin kyllä kuvitellut pakettini menevän postitoimipisteeseen, aiemmin mulla on LF:n paketit ohajutuneet sinne, joskus joku on kuljetettu suoraan kotiinkin. Mies kun selvitteli kans asiaa ja totesi, että hyvin todennäköisesti LF:n käyttämä kuriirifirma on tehnyt Suomen päässä diilin pakettien ohjautumisesta automaatteihin.

      Poista

Lähetä kommentti

Follow