In this Light

Kauneusblogi

Luku 405.Olen todella tarkka silmänympärysvoiteiden suhteen, tai sanotaanko, silmäni ovat. Haen oikeastaan sy-voiteelta yksinkertaisuutta, mitä minimalistisimmin se kykenee funktionsa suorittamaan, sen parempi. Silmäni harvemmin tykkäävät, jos voiteen lupaavan olevan uudistava, ryppyjä siloittava, aineenvaihduntaa tehostava ja mitä näitä lupauksia nyt onkaan.

Sen sijaan kosteutus, kosteutus ja kosteutus. Se on silmänalusilleni a ja o, mieluiten vielä ilman liutaa synteettisiä kosmetiikkafillereitä. Vaikka pääsääntöisesti kasvojeni iho ei oikein luonnonkosmetiikkaa nikottelematta niele, silmänympärysiholla asia on jo vallan toinen. Se suorastaan vaatii jotain luonnollisempaa!

Omaksi lempituotteeksi on noussut REN:in silmänympärysgeeli, joka tottelee nimeä Vita Mineral Active 7 Eye Gel. Kyllä vain, tuote on geeli. Se on ihanan kosteuttava ja tavallaan niin perus, ettei se onnistu aiheuttamaan turvotusta, mitä moni uudistava ja yberhoitava voide saattaa tehdä. Itseasiassa tuote lupaa ennemminki laskea turvotusta, viilentää ja virkistää mutta myöskin vaalentaa tummia silmänalusia.

Vaikka REN ei luonnonkosmetiikkaa olekaan, on silmänympärysvoiteen ainesosat pyritty pitämään hyvin luonnollisina. Säilöntäaineeton tämä ei ole, mutta tuotteessa ei ole mineraaliöljyä, synteettisiä väriaineita ja hajusteita, parabeenaja ( tosin, mielummin otan parabeenit kuin sen korvaajaksi tulleen Methylchloroisothiazolinonen, parabeenihysteria on käsitykseni mukaan ylireagointi väärin tulkittuun tutkimustulokseen ), glycolia, PEG-yhdisteitä. Silmänympärysgeelin vaikuttavina ainesosina on Damascus ruusuvesi, arnikki ( laskee turvotusta ), viikuna ( pehmentää ja "raikastaa" ), ginseng, zostera marina eli meriruoho( kosteuttaa ja ylläpitää kosteustasapainoa )  ja Wild Canadian Rumex ( minulle ei ihan selvinnyt, mikä tämä kasvi on suomennettuna..mutta näytti aavistuksen quinoalta ^_^, tämän kasvin pitäisi auttaa pigmenttihäiriöihin ).

Minulla on oikeastaan pari syytä ylitse muiden, miksi tykkään voiteesta niin paljon. Ensiksi, se on pätevä peruskosteuttaja joka ei aiheuta silmissä kirvelyä tai turvotusta. Toiseksi, tämä on mahtava tuote meikin alle! Geeli imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä mähmäistä pintaa, johon meikki paakkuntuisi tai kökkööntyisi. Meikki ei myöskään lähde rullautumaan, mitä on joidenkin sy-voiteiden kanssa tapahtunut. Ostin tuotetta jo toisen pullon, mikä on, ainakin mieheni mukaan, harvinaista kohdallani. Ja kiitos REN:in tyypeille, että olette uusineet tuon epäkäytännöllisen, tuotetta joko liian vähän tai vaihtoehtoisesti liikaa annostelevan purtilon paljon vakaammin toimivaan! Kuvassa vasemmalla on uusi pullo, vanhan pullon pumppumekanismi oli todellakin huono. Ekan purtilon ostin muistaakseni tammi-helmikuussa ja tämän uuden heinäkuun lopulla. Nyt itseasiassa otin yökäyttöön toisen tuotteen, tulen aivan varmasti pärjäämään vuoden loppuun tällä uudella purtilolla.

RENin huono puoli on se, että sen saatavuus on ilmeisesti nykyään heikohko, en ole varma, jääkö merkki vallan Kicksin valikoimasta pois? Jos näin käy, niin suren suuresti! Muutenkin tämä merkki on niitä, joita tuntuu joutuvan etsimään koirien ja kissojen kanssa, en todellakaan ymmärrä logiikkaa, jossa kiinnostavien tuotemerkkien jakelu on niin nihkeää ja salamyhkäistä. Vai onko se niin, että maailmassa on niin paljon merkkejä ja potentiaaliset jakelukanavat eivät vaan ole kiinnostuneita?

2 Kommentit

  1. Ootko huomannut Salka, että Stockalla myydään RENiä? Tai ainakin on myyty. Olisin yllättynyt, jos sitä ei enää olisi Stockan valikoimissa. Ja sit oon ostanut RENiä myös laivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vimps, olin muuten ihan unohtanut Stockkan! Sieltähän tätä löytyy :) Viimeksi vaan kuikuillessani tää sy-geeli oli vaan myyty loppuun. Ja se on harmi, kun tätä saa vaan keskustasta. Harmittelen kyllä yhä sitäkin, että tää poistui Kickseistä. Mitä RENin tuotteita oot muuten käyttänyt? Oot ilmeisesti tykännyt? :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow