In this Light

Kauneusblogi

Luku 829 - Vuoden 2017 parhaat tuotteet - ihonhoito

Postaus sisältää pr-näytteitä

Vuosi on vaihtunut uuteen, ja mietin kodin järjestysvimmoissani, ehdinköhän tänä vuonna listata kuluneen vuoden parhaita tuotteita? Mutta koska olen niin jo parina aiempana vuonna tehnyt, en halunnut katkaista perinnettä ( vuoden 2017 postaus, vuoden 2016 postaus ). Ja kosmetiikasta kirjoittaminen on ihanaa, rentouttavaa vastapainoa kotijutuille :) Päätin tänä vuonna jakaa postaukset ainakin kahteen osaan ja nyt tarkastellaan, mistä ihonhoitotuotteista olen viime vuonna tykännyt kaikista eniten, mitkä ovat omasta mielestäni parhaimpia! Huomasin kuluneena vuonna, että kranttuus hoitovoiteiden suhteen jatkuu ja omalle iholleni sopivan hoitovoiteen löytäminen on näemmä hyvin haastavaa. Tein pääsääntöisesti onnistuneita ostoksia, mutta yhden tehotipan käyttäytyminen ihollani hämmästytti, vaikka seerumit ovatkin aina olleet iholleni se helpompi tuote, kuin ne kinkkiset hoitovoiteet! Mutta pidemmittä puheitta, lähdetään katsomaan vuoden 2017 ihonhoitotuotteiden helmet!

  garnier3

Vuoden paras puhdistustuote - Garnier Pure Active Purifying Make-Up Removing Gel

Jos minun pitäisi valita vain yksi vuoden paras tuote, se saattaisi olla tämä puhdistusgeeli! Tämä nimittäin sai minut hämmästymään ja leukani loksahtamaan. Puhdistustuote joka ei kuivata ja edesauttaa ihon epäpuhtauksista puhtaana pysymisenä. Kyllä, sitä tämä tuote on. Ja parastahan on myös hinta, rakastan panostaa ihonhoitoon mutta puhdistustuotteissa tykkään pihistää. Ja oman kokemukseni perusteella parhaan vastineen rahoilleen saa edullisemmilla tuotteilla.

Puhdistusgeeli on virallisesti tarkoitettu meikinpoistoon, mutta minulla se on käytössä toisen vaiheen putsarina. Puhdistan meikin aina puhdistusöljyllä ja sen jälkeen ihon erillisellä tuotteella. Garnierin puhdistusgeelissä on mukana salisyylihappoa, joka edesauttaa ihohuokosien puhtaana pysymisessä ja pesevänä ainesosa on mieto. Tätä tulen ehdottomasti ostamaan uudelleen ja myönnän, kynnys kokeilla jotain toista puhdistustuotetta on tämän jälkeen todella, todella korkea.

BB4

Paras kasvovesi/kosteussuihke - Bybi Beauty Mega Mist ( pr-näyte )

Ja sitten taas mennäänkin sinne toiseen ääripäähän, mitä tulee kosmetiikan hinnoissa! Mutta Bybi Beautyn Mega Mist on oikeastaan ensimmäinen kosteussuihke, jonka tehon olen välittömästi huomannut ja sen on ehdottomasti tähän mennessä kosteuttavin kasvosuihke, mitä olen kokeillut! Suihke on täynnä laadukkaita, luonnollisia raaka-aineita, mm. kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, ja se pohjautuu kukkaisvesiin! Minulla tämä tuote korvaa kasvoveden, sellaisena kosteuttavana meikin ylle suihkutettavana suihkeena tätä ei kannata käyttääkään, koska suihke ei ole kovin hienojakoista.


Bakel9

Paras seerumi - Bakel Malic

Jos olen sitä mieltä, että puhdistustuotteissa pihistely kannattaa, niin olen myös sitä mieltä, että seerumeissa sijoittaminen kannattaa. Bakelin Malic on tähän mennessä kallein kokeilemani ihonhoitotuote, mutta se on myös samalla seerumi, jonka tehon olen välittömästi huomannut! Seerumi on miedosti kuoriva, joten pintakuiva, epäpuhtauksiin taipuva iho, tai pigmenttihäiriöistä kärsivä iho on seerumin paras kohderyhmä, mutta oikeastaan iho kuin iho, joka haluaa tasoitusta ja hellävaraista kuorintaa, hyötyy tästä. Kuorinta auttaa siihen, että tehoaineet imeytyvät paremmin ja itsehän suosin mielummin hellävaraista, useammin tapahtuvaa kemiallista kuorintaa, kuin rakeellista jyystöä.

Okvoide4

Paras hoitovoide - Olivia Klein Absolute Cream nyk. Balance Cream ( pr-näyte )

Oma ihoni on jostain syystä nirso hoitovoiteiden suhteen. Niiden ostaminen aina vähän jännittää. Mutta omaksi viime vuoden suosikikseni nousi blogin kautta kokeilemani Olivia Kleinin Balance Cream. Se oli minulla yövoidekäytössä ja ihoni yksinkertaisesti rakasti voidetta! Voide sisältää mm. ruusunkukkavettä sekä salisyylihappoa, unohtamatta jojobaa ja kookosöljyä. Voide piti ihon kosteutettuna ja tasapainoisena. Meikn alle tämä ei ollut suosikkini, mutta yövoiteena mitä mainioin.

Oknaamio1

Paras naamio/kuorinta - Olivia Klein Detox Masque ( pr-näyte)

Olen huomannut, että rakastan naamioissa eniten syväpuhdistavia naamioita! En ole oikein päässyt kosteuttavien naamioiden maailmaan sisälle, sillä monta kertaa ne tuntuvat samalta kuin hyvä hoitovoide. Ja loppuvuodesta keksin ihanan tavan hemmotella ihoa, niin että se saa kunnolla kosteutta. Mutta syväpuhdistavat naamiot ovat heikko kohtani, sillä niidenkin kanssa huomaa selvästi vaikutuksen - parhaimmillaan iho on seuraavana päivänä joko ihanan tasainen tai sitten naamio on nostanut epäpuhtaudet pintaan, ja komedoraudalle löytyy töitä!

Olivia Kleinin Detox naamio päätyi minulle myöskin blogikokeilujen kautta ja tämän naamion suhteen huomaa eron käytön jälkeen. Tämä on tehokas, mutta samalla lempeä syväpuhdistaja! Naamio pohjautuu trendikkääseen lääkehiileen sekä salisyylihappoon, ja siinä on myös kemiallisesti kuorivia ominaisuuksia. Naamiossa on myös C-vitamiinia sekä vihreän teen uutetta sekä rooibosta. Tämä tosiaankin nostaa epäpuhtauksia pintaan, mutta myös siloittaa eli kuorii ihoa. Naamio olikin pikkujoulujen ihonhoitopostauksessani, ja tosiaankin tämä toimii myös aamuisinkin ( vaikka iho kannattaisikin kuoria mielummin illalla, jolloin se on vastaanottavaisimmillaan hoitavien raaka-aineiden suhteen ).


bobbi19

Paras silmänympärysvoide - Bobbi Brown Hydrating Eye Cream

Myönnän, Bobbi Brown on ollut minulle meikkimerkki. Olen suhtautunut HYVIN ennakkoluuloisesti merkin ihonhoitoon; omasta mielestäni merkin kuin merkin vahvuus on joko meikit tai ihonhoito. Mutta voiko meikkibrändi onnistua ihonhoitotuotteiden suhteen? Päädyin hankkimaan itselleni muutaman tuotteen Bobbin ihonhoitolinjasta Kicksin verkkokaupan avajaistarjousten siivittämänä. Ja nyt vähän harmittelen, etten hankkinut tuotteita enempää, sillä kokeilemani tuotteet ovat olleet mahtavia! Toinen niistä olisi varmaan päätynyt myös listalle, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi otettua siitä kuvia :D

Mutta Bobbin silmänympärysvoide Hydrating Eye Cream on silkkaa rakkautta. Ei Heidi ole turhaan tätä kehunut :) Voide on pitkiin aikoihin vesikosteuttavin silmänympärysvoide, mitä olen käyttänyt. Voide sopii niin aamu- kuin iltakäyttöön. Tulen kertomaan tästä vielä omassa postauksessaan enemmän!


IE4

Vuoden paras erikoistuote - Instant Effects Lip Plumper ( pr-näyte )

En olisi vuoden alussa uskonut, että tulisin tänä vuonna rakastumaan, ja jopa koukuttumaan huultenpullistajaan! Mutta niin vaan tapahtui. Tämä tuote oikeasti toimii, muuttokiireessä tuote jäi unholaan ja nyt kun vihdoin kiireen helpotettua, sivelin tuotetta huulille ja kyllä eron vaan huomasi. Uurteiset ja rohtuneet huulet muuttuivat täyteläisemmiksi, ja edustuskelpoisemmiksi. Jos haluat huulimeikkiin näyttävyyttä, tällä tuotteella sen saa näppärästi ja "turvallisesti", tuote nimittäin pohjautuu happiteknologiaan. Se myös hoitaa huulia, ja toimittaakin samalla huulirasvan, mutta myös huulikiillon virkaa.


  Holika5

Vuoden paras takinkääntö - Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Green Tea

Minä ja arkkinaamiot, meillä oli aika karu alku. En vaan päässyt naamioiden sisälle vaan sain oikeastaan ensimmäisestä kokeilemastani naamiosta traumat. Märkä, kylmä ja niljakas, se on omiaan kuvailemaan arkkinaamioita! Mutta sitten lähdin syksyllä Ruotsiin, ja ruotsinlaivalle. Hetken mielijohteesta ostin arkkinaamion, kun huomasin laivan Tax Freessa Holika Holikan naamioita. Illalla hytissä levitin kuorivan naamion ja sen perään arkkinaamion. Ja holy moly, rakastuin! Arkkinaamio, siis oikeanlainen arkkinaamio, on paras tapa ladata kasvoille vesikosteutta. Tämä on se tunne, mitä jään kaipamaan voidemaisista naamioista! Ne eivät vaan pääse millään tavalla samaan, kuin nämä arkkinaamiot. Olenkin koukuttunut arkkinaamioihin, ja oma suosikkini onkin tämä Green Tea naamio. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Paras tapa onkin laittaa arkkinaamio kasvoille syväpuhdistavan naamion jälkeen. Ainoa huono puoli arkkinaamioissa on niiden tuottama jätemäärä. Toivoisin tähänkin tuotekehitystä, pakkaukset sekä itse naamioarkki voisivat olla nopeasti maatuvaa ainetta. Lisäksi arkkinaamioita käytetään paljon Aasiassa ja valitettavasti olen nähnyt Aasian yhden pimeän puolen, roskaisuuden. Se pisti hiljaiseksi. Toki aivan varmasti on olemassa maakohtaisia eroja, mutta Thaimaassa se roskan määrä luonnossa sai minut surulliseksi.

Tässä oma ihonhoitoni listaus! Ajatuksena olisi tehdä vielä meikeistäkin vastaava. Oliko listalla sinulle tuttuja tuotteita?

13 Kommentit

  1. Oi, mielenkiintoisia suosikkeja! Mulla on vähän samaa ongelmaa noiden kangasnaamioiden kanssa, etten oikein osaa tykästyä niihin. Pitääkin varmaan koittaa vielä noita Holika Holikoita, jos sitten tajuaisin näiden jutun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on niin hauska lukea :) Ja suosittelen testaamaan Holika Holikaa, mun mielestä heillä on kaikki kokeilemani naamiot olleet hyviä, mutta tämä Green Tea on kyllä mun suosikki <3 Ehkä tänä vuonna voisin kokeilla kangasnaamioita vähän rohkeamminkin? :)

      Poista
  2. Hyvä pointti tuo jätemäärä, mikä syntyy mm. kangasnaamioista. Yksittäisen naamion kohdalla sitä ei niin tule ajatelleeksi, mutta pidemmän päälle aika kova juttu.
    Ehkä siihen tulee jokin järkiratkaisu, muuten on aika kestämätön tilanne pitemmän päälle.
    Upeat kuvat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä todellakin toivon, että siihen saadaan jokin ratkaisu! En tiedä, pitäisi ottaa asiasta vielä enemmän selvää, tiedä vaikka lähtisin kehittelemään jotain start up -bisnestä vielä sen tiimoilta :D Ja kiitos <3

      Poista
  3. Nuo Holika Holikan Pure Essence -naamiot on huippuja! Kieltämättä, kyllä ärsyttää se roskan määrä, mikä niistä tulee :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on huippuja <3 Mä yritän naamioilla max. kerran viikossa, ehkä jäteasiaankin saadaan jonkinlainen ratkaisu?

      Poista
  4. Puhdistusaine ja tea mask olivat tuttuja. Nämä lempparipostaukset on kivoja, näistä saa aina tietoa itselleen tuntemattomista tuotemerkeistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä saa kyllä kivoja vinkkejä uusien tuotteiden suhteen :)

      Poista
  5. Näistä mikään tuote ei ollut tuttu, mutta Olivia Kleinin tuotteet houkuttaisivat, etenkin tuo naamio :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että tykkäisit tosi paljon tuosta Olivian naamiosta :)

      Poista
  6. Mun on varmaan pakko ostaa toi Garnierin putsari. :D Malic silkkaa rakkautta jo reilut neljä vuotta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi hauska kuulla sun mielipide siitä putsarista, sillä mun mielestä se on yllättävän "lempeä" :D Mutta tosiaankin, kuivemmalla iholla sen toimivuutta en uskalla ihan 100 % taata :D Ja Malic on vaan huippu! Rakastan niitä seerumeita, joissa tuloksen näkee lähes asap :D

      Poista
  7. Bobbi Brown sy-voide toimii täälläkin aivan loistavasti eli tykkään kovasti ja pääsee kärkikastiin. Omat luomet vaan näin talvisin on atooppiset ja kaipaa vielä enemmän hoitavuutta, joten Kiehl's Avokado ja Sensain sy-voide pääsi vuoden parhaisiin. Garnieria on muuten siellä itselläkin mukana (postaus vielä tekemättä). Näitä vuoden suosikkeja on tosi kiva lukea. <3

    Ihanaa uuden viikon alkua Salka <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow