In this Light

Kauneusblogi

Luku 420.

catsie13 catsie8 catsie4 catsie6


Maailman vilpittömästi hyväntuulisisin kissa ja kivoin pipo, ne lämmittävät niin päätä kuin sydäntä! Olen ottanut tavaksi ostaa joka vuosi jotain Uhana Designilta, kotimaista muotoilua on ilo tukea, varsinkin kun saa itselleen samalla arkea ilahduttavan tuotteen! Tiesin jo ajat sitten nähdessäni ensimmäiset pipokuvat, että tänä vuonna aion hankkia Uhanalta pipon.

Costeau-pipo on sataprosenttista merinovillaa ja se on lämmin! Villa on siitäkin mahtava materiaali, että se pruukaa hylkiä likaa ja vettä, tuuletushan riittää sille vallan mainiosti ( tosin pipon haluan kyllä ainakin kerran vuoteen pestä..).

Värivalinta meinasi tehdä tiukkaa mutta päädyin laivastonsiniseen, se sopii väreihini kaikista parhaiten. Ajattelin aluksi pipon olevan meidän perheen unisex-pipo mutta mutta..enpä taida millään raaskia antaa tätä mieheni käyttöön vaan omin pipon kyllä täysin omaan käyttööni!

Catsien karvaisempi kaveri kyllä saa joka kerta sydämeni sulamaan, kun tavataan. Kissat, jotka vilpittömästi ja oma-aloitteisesti hyppäävät syliin nukkumaan ovat niin parhaita! Tämä kaveri muuten oikeasti osaa hymyillä, siis silloin kun hänestä ei oteta catsieita. Silloin yritetään olla coolia kaveria vaan lieneekö oikeasti hassua ääntä pitänyt aparaatti saanut kissan näyttämään uteliaan hämmästyneeltä?

9 Kommentit

  1. Miau, mikä kissakaveri! Ja kiitos pipovinkistä – mulla on nimittäin uusi pipo hakusessa talveksi ja ihastuin kovasti tähän vaihtoehtoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissakaveri on kyllä ihan paras :) Suosittelen lämpimästi tutustumaan Uhanan pipoihin, tää on ihana!

      Poista
  2. Ooo mikä kisu ja mitkä kuvat! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kisu on kyllä <3<3<3 Veikkaan, että hänen kaksi kaveriaan eivät olisi olleet yhtä valokuvaukselliset..kuvassa olisi ehkä just näkynyt hännän pää :D

      Poista
  3. Voi mahoton, meillä asuu aivan kisusi identtinen kaksonen Onni nimeltään. Kyllä on komea poika täytyy todeta ja kisukin ihana. Mutta jestas mikä yhdennäköisyys. Meidän Onni otettiin Riian kisutalosta kun asuimme Latviassa. Oskukisu on sitten ihan Kirkkonummen eläintalosta. :)

    Terkkuja pantterille. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska juttu :D Täytyykin käydä vakoilemassa, näkyykö blogissasi Onnin kuvia! Marlolla on kyllä yllättävän paljon kaksoisveljiä, tiedätkö Lincoln nimisen some-kissan? Hän on nimittäin sitten niiin saman näköinen, kuin teidän kissa ja vanhempieni Marlo :) Facebookista ainakin löytyy hänen omat sivut :) Millainen luonne teidän Onnilla on? Tuo vanhempieni kissa on kyllä niin adhd-touhottaja aina välillä, sellainen tosi elävä ja utelias, ihmisrakas :)

      Pantteri kiittää terkuista ja lähettää sellaiset takaisin Onnille ja Oskulle :)

      Poista
    2. ..ja tarkennuksena vielä, että kisuterkut siis koko teidän lössille!

      Poista
  4. siis pipokin ihana, olin niin jumissa tuossa komeassa kissassasi :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow