In this Light

Kauneusblogi

Luku 486.

loppuneet1


Nyt olisi jälleen aika käydä läpi loppuneita kosmetiikkaputeleita, huhtikuun puolesta välistä elokuun alkuun. Minulla tuotteita kuluu loppuun sen verran harvakseltaan, että joka kuukausittainen raportointi olisi kyllä aika tynkä versio, n. kolmen kuukauden tahti on varmaan aika passeli. Tosin nyt tägätessäni tunnisteita vanhoihin teksteihin huomasin tunnisteiden rajallisuuden. Niitä saa laitettua vain 20 yhteen postaukseen! Teoriassa tällä kertaa pitäisi tunnisteiden riitttää mutta kattoos nyt.

loppuneet2


Hiusjuttuja loppui kolme. Toivon mukaan seuraavassa postauksessa nähdään jonkinsortin muotoilutuote!

Kérastase Nectar Thermique  lämpöaktiivinen hiuksiin jätettävä hoitoaine oli itseasiassa aika ihana! Se tuntui jättävän hiukset hoidetun ja kiiltävän näköisiksi, toimi omaan karkeaan ja aavistuksen jouhimaiseen hiuslaatuun hyvin. Eri asia oli sitten sen, kuinka jaksoin hiuksia föönata, tämä olisi voinut toimia paremmin nimenomaan lämpöaktivoituna. Olen laiska föönaaja joten saatan jatkossa jättää tämän ostamatta. Mutta siis, voisin ostaa toistekin! Yritän kuitenkin saada hiushoitoainejemmojani pienemmäksi. Tuotteen tuoksu on ihana ja vei minut muistoissani Thaimaaseen, jossa tätä tulikin käytettyä aktiivisesti <3

Sim System 4 Oil Cure Mask komeili myös viime loppuneissa, tätä kuluu tasaiseen tahtiin. Voi myös olla, että annostelen tätä ehkä liiankin runsaasti? Tuote on siis öljyhoito hiuksille/hiuspohjalle. Tätä ilman en enää halua olla! Ostan lisää, ellen jo ole niin tehnyt!

Tuisa Sade shampoo tästä kiinnostuin alunperin herkullisen incin ansiosta, shampoo sisältää mustaherukansiemenöjyä, arganöljyä sekä himalajan kristallisuolaa, sen luvataan sopivan eritoten kuivasta, atooppisesta päänahasta kärsiville henkilöille. Shampoo oli miellyttävä, se pesi hiukset todella puhtaiksi! Hiukset tuntuivat ihanan ilmavilta mutta kosteutetuilta, olin odottanut latistavaa vaikutusta mutta sitä tämä ei todellakaan ollut! Tuoksu oli mieto. Iso plussa kotimaisuudesta! Pesevinä aineina on kookospohjaiset ainesosat sekä Sodium Lauryl Sulfate. Voisin ostaa lisää, mutta on yksi asia, jota en anna anteeksi. Maailman rumin pakkaus. Ihan oikeasti, melkein jätin tämän aikoinaan ostamatta! Voi että, tälle kun saisi esteettisen etiketin niin uskoisin shampoon menevän kaupaksi huomattavasti paremmin ^_^

loppuneet3


Kasvojen puhdistustuotteita loppui heitäkin kolme!

Dermalogica Ultracalming Mist on erittäin hienojakoinen hoitosuihke/kosteussuihke/kasvovesi herkälle iholle. Alkuun tykkäsin mutta sitten jokin tökki. En tule ostamaan uudelleen.

Garnier misellivesi uuh, tämä on kyllä ehdoton hg-tuotteeni! Ensi kerralla on mahdollisuus saada loppuneisiin jopa kaksi pulloa! Tätä ostan uudelleen yhä aina vaan.

Diego Dalla Palma Detoxifying Cleansing Mousse oli ihana puhdistusvaahto. Puhdisti ihon lähes natiseva puhtaaksi ja toimi Clarisonicin kanssa hyvin yksiin. Tämä tosin saattoi loppupeleissä olla jo liiankin pesevä iholleni. Voisin ostaa uudelleen sellaiseksi täsmäsyväpuhdistavaksi kasvojen pesuaineeksi!

loppuneet5


Kasvojen hoitotuotteita loppui viisi.

Erisan Uudistava silmänympärysvoide oli aika tapaus, se oli ihan kivan tuntuinen ja näin mutta jokin jäi puuttumaan..lisäksi koin sen ehkä aavistuksen ärsyttävän silmiäni! En osta uudelleen.

Diego Dalla Palma 24-hour active cream on hoitovoide, jolle olen myynyt sieluni. Tuote sopii iholleni todella hyvin, käytän sitä yövoiteena. Jos iho on kosmetiikkakokeilujen jälkeen sekaisin, saan tällä sen palautumaan kuosiinsa suhteellisen nopeasti. Uusi on jo ostettu ja itseasiassa avattukin, mutta yritän nyt säästellä sitä talvea varten. Olen kirjoittanut tuotteesta aiemmin täällä. Tulen ostamaan lisää!

Diego Dalla Palma Concentrated Ceramide seerumi on ihana ( ja hintava ) tapaus. Tästäkin ihoni tykkäsi! Sanottakoon, ettei ole päivän selvää, mitä ihoni kelpuuttaa ja mitä ei. Olen jo ostanut uuden pullon! Sen jälkeen ehkä kokeilen jotain uutta, pitäen kuitenkin mielessä tämän tapauksen. Voisin tehdä tästäkin ihan oman postauksen jossain vaiheessa!

The Body Shop Aloe Soothing Moisture lotion SPF 15 oli itselleni hutipäivävoideostos ja lahjoitinkin tämän miehelleni. Mieshän on aina niin reimuissaan kun saa minun "jämiä", ehhee! Mutta joka tapauksessa, alun nuivan suhtautumisen jälkeen mies tykästyi tuotteeseen, joskin jouduin valistamaan että tämä on päivävoide, älä hyvä mies sitä suotta yötä vasten laita! Sitä en tiedä, otettiinko ohjeistukseni kuuleviin korviin ^_^ En tule ostamaan uudelleen, mieskin taisi toivoa aavistuksen ravitsevampaa voidetta.

L300 Fresh Hydration Face Cream päivävoide normaalille/sekaiholle oli ihan ok tapaus. Kosteustehot olivat päiväksi ok mutta yötä vasten naamani päätti korppuilla eikä tämän tehot riittäneet. Olen kirjoittanut tuotteesta oman postauksen täällä. En tiedä, voisin ostaa uudelleen mutta luultavasti en niin teen. Ehkä. Kenties tämä voisi olla talvella pätevä päivävoide meikin alle?

loppuneet6


Vartalotuotteita kului loppuun neljä. Ensi kerralla nähdäänkin keko suihkusaippuoita, nyt kaikki ovat ärsyttävän lopussa ^_^

Urtekram No Perfume Body Lotion oli alebongaus Citymarketista. Tästä tuotteesta tykkäsin! Arvostan monia hajusteettomia tuotteita. Tämä oli mukavan täyteläistä, imeytyi suhteellisen hyvin, joskin monen päivän käytön jälkeen huomaan lakanoiden aavistuksen tahmautuvan. Iho jäi tämän jälkeen pehmeän tuntuiseksi. Ainoa miinus siitä, että tuote on niin tujua tavaraa, ettei pumppu pumppaa kaikkea vaan pohjalle jää tavaraa. Incissä olikin sheavoi kolmantena ja luonnonkosmetiikan ollessa kyseessä, on tuote luonnollisesti ladattu täyteen ravitsevia öljyjä. Hyvä hinta-laatusuhde! Aion ostaa lisää, ehkä seuraava voisi olla tuoksullinen?

Rexona Invisible Aqua & Motionsense Fresh Aloe Vera olivat hyviä antiperspirantteja. Molemmat taisivat olla hätäostoksia reissun päällä kun kuvittelin unohtaneeni dödön kotiin. Oma suosikkini on kuitenkin Rexonalta se puuvilla, seuraavana taitaakin olla tuo aqua. Aloe oli ihan ok mutta yritän aina bongailla puuvillaa. Rexona on sopivan mieto mutta kuitenkin tehokas, ei saa minun kainaloitani kutisemaan. Eikä petä, paitsi joskus hyvin harvoin. Ostan uudelleen!

Dermalex Repair Hand- & Contact eczema hoitovoide on näin jälkikäteen ajateltuna hämmentävä ostos, koska minulla ei ole ekseemaa. Muistaakseni apteekkihenkilökunta sanoi tuotteen soveltuvan myös normaaliksi käsivoiteeksikin? Tämä oli tiivistemuodossa olevaa tatamia. Jäi pyörimään käsilaukun pohjalle ( siis pullo, ei voide ^__^), käytin loppuun hyvin neutraalein tuntemuksin. Tuote on kortisoniton joten voisin veikata tämän olevan iho-ongelmaisille hyvä hengähdyshetki kortisonivoiteiden rinnalle. En tule ostamaan uudelleen, paitsi jos saan ekseeman.


loppuneet8


Meikkejä loppui neljä.

Estelle & Thild Lip Balm Natural oli läpinäkyvä huulivoide. Tätä oli vielä ihan liru jäljellä mutta tuote oli avattuna jo niin kauan, että päätin nakata tämän kylmästi pois. Ihan jees tuote, mutta tykkään enemmän sävyllisestä versiosta (klik). Luonnonkosmetiikan ollessa kyseessä, on tässäkin paljon ihania öljyjä. Olisin ehkä odottanut tämän olevan jopa hoitavampi jos pelkkää inciä katsottaisiin? Voisin ehkä ostaa uudelleen.

Maybelline The Falsies Feather-Look Volum' Express ripsiväri on tämän hetken suosikkini, sillä saa näyttävää jälkeä! Tästä täytyy tehdä oma postaus. Mutta harja on mielestäni ideaali harvoille/harventuneille ripsille, moni muu harja saa ne klimpittämään mutta tämä nätisti erottelee jokaisen ja tällä onnistuu kerrostaminenkin. Olen ostanut jo lisää!

Lumene Sensitive Touch Easy Wash Mascara oli sen sijaan pettymys. Tämä ei ärsyttänyt silmiä mutta koostumus jätti ripset koviksi koppuroiksi. Tällä ei taiottu näyttäviä ripsiä! Lisäksi tämä suoristi taivutukset. Luultavasti en tule ostamaan uudelleen.

Idun Minerals Strandgyllen Duo Concealer ei tullut kulutettua loppuun, mutta se oli ollut avattuna jo niin kauan että päätin hygieniasyistä heivata sen roskiin. Alkuun tykkäsin tästä ja paljon, mutta on eräs asia, jonka ansiosta Idunista ei tule minun suosikkimerkkiäni. Niin heiveröiset pakkaukset! Tässäkin sarana petti, samoin on käynyt yhdelle single-luomivärille. On todella ärsyttävää yrittää säilyttää tuotetta meikkipussissa tai pakata matkalle mukaan, jos kansi huitelee ties missä! Tiedä sitten, olisiko pakkauksissa jokin maanantaierä, sillä ostin luomivärin ja peiteaineen samalla kertaa, n. puolitoista vuotta sitten. Mielestäni en ole näitä edes kolhinut tai tiputtanut. Sen sijaan Brunkulla luomiväripalettini on vielä ihan kelpo kunnossa! Ihmettelin jossain vaiheessa mistä nämä mustat, pienet muovinpalat oikein ilmestyvät sängylleni, kunnes eräänä päivänä sen hoksasin.Täytyy kyllä sanoa, oli hyvin mielenkiintoista löytää pieniä muovinpaloja sängystään, ruuvin olisi vielä ymmärtänyt mutta muovi meni yli ymmärryksen..ja toim. huom., meikkaan sängyn laidalla. Onneksi sain sille luonnollisen selityksen! Mutta olen kirjoittanut tuotteesta postauksenkin. En usko että tulen ostamaan uudelleen.


loppuneet10


Ja vielä pikakatsaus näytteisiin.

Biotherm Aquasource oli voide, joka ei kyllä oikein tuntunut sopivan iholleni. Tiedänpä, ettei tarvitse tähän investoida! Harmi juttu sinällään koska haluaisin tykätä Biothermistä, brändi on luonut kyllä upean "ihon kosteusjumala"-statuksen.

Lierac Magnificence taas tuntui alkuksi ihanalta ja kuvittelin, että nytkö se löytyi, alkoholillinen ja propylene glycolia sisältävä voide meikäläiselle! Aion vielä käydä pyytämässä apteekista muutaman näytteen lisää ja kokeilla, toimisiko tämä vain päivävoiteena. Tästä näytteestä meinaan pursottelin iloisesti aamuin illoin ja se oli ehkä nirsolle nassulleni liikaa. Tähän haluaisin rakastua!

Lumene Bright Now Blur silottava ja huokosia häivyttävä voide vakuutti niin, että kävin ostamassa täysikokoisen meikinalusvoiteeksi. Tarkempaa raporttia luvassa kunhan pääsen tämän kanssa sinuiksi!

Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment oli ihana, toffeevanukkaalle tuoksuva kosteusnaamio! Tätä voisin ostaa täyskokoisenkin, nyt elokuussa olisivat sopivasti Stockkalla kantistarjouksessakin. Kosteusnaamioni ovatkin kohta sillä tolalla, että niitä tulee näkymään seuraavissa loppuneissa! En kuitenkaan ole ihan varma, raaskinko ostaa näin pientä purkkia, sisäisen ja samalla myös henkisen Sulo Vilenin istuessa olkapäälläni.

L300 Intensive Moisture Face Cream ja Bright & Firm Day Cream näytteet jättivät vähän kylmäksi. Saatoin tykätä aavistuksen enemmän jälkimmäisestä mutta koin sen meikinalusvoiteena omalle iholleni haastavaksi. En usko ostavani lisää.

Sellaiset roskabisnekset tällä erää!


6 Kommentit

  1. Noi Tuisan pakkaukset on kyllä kaikki ihan hirveän rumia : D Käytin yhden pullon sitä suolasuihketta, oli hyvää, mutta se on niin sairaan suma että ei kiitos enempää : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, heillä voisi kyllä pakkausuudistus olla ajankohtaista :D suolasuihke kuulosti mielenkiintoiselta, luulen että saatan ehkä jopa ostaa sarjaa kaikesta huolimatta lisää. Mutta joo, uudet pakkaukset ois kyllä jeejee!

      Poista
  2. Kerastasen tuotteet on aina kiinnostanut, mutten vain millään ole raaskinut hankkia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on mielikuva, että merkin hoitoaineet on hyviä! Tykkäsin tuosta jätettävästä hoitiksesta ja se tuoksu..sarjaa voi bongailla useimmiten Hulluilta Päiviltä edukkaammin ja brittiläisistä nettikaupoista myös. Hullareilla taisi useimmiten olla myynnissä shampoo+hoitispaketti, jos oikein muistan?

      Poista
  3. Kiinnostava tuo Sade shampoo, en ole tästä merkistä tiennyt aikaisemmin mitään. Täytyy kokeilla. Mua ei sinänsä pakkauksen rumuus haittaa, jos tuote muuten toimii.
    Lissu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että jotkut eivät kranttuile pakkauksien suhteen :) Tuisalla on kyllä mielenkiintoisia tuotteita, esim. käsivoide samalla idealla kuin tämä shampoo. Saatavuus on vaan vähän kehno, tosin bongasin eräästä Life myymälästäkin! Mutta voin kyllä sisältöä suositella, vaikka pakkaus onkin makuuni epäesteettinen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow