In this Light

Kauneusblogi

Luku 403.

mineraali9 mineraali10 mineraali1 mineraali2

Ilman meikkipohjaa

mineraali4 mineraali6

Meikkipohja uunituoreena

mineraali12 mineraali15

Meikkipohja useamman tunnin ja päivänokosten jälkeen

Nyt minun on hehkutettava, olen löytänyt TÄYDELLISEN meikkivoiteen! Oikeasti, olen aika innoissani. Ja toiveikas, että tämä yksilö ei pitkässä juoksussa tuki ihoani. Mutta voi morjens, minkä täydellisyysihon BareMineralsin READY-mineraalipohja loihtiikaan! Se saa ihon suorastaan näyttämään photosopatulta, melkeinpä omaan makuuni jo liian hienolta. Niin, pieni rosoisuus on aina suotavaa mutta myönnettäköön, kyllähän se kivalta näyttää, kun finniarvet eivät loista kaivolta kirkolle.

Olen koko kevään miettinyt paluuta takaisin mineraalimeikkipohjan pariin. Muistelin kokemuksiani lämmöllä, mutta silloin aikoinaan mineraalimeikkien käyttö tyssäsi siihen, etten vaan löytänyt sopivan väristä meikkipohjaa. Eikä Everyday Mineralsin vaalein pohja valitettavasti sopinut ympärivuotiseen käyttöön. Youngbloodilta itseasiassa löysin sopivan värisen pohjan mutta sen sisältämä vismutti laittoi kasvot kirvelemään. Tänä keväänä rohkaistuin ja aktivoiduin sopivan pohjan etsimisessä. Ostinkin Idun Mineralsin mineraalipohjan kokeilukoossa mutta jotenkin Freja sävy näytti vaan niin..tunkkaiselta ja kalkkiselta kasvoillani. Hain myös näytteet Flow kosmetiikan pohjista, mutta Amber ja Peach sävyt loivat saman tunkkaisuusefektin. Ei hyvä, eiei.

Olin jotenkin kuvitellut, että tämä BareMinerals on suoraan sanottuna ylihinnoiteltua shaibaa. Ja että sekin on yhtä vismuttia vaan. Mutta kas, kun aloin tutustua sarjaan huomasin, että tässä READY-pohjassa ei ole vismuttia-paitsi may contain(+/-) osiossa listattuna. Toivoin, että pitoisuus olisi joka tapauksessa niin pieni, että pääsisin kirvelyttä. Kävin ensin itsekseni hypistelemässä meikkipohjia enkä vakuuttunut mutta lisätiedon hankkimisen jälkeen lähdin kuitenkin meikkipohjaostoksille ja oikeastaan vasta silloin, kun myyjä testaili kasvolleni oikeaa sävyä, vakuutuin pohjan toimivuudesta.

READY-pohja ei todellakaan ole perinteinen jauhemainen mineraalipohja vaan pressattu, kiinteä mineraalipohja. Tässä on mineraalien lisäksi hyvisaineina glyseroolia, jojoba- ja ruusuöljyjä sekä Corallinaceae leväuutetta mutta ei tämä myöskään mitään luonnonkosmetiikkaakaan ole, koska käsitykseni mukaan jotkut ainesosat joita tuotteesta löytyy, eivät ole sallittuja luonnonkosmetiikassa. Aineosalista on seuraavanlainen:

Boron Nitride, Titanium Dioxide, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Magnesium Silicate, Silica, Nylon-12, Humic Acids, Rosa Canina Fruit Oil, Jojoba Esters, Corallina Officinalis Extract, Lecithin, Betaine, Algae Extract. May Contain (+/-): Mica, Zinc Oxide (Ci 77947), Bismuth Oxychloride (Ci 77163), Iron Oxides (Ci 77491, 77492, 77499).

READY-pohja on nimensä veroinen, tämän levitys sujuu käden käänteessä. Perinteisen jauhemaisen pohjan kanssa sai pyöritellä, pyöritellä ja pyöritellä, tämä on paljon nopeampi levitettävä, koska tätä ei täydy työstää samalla intensiteetillä. Tämä myös tuo paremman peittotehon, jouduin kerrostamaan Idunia ja Flowta aika paljon ja mielestäni peittoteho oli silloinkin vähän no joo. Toki ihoni on paremmassa kunnossa nyt, kuin aiemmin keväällä, toisella puolen kasvoja on enää muutama finniarpi vaan.

Ostin jo yhden READY-pohjan mutta tapahtui kesä ja päivetys, se jäi yllättävän nopeasti liian vaaleaksi. Reissun päällä, vähän sokkona tilasin kätevän matkasetin, jossa on tuon READY-pohjan lisäksi kiinnityspuuteri, aurinkopuuteri, hohde/korostuspuuteri ja vahamainen peiteaine. Sekä toki pienet, söpöset matkasiveltimet, jotka kuuluvat kastiin moni kakku päältä kaunis. Mutta todellakin, sävyn ostaminen sokkona osui suhteellisen nappiin! Oma settini on R330, joka on tarkoitettu päivettyneelle, lämpimän/kultaisen sävyiselle iholle. Kaulan kanssa minulla on aina sävyongelma, sen mukaan joutuisin valitsemaan sen lumikeimman sävyn mutta ei sekään näytä sitten kivalta, kun muu osa kehosta on kuitenkin päivettynyt. Mutta aikas hyvin tuo R330 sävy kuitenkin kasvoille istuu, vaikka muutamassa kuvassa havaitseekin tuon kaulan sävyero-ongelman.

Olen tykännyt nimenomaan tästä matkasetistä ja kaikki meikkituotteet ovatkin kovassa käytössä. Ihanaa, kun kaikki tuotteet sopivat toistensa sävyyn, peitevoide on tästä hyvänä esimerkkinä. Käytän sitä pahimpien finniarpien päällä ja silmien alla, laitan sen nurinkurisessa järjestyksessä mineraalipohjan päälle ja sitten kiinnitän peiteainekohdat sekä t-alueen puuterilla. Teoriassa pohja toimii hyvin viimestelypuuterittakin mutta nyt kun olen päässyt sen makuun, en osaa olla ilmankaan. Hupsua! Mutta niin turhamaisen ihanaa!

Listaan tähän vielä ytimekkäästi tuotteen hyvät ja huonot puolet, eli Salka tykkää, koska:

-Mineraalipohja on helppo ja nopea levittää
-Sävy ei muutu kasvoilla päivän kuluessa
-Meikkipohja tuo kauniin ja luonnollisen ilmeen kasvoille
-Meikkipohja kestää kauniina suhteellisen lämpimässä työympäristössäkin muussaantumatta ja liejuuntumatta, eikä valu silmiin kirvelemään \o/
-Itse meikkipohja on hajusteeton, viimeistelypuuterissa on hajuste mutta se ei ole liian häiritsevä
-Mineraalimeikkinappi vaikuttaa todella riittoisalta
-Meikkipohja ei ole vielä toistaiseksi aiheuttanut vismuttikirvelyä

Salka ei tykkää, koska:

-Onhan tämä aika tyyris tuote
-Viimeistelypuuterikin olisi oikeasti voinut olla hajusteeton
-Saatavuus pienemmillä paikkakunnilla heikompi kivijalkaliikkeistä
-Poskipuna sekä aurinkopuuteri tarttuvat aavistuksen heikosti mineraalimeikkipohjan päälle

Että sellaista! Minusta kyllä tuli kertaheitolla tämän meikkipohjan fani ja sydämeni pohjasta toivon, että ihoni ei reagoi pitkällä aikajuoksulla tähän epäsuotuisasti, varsinkin kun nyt on jo tovin ollut käsillä ( ehheeh! ) hyvä ihokausi.






4 Kommentit

  1. Aa, hei kuule mulla on täysikokoinen Ready-pohja sävyssä R170 pari kertaa kokeiltuna. Jos luulet että sävy voisi mitenkään natsata vaikka talvi-iholle, niin lahjoittaisin sen superonnellisena ihan vaan siitä ilosta, että pääsee käyttöön eikä jää kaapin pohjalle lojumaan. :) Itse en vaan pysty käyttämään sitten millään, kutittaa ja pistelee ihan hemmetisti kuten 90% mineraalipohjista. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, jos vaan raaskit siitä lupua, niin mikä ettei :) Katsoin tuolta sävykartasta, että se varmaan voisi juuri talvella mennäkin, se ostamani sävy, joka jäi liian vaaleaksi on kuitenkin talvella mitä varmemmin liian tumma. Mutta mä laitan sulle vielä s-postia, mulla on jotain, mikä voisi sinua kiinnostaa :)

      Mutta harmillista, kun kaikille ei ne mineraalit vaan sovi :/ Itsekin aina vähän pelkään, että oma ihonikin menee niistä pitkässä juoksussa tukkoon ja käy niinkuin sulle. Onneksi maailma on kuitenkin meikkipohjia täysi :)

      Poista
  2. Mä oon käyttänyt BareMineralseja muutaman vuoden, mutta toi Ready-pohja on kyllä ihan uus juttu! Mut emmä tiedä tuleeko siihen tutustuttua, kun normaalikin sopii mun iholle hyvin. :) Tosin nyt kesällä oon käyttänyt Decléorin BB-voidetta, vaikka se se vasta ylihinnoiteltua onkin.. mutta ah ku hyvä tuote!

    PS i-ha-na pitsimekko/-paita/-joku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että on muitakin sarjaa diggaavia :) Jos sulle sopii se normaali, niin kandee pysyä siinä :) Itse tykkään tästä kakkumaisesta/pressatusta, koska se on nopeampi käyttää, kuin perinteinen jauhemainen pohja. Onko sulla muuten se originelli vaiko matte-pohja? Alkuun olin tosiaankin itse testeriä sörkittyäni että n,jaa mutta kun kysyin myyjältä apua ja hän kokeili tätä kasvoille, olin kyllä ihan myyty! Ja mitä parasta, todistetusti tämä meikkipohja ei ainakaan tuki ihoani päin vastoin, se tuntuu jopa hoitavalta! Kauheaa, mä olen kyllä kohta ihan kuin joku uskonlahkolainen :D BB-ja CC-voiteet on muuten kivoja, mutta liejuuntuvat mun iholta aika nopsaan pois...ainakin ilman primeria :P Ootko muuten käyttänyt muita Decléorin tuotteita?

      Pitsijuttu on ihana mekko/tunika, mutta aavistuksen liian nafti meikälle :(

      Poista

Lähetä kommentti

Follow