In this Light

Kauneusblogi

Luku 430.

babylips16 babylips17 babylips13 babylips11 babylips5 babylips3 babylips20


Voi pojat sentään, nyt taisi käydä niin että tämä YSL:n Babydoll Kiss & Blush tuote taisi muodostua uudeksi suosikkihuulituotteekseni! Olen aivan huumaantunut tuosta ihastuttavasta, luumuisen viininpunaisesta sävystä 11 prune impertinente. Tuote käy siis huulille että poskille, meikissä tuotetta onkin käytetty molempiin kasvojen osiin. Poskille tuotetta kannattaa annostella vähän kerrallaan, itse teen niin että sipaisen tuotetta ensin kämmenselälle ja levitän tuotteen sormilla poskelle. Tuote häivyttyy yllättävän sutjakkaasti ja itse pruukaan vielä kerrostaa tuotetta posken omenakohtaan intensiivisemmän vaikutelman aikaan saamiseksi! Mielestäni tämä on yksi kestävimmistä poskipunista, mitä olen kokeillut, aamulla tehty meikki on poskipunan suhteen moitteeton vielä illallakin, tottakai pientä kulumista on havaittavissa mutta sävy, se vielä näkyy! Täytyy sanoa että inhoan päivän mittaan poskilta haihtuvia poskipunia. Voisko ne kieltää lailla?

Mutta niin, tykkään todella paljon tuotteesta myös huulilla! Tuo sävy, se vaan on täydellinen. Itse yllätyin, kuinka hohtava lopputulos onkaan, olin kuvitellut tämän paljon mattaisemmaksi. Tuote on myös yllättävän nopeasti huulilta kuluva, täytyy vielä testata miten tuote käyttäytyy jos huulet pohjustaisi puuterilla. Yleensä en vaan meinaa muistaa noita pieniä, näppäriä meikkausniksejä! Huomasin n. neljän tunnin jälkeen huulimeikin kaipaavan korjaamista. Mutta jos korjaaminen unohtui, ei mitään katastrofia tullut, koska tuote häviää huulilta jättäen jälkeensä kauniin sävyn. Tuote on äärimmäisen helppo levittää aplikaattorin avulla suoraan huulille, aplikaattori toimii paremmin kuin erillinen huulipunasivellin, sen tulin testanneeksi.

Itse koin, ettei tuote kuivata huulia mutta mikään kosteuspommikaan tämä ei ole, sillä tuote sisältää mm. savea ja on hyvin silikonipitoinen. Tuote on kevyesti hajustettu mutta oma tarkka nenäni ei kyllä havaitse mitään tuoksua. Mutta aiaiai, on tämä kyllä niin ihana tuote, että jo etukäteen harmittelen tämän jossain vaiheessa loppumista!


8 Kommentit

  1. Salka oi että miten täydellinen punainen! Ja kun omaat vielä niin kauniit huulet eli tuo sävy tulee todella kauniisti esille. Tulipa muuten tässä samalla mieleen, että sinulla on aivan ihanan värinen tukka, onko ihan omasi, näyttää niin luonnolliselta ettei sitä olisi millään värjätty. Tuon YSL sarjan ripsarikin oli huumaavan hyvä.

    Iloista sunnuntaita ja kiitos aivan mahtavista flunssavinkeistä blogiini. Olen tröötännyt allergiasuihketta ja otin allergialääkkeen ja ihan kuin..... olo alkaisi hieman virkoamaan, ainakin mieli on parempi. :) Kiitos sinun ja monen aivan ihanan naisen kommentoinnin.

    Iloista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ihanainen! :) Mulla onkin siitä ripsarista pieni kaupanpäälliskappale, täytyykin korkata se :) Hiusväri on melkein oma, olen laittanut muutamat aurinkoraidat L'orealin tuotteella. Pitäisikin tehdä siitä postaus :) Mutta tykkään kovasti hiusteni sävystä, kohta onkin jo kolme vuotta siitä, kun sitä on viimeksi värjätty! Ainoastaan sillä aurinkoraitatuotteella olen hiuksia käsitellyt, se onkin mielestäni hellävaraisempi ratkaisu kuin perinteinen väri/vaalentaminen. Päätin jättää värjäämiset, kun viimeisellä kerralla saattoi olla lievä allerginen reaktio :O

      Mutta ihanaa kuulla, että sulla on jo olo parempi :) Kiva, jos vinkeistä on hyötyä, toivotaan että moni muukin niistä hyötyisi :) Somella on ihana voima! :) Mukavaa sunnuntaita myös sinulle!

      Poista
    2. Niin arvelinki ja ihanan kaunis pieni punainen sävy eikä lainkaan maantienharmaa kuten niin monilla suomalaisilla. Tuota sävyä ei kannatakaan värjäillä. Itsekin aikoinaan aloitin muutamilla aurinkoraidoilla ja ne näytti hyvältä, sitten mopo karkasi jossain kohti raidoittamisen kanssa ja nyt ollaan kierteessä.

      Tuo YSL ripsari juurikin se Baby Doll oli yksi viime vuoden suosikkeja, oikeastaan peittosi ikisuosikkini Lancomenkin. :) Kivaa että sinulla on se.

      Ja vastailen sun kommenttiin tähän, kun vasta huomenna omaan blogiin. Neutrogena finnivoide on kyllä ollut todella hyvä, parempi kuin Ella Bache jota aikaisemmin testailin. En tiedä kai eri jutut sopii eri ihmisille, mutta finninalut ovat nitistyneet nyt heti alkuunsa ja koko ajan finnejä yrittää nousta pintaan, mutta eipähän nouse. Ja ne isot finnit selättyi aika vilkkaasti, kun ymmärsin laittaa Neutrogenaa. Eli kyllä toimii. Olen laittanut ihan aamuin ja illoin. :)

      Hyvää yötä Salka. <3

      Poista
    3. Hih, no omasta mielestäni tää on kyllä aika maantienharmaa :D Ainakin se, mikä on tuolla tyvessä, latvathan ovat aika vaaleat..aurinko tehnyt tehtävänsä :) Oman värin takaisin kasvattaminen oli kyllä aika urakka, mutta jos päätät sille tielle lähteä, niin varmaan kampaajalta saisi hyviä vinkkejä? :) Tosin mun mielestä sulla on kauniit hiukset, jos ei siis mitään hiusväriallergiaa niin anna palaa vaan :)!

      Kävinkin muuten tsekkailemassa sen Neutrogenan inciä ja se vaikutti kyllä aika tehokkaalta! Ellan alkuperäinen kalavoide on monien mukaan parempi, kuin se finnien nujerrustuotteen ja peiteaineen yhdistelmä? Itsellä on ollut vaan sitä kalavoidetta ja luulen, että mun finnit oli vääränmallisia sillekin :D

      Poista
  2. Sävy on kyllä todella passeli sulle! ^___^

    VastaaPoista
  3. Voi miten ihana punainen huulipuna! Omia suosikkejani on juuri tuollaiset hiukan kylmään taittuvat tummat punaiset. Ja hauskasti mätsää sun paitaan myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tää on kyllä tämän hetken suosikkipuna! Olen huomannut, että kyllä ne kylmät punat vaan sopivat itselleni paremmin ja sehän oli muuten Isadoran meikkitaiteilija Stephan Oienin näkemys, jos on lämpimän sävyiset hiukset/iho, kannattaa valita kylmän sävyinen puna ja taas sitten päinvastoin :)

      Ja hih, tajusin vasta kuvia ottaessa, että nyt kyllä huulet ja paita mätsää..:D Sävyt tosin ehkä aavistuksen vääristävät, mielestäni paita on IRL aavistuksen oranssisempi/ruskeampi?

      Poista

Lähetä kommentti

Follow