In this Light

Kauneusblogi

Luku 923 - Puhdistaisitko lehtikaalilla kasvosi?

luonnonkosmetiikka
Tuote pr-näyte, saatu 

Hyvää alkanutta uutta vuotta! Ajattelin vuoden ensimmäisessä postauksessa esitellä mainion kasvojen puhdistustuotteen. Nourish London Skin Renew kasvojen puhdistusvoide ( 24,90 € /  100 ml ) tuli minulle Twist Be:n keväiseltä pr-päivältä. Nourish London on brittiläinen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka tuotteet pohjautuvat peptideihin, fermentointiin sekä superfoodeihin.

Skin Renew puhdistusvoide sopii kaikille ihotyypeille. Voide sisältää mm. arganöljyä, jojobaöljyä, purasruohoöljyä ja lehtikaaliuutetta. Lehtikaaliuute on kosmetiikassa eksoottiselta kuulostava raaka-aine, joka antioksidanttina lupaa suojata soluja, estäen ennen aikaista vanhenemista. Purasruoho rauhoittaa ihoa, lievittäen tulehduksia. Ruusunmarjaöljy auttaa ihoa uudistumaan, arganöljy taas suojaa ihon puolustusmekanismia. Tuotteen luonnollisuusprosentti on täysi 100 %, josta luomulaatuisia raaka-aineita on 82 %. Tuotteen luvataan soveltuvan vegaaneille.


Inci: Aqua, Rosa damascena (rose) flower water*, Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Glycerin, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Cetearyl glucoside, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, Argania spinosa (argan) kernel oil*, Brassica oleracea acephala (kale) leaf extract*, Borago officinalis (borage) seed oil*, Rosa canina (rosehip) fruit oil*, Tocopherol, Bisabolol, Griffonia simplicifolia seed (griffonia) extract, Sodium levulinate, Sodium anisate, Leuconostoc/Radish root ferment filtrate, Citric acid, Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice powder*, Olibanum (frankincense) oil*, Zingiber officinale (ginger) root extract, Commiphora myrrha (myrrh) oil, Xanthan Gum, Pelargonium graveolens (geranium) flower oil*, Lactobacillus/dipteryx odorata seed (tonka bean) ferment filtrate, Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil*, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool.


  kasvojen puhdistusvoide

Tuote tulee pumppupullossa. Pakkausformaatti on näppärä, joskin joskus tuntuu, että pumppua joutuu vähän "herättelemään". Tuote lupaa poistaa myös meikin, ja siihen tämä onkin tehokas. Ripsarin suhteen toki tuote joutuu tekemään töitä, siis riippuen aivan ripsarista. Helposti poispestävät ripsarit tämä poistaa leikiten, mutta jos ripsiväri on yhtäänkään "pitkäkestoisempi ja tiukasti poistettavissa", viimeistelen puhdistuksen misellivedellä.

Käytän itse tuotetta niin, että levitän sen kuivalle iholle. Teoriassa iho voi olla ihan kevyesti kostutettukin, mutta tykkään levittää suurimman osan putsareista kuiville kasvoille. Puhdistusvoiteen koostumus on napakkaa ja voidemaista, se on helppo pyöritellä iholle. Voiteen tuoksu on mielenkiintoinen, sellainen yrttinen mutta ei liian yrttisellä tavalla.

Puhdistusvoiteen saa huuhdeltua kasvoilta pois pelkällä vedellä, mutta olen tykännyt käyttää poispesemisessä apuna isoa vanulappua, jonka kostutan. Jonain kertoina saatan pestä kasvot vielä jollain toisella tuotteella, eli tämä on minulla joko kaksoispuhdistuksen ensimmäinen tuote tai sitten toisinaan pelkästään ainoana tuotteena.

Huomasin puhdistusvoiteen wow-tehon, kun olen loppuvuoden testaillut intensiivisesti erästä tuotesarjaa, jonka rinnalla en ole käyttänyt kemiallisesti kuorivia tuotteita. Tämä on aiheuttanut sen, että ihohuokoset ovat tuntuneet enemmän talisemmilta kuin aiemmin. Eräänä iltana havaitsin puhdistusvoiteen käytön jälkeen nenän pielistä nousseen esille sellaisen määrän talitukoksia että huhhuh! Ne olikin helppo komedoraudalla käsitellä pois päiväjärjestyksestä, mutta voin myöntää olleeni aavistuksen järkyttynyt mikä määrä talia oli kätkeytyneenä nenän alueelle!

Iho jää puhdistusvoiteen jäljiltä seesteisen tuntuiseksi, tämä ei missään nimessä jätä ihoa kiristeleväksi. En ole kokenut tuotetta sellaisena arkisena, joka päiväisenä puhdistustuotteena vaan minulle tämä on ollut ihoa hemmotteleva luksustuote, johon tartun silloin kun haluan iholle hellävaraisen, mutta tehokkaan puhdistustuotteen.

Tuote pr-näyte, saatu

6 Kommentit

  1. Nyt kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta, mähän rakastan tän tyylisiä putsareita ja jos tää on tosiaan noin tehokas niin wow. Joten why not lehtikaalia kasvoille. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on yllättävän tehokas, luulen että mun on hankittava tätä uudestaan :D Huomasin tuon tehokkuuden tosiaankin kunnolla nyt, kun olen pitänyt hapotonta linjaa ihonhoidossa :D

      Poista
  2. Kuulostaapa hyvältä. Ihan jo kauhistelin, että mikäköhän määrä sitä omastakin nenästä tulisi kökköä tämän putsarin ansiosta.
    Ihanaa uutta vuotta sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun oma iho on taipuvainen tukkeutumiin, joten itse olen kiitollinen tämän tyylisistä tuotteista. En siis uskalla luvata, miten muilla tän kanssa kävisi :D Ihanaa alkanutta uutta vuotta myös sinulle :)

      Poista
  3. Kiitos vinkistä, nimittäin en tiennyt, että Nourish Londonia saa Suomesta. Sarjan tuotteita olen tilannut Brittilästä ja tykännyt aivan valtavasti. Niin ruusuisia, kuin sitruksisia tuotteita. <3

    Ihanaa uutta vuotta Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Ja olipas kiva kuulla, että sarja on ollut sulle entuudestaan tuttu :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow