In this Light

Kauneusblogi

Luku 800 - Avonin kauniit poskipunat!

avon4

Sisältää pr-näytteitä/saatuja tuotteita

Avon on ollut brändi, joka on kiinnostanut minua pidemmän ajan. Varsinkin sen jälkeen, kun Avonilta ilmestyi uusi meikkisarja Mark, brändi nosti kiinnostavuuspisteet aivan uudelle tasolle! Mark-sarjan muotokieli on erittäin onnistunut; raikkaat, nuorekkaat mutta samalla ajattomat pakkaukset kätkevät sisäänsä trendikkäät ja ajanhermolla olevat sävyt sekä koostumukset. Pääsinkin tutustumaan merkin tuotteisiin bereMARKable-meikkihaasteen myötä ja löysin uusia suosikkituotteita!

  avon5avon7

Kun ensimmäistä kertaa pitelin käsissäni Mark-poskipunia, minua kutkutti. Millaisia sävyt olisivatkaan? Kun avasin pakkauksien kannet, ihastuin päätä pahkaa. Sävyt olivat niin kauniit! Kuvassa vasemmalla oleva Candy Flush on marjaisa, murrettu pinkki. Oikealla oleva Cheeky Melba on taas upea, kevyesti shimmerinen poltettu, ruskeaan reilusti vivahtava persikka. En voi sille mitään, mutta minulle tulee tästä sävystä mielikuvayhtymä NARSin Orgasm-poskipunaan. Minulta ei tätä NARSin poskipunaa löydy, joten en pääse niitä vertailemaan ja varmaan lopulta ne olisivat aivan eri sävyiset rinnakkain. Mutta kaunis, erilaisempi persikkainen sävy kultaisella shimmerillä tekee näistä vähintäänkin sieluntoverit ^_^ ( ja kyllä se vaan taitaa olla niin, että tuo NARSin poskipuna täytyy omaan kokoelmaani hankkia..). Mutta miltä poskipunat näyttävät meikissä? Alla kuvia parista eri meikistä, jossa on molemmissa käytetty kumpaakin poskipunasävyä.

  Avonposkipuna6Avonposkipuna5 Avonposkipuna2 Avonposkipuna2 Avonposkipuna10 Avonposkipuna25

Olen tänä syksynä hullaantunut punaamaan poskeni draping-tekniikalla! Näissä meikeissä olen siis sutinut tuota pinkkiä Candy Flush -poskipunaa tuohon posken ns. varjokohtaan ja persikkakultainen Cheeky Melba on päässyt paraatipaikalle, poskipään ns. omenakohtaan. Teen siis niin, että aluksi levitän pinkin sävyn reilusti ohimoilta saakka tuohon luontaiseen varjokohtaan. Lopuksi töpötän persikkapinkkiä tuon sävyn yläpuolelle, keskittyen juurikin tuohon poskipään "omenakohtaan". Aurinkopuuteri on tosiaankin ollut pitkään työttömänä, kun sudin sen sijaan poskipunaa pitkin poskia. Näinhän ei varmaan oikeaoppisesti saisi tehdä, mutta viis välitän tällaisista meikkaussäännöistä, poskien punaamisen suhteen olenkin näemmä kapinallinen kauhukakara :D

Poskipunat levittyvät hyvin ja ovat Avonin tapaan edullisia. En valitettavasti löytänyt näitä Avonin nettikaupasta, enkä uusimmasta kuvastostakaan. En siis tiedä, saako poskipunia enää ostettua mistään. Toivoisin kuitenkin etteivät poskipunat olleet kausimallistoon kuuluva tuote, sillä edullisille ja kauniille poskipunille on aivan varmasti kysyntää!

Miltä Avonin poskipunat näyttävät? Miten sinä punaat poskesi?

ps. Jos olet tänään menossa I love me -messuille, messuilta löytyy myös Avon! Ainakin uutuus huulipunat sekä meikinkiinnityssuihke olivat messuilla myynnissä, ja uusi nestemäinen huulipuna vaikuttaa myös erittäin pätevältä päivän testaamisen jälkeen!

16 Kommentit

  1. Munkin pitäisi opetella tuo draping-tekniikka, kun näyttää niin hyvännäköiseltä:)
    Huulipunat mätsää hyvin poskipuniin:) Niin nättiä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, testaa ihmeessä :) Vähän se vaatii uudelleen hahmottamista, ja itsekin voisin vetää punat jopa vielä "överimmin" :D Kokeilet vaikka illalla ennen kasvojen pesua, niin mä välillä harjoittelen meikkitekniikoita :)

      Poista
  2. Toi persikan sävy olis ihan mun heiniä, kaunis! <3 Mä saatan usein tehdä niin, että laitan jotain tosi luonnollista sävy muuten, mutta sitten tohon ihan posken päähän tupsautan kevyesti jotain kirkkaampaa sävy, se näyttää kivalta. :) Tää on muistaakseni tekniikka minkä Bobby Brown toi aikoinaan tunnetuksi ja oon kyllä tykästynyt siihen, se on niin helppo, että tumpeloinkin osaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Persikka on kaunis <3 Hei muuten joo, tuo tekniikka taisikin olla Bobbin peruja! Mutta se vaan toimii :)

      Poista
  3. Molemmat sävyt ovat kauniita - ja erityisen kaunis on tuo persikan sävy. Monesti persikkaiset sävyt näyttävät liikaa likaiselta aurinkopuuterilta!
    Ja olkoon vaikka kuinka ei-oikeaoppinen tapa levittää poskipuna, on se kyllä onnistunut - näytät suloiselta ja hehkut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Persikkaan ihastuin palavasti, se on niin kaunis! Likainen aurinkopuuteri -sävy ei kuulosta houkuttelevalta, mutta tosiaankin, jos sävy on liian tunkkainen se helposti näyttää likaiselta. Ja kiitos! Mä punaan välillä ehkä aavistuksen överisti, ja sitten toisinaan taas ihan vain punaa kevyesti sipaisten ^_^

      Poista
  4. Ihanat poskipunat, suloiset sävyt. Näytät tosi raikkaalta ja hehkuvalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo poskipunat on tosi ihanat, olen oikeastaan viime ajat käyttänyt vain niitä ( plus sitä Isadoran pyöreää palettia ). Ja kiitos! ^_^

      Poista
  5. Minäkin olen menettänyt sydämeni näille punille. Tänäänkin poskissa Avonin hempeä puna.
    Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle Salka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että säkin olet tykästynyt Avonin puniin, näihin jää tosi helposti koukkuun ^_^

      Poista
  6. Ihanat poskipuna sävyt! Olen itsekkin vasta alkanut käyttämään poskipunia ja tykkään miten se tuo luonnollista sävyä kasvoille niin kuin postauksessa sinunkin kasvoilla :) Ennen käytin vain varjotusta, mutta nykyään poskipunat pääsevät varjostuksien kaveriksi. Avonilla on myös ihan huippu huulipunat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että olet löytänyt poskipunien viehätyksen! Itse arastelin aikoinaan niiden suhteen, ja joka päiväiseen käyttöön ne jäivät vasta ollessani 28-vuotias? Omasta mielestäni poskipuna raikastaa ihanasti kokonaisuutta ja tuo myös meikkiin syvyyttä! Avonin huulipunista olenkin ajatellut myös vielä erikseen postata ^_^

      Poista
  7. Mäkin ihastuin näihin :). Kunhan messu- ja matkaväsymys taittuu niin tutustun niihin uusiin nestepuniin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä taitaakin olla oma fanikuntansa :) Toivotaan, että näitä saisi myöhemminkin! Nestemäiset punatkin vaikuttaa oikein päteviltä :)

      Poista
  8. On kyllä hurjan kauniita kumpikin sävy<3 Just tollasia, mitä voi käyttää niin arkena kuin juhlana ja jotka sopivat varmasti useimmille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat nimenomaan hyvin moniulotteiset, sopivat niin arkeen kuin juhlaan :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow