In this Light

Kauneusblogi

Luku 296.

uhanahame6 uhanahame4

Tämän talven ehdoton järkiostos olisi ollut uudet talvikengät. Mutta koska sellaisia ei vain osu kohdalle ja Zalandon sekä allekirjoittaneen sekoilujen ansiosta talvikengät ( eli ne kiilakorkotennarit ) eivät koskaan saapuneet perille, lompsitaan sitä sitten vanhoissa yksilöissä. Uusia kenkiä ei siis näy eikä kuulu, sen sijaan investoin kaverini Hannan ja Hannan kaverin Miran pyörittämän vaatemerkin UhanaDesignin villahameeseen Kaapelitehtaan joulumyyjäisissä!

Hame on aivan mahtava, lämmin, hyvin istuva sekä tuo kuosi-niin mieletön! Uhanan neuleet muuten neulotaan Suomessa, hame on neulottu merinovillasta. Merinovilla onkin omasta mielestäni eräs helppohoitoisin villalaatu, se ei juuri liiemmin nenäänsä nyrpistä pesusta mutta siistiytyy niin mahtavasti tuuletuksenkin voimasta.

Siitä asti, kun hameen ostin, en ole oikein malttanut mitään muuta vaatetta ylleni pukea, yläosan oheen siis. Ja pakko sanoa, tämä sinappinen pusero on kuin tehty tälle hameelle, sitten kun maltan testailen hametta muidenkin yläsosien kanssa! Voitte vain uskoa, kuinka paljon huvitti joulusaunan jälkeen, sinappipaita yllä saada rinnuksilleen granaattiomenan mehut, nimimerkillä ensi kerralla osaan käsitellä hedelmän oikein. Vaikka olin varma, että nyt paita meni ikipilalle, peseytyivät mehut tyystin pois-tosin pesinkin paidan heti enkä vasta päivien päästä. Paidan sametti on muuten ällistyttävän likaa hylkivä eikä edes kerää itseensä juuri liiemmin pölyä tai muuta tauhkaa, kissankarvojen hylkivyyden pääsenkin testailemaan tovin päästä kun vanhempieni kissat joutuvat halihyökkäyksen kohteeksi!
0 Kommentit

Follow