In this Light

Kauneusblogi

Luku 389.

kukkapöksy1 kukkapöksy3 kukkapöksy4

Floristilinjalla jatketaan, näemmä koko kevät. Ompelin nimittäin itselleni kukkahousut! Nilkat paljastavat, tupakkahousut. Vaikka röökiflikkoi ei enää ollakaan. Pitkään mietin, olisinko pyöräyttänyt näistä legginssit vaan ajatus suoralinjaisemmista ja aikuismaisemmista housuista kutkutti mieltä. Ja kyllä kannatti, näistä taisi tulla uudet luottohousut niiden mustien trikoiden rinnalle!

Housut ovat siis paksua trikoota, joka ei rypisty ja pitää hyvin muotonsa, sekä oli vielä helppoa ommella! Vyötärölle tosin ompelin aavistuksen mummotyyliin leveän kuminauhan, joka muuten samalla vähän napakoittaa siluettia. Inhoan housuja, joiden kaulus pureutuu vyötärölle liian muotoja turauttavasti, tällä patenttiratkaisullani vältin tyystin moisen probleemin!

Ja ai niin. Mieheni uhkasi, ettei lähde ihmisten ilmoille jos jalassani ovat nämä housut. Tosin, tämä lupaus tehtiin sovittaessani vasta toista lahjetta jalkaan ja pahimmasta kukkajärkytyksestä on jo toivuttu. Kuulemma mieheni mukaan housuista tulee mieleen seuraava kappale ja täytyy kyllä myöntää, uuden kukkapannan kanssa voisinkin olla melkein suoraan revitty kyseiseltä ysärivideolta suoraan kakstonnarikympil!
4 Kommentit

 1. Noi housut on ihanat!! <3____<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, olen itsekin tosi mieltynyt näihin :) Mukavat ylläkin!

   Poista
 2. Mäkin sanon: IHANAT! Oo ilonen, että osaat ommella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos :) Nämä oli housuiksi tosi helpot ommella, yleensä karsastan niitä kaikkien niiden vetskojen jne. takia, mutta tähän suunnittelin helpon vyötärörakenteen :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow