In this Light

Kauneusblogi

Luku 466.

lovemay1



Monissa blogeissa on aina silloin tällöin kerrottu juuri sillä hetkellä ihastusta aiheuttaneista tuotteista ja ajattelinpa minäkin kuuluttaa maailmalle oman kevätihastukseni kohteet-siis kosmetiikan ja tarkemmin ottaen meikkien saralta! Mies on se ja sama ja aina yhtä ihastuttava. Mutta oi ihana toukokuu, olet todellakin herättänyt minun talviunilta ja oikeastaan tänään on ensimmäinen toinen vapaapäivä, jonka vietän omassa kodissani tässä kuussa, se onkin myös näkynyt bloggaustahdissa! Vipinää on siis ollut, kun olemme olleet vappupiknikillä, maakuntaroadtripillä sekä käväisinpä myös ihan yksikseni vanhempieni luona.

Meikkipussi onkin nähnyt maailmaa ja on aina yhtä haastavaa pakata se oikealla tavalla. Nämä toukokuun ihastustuotteet ovatkin maailmanmatkaajia. Suurin osa tuotteista on suhteellisen uusia ja aion availla tuotteiden taustoja ja käyttökokemuksia myöhemmin syvällisemmin. Mutta mukana on myös yksi jo aiemmin blogattu tuote!

Ostin tovi sitten Jane Iredalen Glowtime bb-voiteen, koska halusin kesää kohden mentäessä helpon all in one-tuotteen. Teoriassa tämän alle suositellaan kosteusvoidetta, mutta uskoisin tämän menevän keskikesällä ilman alusrasvoja, sen verran hoitavalta koostumus tuntuu! Pohdin valintaa Estee Lauderin, Dr. Schrammekin ja Jane Iredalen bb-voiteiden välillä itseasiassa aika pitkän tovin, mutta koska olen jo kerran käyttänyt Estee Lauderia purtilollisen ( postaus täällä )ja pelkäsin, että Schrammekin inci on liian yrttinen nirsolle iholleni, päädyin lopulta Janen puoleen. Oma sävyni on keltapohjainen BB5, päädyimme siihen liikkeen myyjättären kanssa. Tuotteen aurinkosuojakerroin on SPF25 ja P++. Ja voi vitsit, minkä glown tällä todellakin saa aikaan! Aivan ässä myös silmänalusten kirkastajana ja peitevoiteena. Peittävyys on huippuluokkaa, pienellä nokareella saa uskomattoman virheettömän ja hohtavan ihon. Vaikka tuote olikin hintava investointi, on se myös riittoisa, varsinkin kun pakkaus on 50 ml ja sitä tarvitsee vain pienen nokareen kerrallaan. Mutta ihanaa, nyt minulla on kesäksi suhteellisen huoleton meikkituote suojakertoimilla, joka kiirepäivinä toivon mukaan menee myös kosteusvoiteesta!

Lily Lolon poskipuna sävyssä Burst Your Bubblen olen voittanut Hellinin blogiarvonnasta. Minulla on aiemmin ollut kokemusta mineraalimeikkifirmojen jauhemaisesta poskipunasta, joten Lily Lolon pressattu poskipuna oli kiva tuttavuus, itse tykkään pressatuista poskipunista eniten. Sävy on todella kaunis, minulle tulee jostain syystä mielleyhtymät meloniin mutta myös marjoihin, melonin marjaisa. Lily Lolon sivuilla sävyn sanotaan olevan bubblegum pink, mutta itse en ihan sitä allekirjoita :D Puna on matta, siinä ei ole kimallusta eikä kimmellystä, koen sen sopivan oikeastaan..no lähes joka tilaisuuteen! Olen poskipunien suhteen muutenkin aikamoinen jumittaja ja käytän yhtä ja tiettyä punaa aina pidemmän kauden, poikkeukset poislukien. Mutta Lily Lolo on ollut viimeaikojen jumitussuosikki ja hyvin mieluisa sellainen. Lily Lolon tuotteet painivatkin mukavassa hintakategoriassa, sopivat tiukemmillekin kukkaronnyöreille.

Yllätyin eräs kerta Anttilassa, eksyttyäni ( köh )Maybellinen meikkipisteelle ja tutkailtuani ripsivärien inci-listoja, että valikoimista löytyi ihan oikeasti parikin propylene glycol-vapaata ripsaria! Itse olen yhdistänyt tuon ainesosan kirveleviin ja vuotaviin silmiin ja hankin ripsarini mielummin ilman sitä. Olin jotenkin kuvitellut, että kaikki L'orealin ja Maybellinen ripsarit sisältäisivät PG:ia, koska olin joku kerta aiemmin päätynyt siihen lopputulemaan ripsivärien incejä vakoiltuani, masentuneena. Mutta nyt! Tärppäsi! Ja todellakin ostin kokeiluun, olisiko Maybellinen The Falsies Feather-Look Volum Express ripsiväristä mihinkään. Ja johan nyt, pitkästä aikaa minulla on RIPSET. Ja hyvinvoivat silmät! Samaan aikaan! Tällä saa kauniisti kaartuvat ja tuuheat ripset, olen kokenut taivutuksen ikäänkuin lukittuvan paikalleen. Mutta juu, tästä taisikin tulla ripsiväri-ihastus vähän pidemmäksikin aikaa!

Olen huomannut kaivavani saman firman, Maybellinen huulipunan sävyssä Electric Orange todella, todella monena päivänä huulipunameikkipussistani esille. Ehkä olen kaivannut lisäenergiaa huulipunan muodossa? Sillä sitähän se tarjoaa, sähäkkä oranssi on vaan lähellä sydäntäni! Se on tietyllä tavalla kevyt, naisellinen mutta silti nuorekas. Sopivalla tavalla räväkkä. Pitkässä juoksussa olen kokenut punien laadun hyväksi, toki eiväthän nämä nyt levity ihan samalla tavalla kuin esim. Lancomen punat, mutta kympin budjettipuniksi laatu on hyvä, punat ovat yllättävän pitkäkestoisia ja pigmenttisiä. Tästä olenkin blogannut jo aiemmin.

Alla olevassa kuvassa meikki onkin tehty näillä ihastustuotteilla, toki bb-voiteen olen puuteroinut ja varjostukset olen sutinut paikoilleen. Nyt muuten kuuma kysymys, huomaako kukaan mikä ero on kulmakarvoillani? Postausta luvassa jossain vaiheessa, josta selviää oikea vastaus ^_^

lovemay3

9 Kommentit

  1. Maybellinen ja Lorealin ripsarit ovat mielettömän hyviä! Jane Iredale on niin ihana merkki, voi että niissä on sitä jotain ja vieläpä tuoksuvatkin ihanalta. <3

    Hmmm. mikähän kulmissa on, apua kestovärjäys?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kyllä kaiholla merkkien hyviä ripsareita, samoin muuten Max Factorilla on hyvät ripsarit! Ja joo, Jane on kyllä vienyt sydämen, tykkään eritoten herkälle iholle sopivuudesta :)

      Hihhii, tuo kulmajuttu on kyllä kinkkinen, pyrin mahdollisimman pian kertomaan oikean vastauksen :D

      Poista
  2. Ei vitsit, näyttää todella, todella hyvältä! Koko meikki mutta aloitetaan nyt tuosta ihomeikistä, joka on minulla aina se päällimmäinen kiinnostuksen kohde ;) Ihmetyttää, miksi alle pitäisi laittaa päivävoide jos se on BB-voide, mutta jälki on kyllä ihan täydellistä! Ilmeisesti Jane Iredale on sarja, johon olisi syytä tutustua, kun kaikki JI-tuotteet näyttävät aina kertakaikkisen upeilta blogiesittelyissä. Ja vielä aurinkosuoja! Vau. Muuten haluaisin ehdottomasti kokeilla, mutta jälleen kerran saan huokosieni takia jäädä vain etäältä ihastelemaan tuota mieletöntä hehkua :)

    Kulmakarvat! Kyllä. Tosi kauniit, samalla selvärajaiset ja kuitenkin ihanan pehmeän luonnolliset. Myös sävy on ihana, erikoinen ja sopii täysin hiustesi väriin!

    Ja huulipuna... Mä en ala...! Kävin silloin ekan postauksesi jälkeen heti katsomassa tätä marketissa, mutta en uskaltanut ostaa kun ajattelin etten tulisi oikeasti käyttäneeksi noin kirkasta huulipunaa. Siinä oli vieressä toinen hieman vähemmän kirkas oranssihko huulipuna jonka olisin uskaltanut ostaa, mutta siitä oli jäljellä pelkkä testeri. Nyt taas kun katson tätä kuvaa, tulee hirveä hinku saada juuri tämä. Tiedän että tuo väri kyllä VAATTEISSA sopii minulle erittäin hyvin, mutta huulilla, uskaltaisinko? Sinulla tämä on kyllä aivan mielettömän ihana <3 (Kyllä minäkin siihen vielä lankean, olen miltei varma, koska se siellä hyllyssä aina minua vaanii.)

    Ripsareista: MIKSI hyvä ripsari pilataan tuollaisella pullealla mutta kapeapohjaisella pullolla? Esteettisesti voisin vielä tuon sietää mutta sitä en loppupeleissä kestä, että pulloa on vaikea saada seisomaan pystyssä. En jaksa ekan silmän jälkeen ruuvata ripsaria kiinni siksi aikaa kun teen rajauksia tokaan silmään, joten tuo pullo saisi mut kiroilemaan joka aamu vähintäänkin mielessäni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista ^_^ mutta siis, tuolla bb:llä saa kyllä uskomattoman peittotehon sekä hohdon, on kyllä osuttu kuvaava nimi antaa :) Itse olen kokeillut kosteusvoiteella ja ilman kosteusvoidetta, mielestäni se toimi itselläni myös ilmankin ihan ok. Mutta testailut jatkuu, aion vielä tosiaankin antaa lopullisen arvion kun on kunnolla käyttöä takana :) Tässä muuten pitäisi olla vain fyysinen aurinkosuoja!

      Ja hihhii, kulmakarva-asia selviää kohta :D

      Hmm, tää puna näyttää jossain valossa tosi räikeältä ja jossain taas tosi kesyltä :D Mutta kokeile ihmeessä sillä vähemmän kirkkaammalla :) Olisikohan se sävy ollut Citrus Flame? Se on ollut meinaan aika suosittu, huomasin ripsaria ostaessani että juuri tuo Citrus Flame sävy oli myyty loppuun ja tätä Electric Orangea oli telineessä. Arvoin itse silloin molempien sävyjen välillä ja päädyin tähän juuri siksi, että tämä oli kirkkaampi ja räikeämpi :D Anttiloissa oli muuten ainakin joistain Maybellinen meikeistä 40 % alennus nyt tulevaan keskiviikkoon saakka?

      Enpä muuten ole itse tullut ajatelleeksi ripsiväripullojen muotoilua tuolta kantilta :D Itse meikkaan sängyllä ja mulla ripsaripullo lepää lappeellaan patjan päällä. Sillä välin, jos taivutan ripset, tökkään ripsarivarren pulloon sisään mutta en silti sulje sitä kokonaan. Mutta jos haluaa pitää pulloa pystyssä, ymmärrän kyllä että tämän muotoisilla se on kyllä todella vaikeaa, varsinkin jos on vähän kiire :D Mutta ei tämä esteettisestikään ole mikään designyksilö, varsinkin kun vertailupohjana ovat huulipunahylsyt, tai huulikiiltolakat, nehän näyttävät jo todella tyylikkäiltä!

      Poista
    2. Mä onnistun aina sotkemaan käteni ja ympäristöni ripsarilla joka tapauksessa, joten mulla olisi lakanoissa mustia tahroja jos toimisin noin boheemisti kuin sä. Köh, niin mähän en koskaan meikkaakaan sängyssä eikä mulla ole lakanoissa koskaan esim. poskipunatahroja...

      Citrus Flame kuulostaa tutulta, joten se oli varmaan juuri se. Mutta en mä enää siitä ole kiinnostunut, vaan haen sähköisen! Joka tapauksessa mulla on aina punahuulet, sopi tai ei, niin ei se hyppäys sähköpihlajaan varmaan muiden näkökulmasta edes ole niin suuri kuin omastani :D

      Poista
  3. Oi kuulostaapas tuo Jane Iredalen BB hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kyllä saa aikamoisen glown aikaan :) Katson, miltä tämä alkaa pidemmässä käytössä vaikuttaa, turinoin sitten lisää :) Mutta mielikuvani mukaan uskaltaisin sanoa, että tämä on varmaan aika lähellä niitä aasialaisia bb-voiteita!

      Poista
  4. Löysin pitkästä aikaa blogiisi (seurasin jo ensimmäistä)! Kaipaan vähän sitä vaaleata lyhyttä tukkaa, joka sopi niin hyvin sulle, mutta kaipa on hyväksyttävä, että ihmiset muuttuvat. :)

    Kuinka paljon tuo BB voide hohtaa, niin kuin kuultovoideko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ja anteeks tuhannesti, että vastaus on viivästynyt :T Mutta kiva kuulla, että tulit taas visiitille :) Niihnän se menee, ihmiset muuttuvat, kasvavat, kypsenevät. Itse päätin siis kasvattaa pidemmät hiukset, kun en enää uskaltanut värjätä, en edes vaalentaa hiuksiani :( Mietin, että pidempiin hiuksiin saa vaalemman ilmeen helpommin ihan vaan aurinkoraidoilla tai sitten kampaajan tekemillä raidoilla. Päänahka vaan alkoi ilmoittaa, että voisi olla hyvä idea hylätä vaalennukset ja värjäämiset. Niitä lyhyitä hiuksia kaipaan itsekin <3 <3 Mutta eivät ne olisi niin kivat tällä omalla, perunanvärisellä hiusvärillä :D Kenties joskus leikkaan sen mallin takaisin. Ehkä myös lihominen on vaikuttanut siihen, että koen pitkät hiukset tällä hetkellä kivemmiksi? Muutenkin blogini on muuttunut hyvin kosmetiikkapainotteiseksi enkä ihmetttele, jos vaatejuttuja odottavat lukijat päättävät lähteä :)

      Bb-voide ei hohda kuultovoidetyylisesti, sanoisin tämän olevan sellainen samettinen, hyvin luonnollinen hehku :) Eli ei siis pelkoa kiiltomatonaamasta :D Vaikka kyllä jossain vaiheessa päivää mulla ihon rasvoittuvuus tekee sen, että naama kiiltää ja meikki "muussaantuu" :T

      Poista

Lähetä kommentti

Follow