In this Light

Kauneusblogi

Luku 493.

Himalaya3
Himalaya5
WP_20150827_23_12_25_Pro


Myönnän, olen toisinaan kosmetiikan suhteen snobi. Jos ei olisi rahasta kiinni, käyttäisin vallan selektiivistä (luonnon)kosmetiikkaa. En vaan voi sille mitään, mutta minulle hinta korreloi myös laatua. Useimmiten hintavimmissa tuotteissa raaka-aineet ovat tehokkaampia ja ilmeisesti tietyllä tavalla laadukkaampia. Jos laadun näkee vaikka kengissä tai vaatteissa, miksi sitä ei voisi nähdä myös kosmetiikassa? Mielummin ostan yhden hyvän ja kalliin kuin kymmenen halpaa ja huonoa, tosin, köhköh, ihan näin idealisti en valitettavasti kaikkien asioiden suhteen ole, en ainakaan meikkipohjien. 

Mutta voiko halvalla sitten saada hyvää? No ehdottomasti voi! Jos vaan uskaltaa voittaa omat ennakkoluulonsa. Niitä minulla nimittäin oli tätä Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Creamia kohtaan. Tai jos rehellisiä ollaan, niin koko tuotemerkkiä kohtaan. 

Himalaya Herbals on intialainen tuotemerkki, jonka historia juontaa jo 1930-luvulle. Kosmetiikka on ilmeisesti tullut valikoimiin vasta 2000-luvun alussa, yrityshän on alunperin aloittanut ayurvedan parissa ja on ajan kuluessa laajentanut valikoimaansa lääkkeistä mm. hyvinvointituotteisiin ja kosmetiikkaan, uskoen perinteisen ayurvedan ja modernin lääketieteen symbioosiin. Alkuun luulin tuotteen valmistettavan Intiassa mutta mitä ilmeisemmin se on valmistettu Dubaissa.

Tuotehan maksaa muutaman euron ( 50 ml koko on Kärkkäisen verkkokaupassa 3,20 euroa ) joten automaattisesti ajattelin tämän olevan varmaan ihan kelvollisen vartalolle mutta kasvojen iho..sieltä tämä olisi syytä pitää kaukana! Ihan saletisti natsaa tukkisi ihohuokoset tai aiheuttaisi jonkin epämieluisan reaktion. Päätin kuitenkin sujautettuani tämän Keskisen ostosreissulla ostoskoriin, että kokeilisin tätä myös kasvoille. Incissä toisena keikkuvasta mineraaliöljystä huolimatta.

Mutta kah, voide on ollut jo kahta kuukautta avattuna ja minun on myönnettävä kasvojeni ihon tykänneen tästä. Oikeastaan aika paljonkin! Tykkään voiteen ihofiiliksestä todella paljon, se on alkuun suhteellisen voidemaista mutta suorastaan sulaa iholle levitettynä, jättäen jälkeen mukavan, kosteutetun tunteen. Iho jää voiteen jälkeen kiiltäväksi joten olen suosiolla jättänyt tämän yökäyttöön. Aamulla iho on ollut ihana, kosteutettu ja pehmeä, varsinkin jos olen laittanut alle kasvovesi-öljy-seerumiseoksen ( ja nukkunut niin ettei tyynyliina ole imenyt kaikkea kosteutta kasvoilta ). Voide ei ole tukkinut ihoani, mistä yllätyin iloisesti! 

Voiteen tuoksu on mukava, sellainen miedosti yrttinen mutta makea, ehkä vähän rouvamaisen mummo mutta tietyllä tavalla niveamainen? Voiteesta muuten minulle tulee hyvin vahvat mielikuvat Nivea Soft-voiteeseen! Himalaya voiteen luvataan olla kosteuttava, tehoaineina siinä on käytetty vehnänalkio- sekä manteliöljyä. Incistä bongaan myös Aloe Veran, ihoa pehmentävän Carbomerin sekä incihaku tietää kertoa, että Centella Asiatica Extract aineosalla on ihoa parantavia ominaisuuksia, se voi korjata ihovaurioita. Uskallan sanoa voiteen hinta-laatusuhteen olevan (party time )excellent-super-plus, jos rahat ovat tiukalla voin todellakin suositella ainakin tätä voidetta! Himalaya Herbalsia voi etsiä päivittäiskosmetiikkaa myyvistä kaupoista, omani ostin Veljekset Keskisiltä mutta olen nähnyt näitä marketeissa ja Tarjoustalo-tyylisissä kaupoissa.



8 Kommentit

  1. Ihan kuningasvoide! Mä käytän sitä toista versiota, juuri äsken tyhjeni taas purnukka. Olin myös skeptinen, mutta tosiaan, kasvojeni iho kiitti. Tuoksu on tässä vaaleanvihreässä aivan ihana! Ayervedinen kosmetiikka on muutenkin usein ihan jees, esim. saippuat on hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtava kuulla että se toinenkin versio on hyvä :) Mietin silloin kumman ostan, päätyen tähän kosteuttavampaan tapaukseen. Jos ei olisi kasvoilla toiminut, olisin siirtänyt tän vartalovoiteeksi :D

      Poista
  2. Samainen purkkiraukka lojuu lipaston pohjalla unohdettuna epäluuloisen testaajan takia, mutta kiitos tämän, nyt aion kaivaa sen esille ja kokeiluun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt rohkeasti kokeiluun vaan :) Jos et tee postausta niin kuitenkin mielelläni kuulen sunkin mielipiteen, tykkäsitkö! Mutta uskallan sanoa että tämä on varmaan tän vuoden kosmetiikkayllättäjä kokeilemieni tuotteiden suhteen :D

      Poista
  3. Mä oon tykästynyt tämän merkin huulirasvaan (Nourishing Lip Balm), oon varmaan pari vuotta jo käyttänyt pelkästään sitä. Just tuon mineraaliöljyn takia en oo uskaltanut näitä voiteita kokeilla, mutta nyt taidan uskaltaa seuraavan kerran kun on kosteusvoiteen ostamisen aika.

    Lissu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, täytyy testata huulirasva kunhan vaan saan muutamat ensin kulutettua loppuun, nimimerkillä neljä korkattuna..:D Mäkin olin alkuun tosi skeptinen ja kuvittelin tämän olevan todella paha ihon tukkijan mutta eipä se ollutkaan! Ainakaan mun iholla :) Voin kyllä suositella, toki kannattaa ostaa tämä pienempi koko. Jos ei kasvoille sovi niin aina sen voi sitten vartalolle käyttää ^_^

      Poista
  4. Hih oliko tämä tarkoitettu kasvoille, olen käyttänyt vartaloon ja kyllä kroppa on tykännyt kovasti. Hyvä koostumus, kuivuvuus, eikä illalla tarvi lisäillä voidetta. Tykkään, mutta mieluiten valitsen tuotteen jossa on tuoksua, joten jos tämän saisi tuoksulla, olisi aivan mahtavaa. Kivaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhii, sopii myös kasvoille :) Mun purkissa lukee "kasvoille ja vartalolle" :D Tää on kyllä tosi hyvä tuote, tykkään ^_^ Muhun taas vetoaa miedompikin tuoksu ja se on miesystävällinenkin, eräästä aika ärtsyn tuoksuisesta voiteesta tuli vähän "noottia", varsinkin kun en itsekään siitä oikein perustanut ja tehokäytin sen loppuun muutamien päivien aikana ( se oli ollut jo tovin avattuna, pullossa enää pohjat jäljellä ).

      Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle Tiia <3 :)!

      Poista

Lähetä kommentti

Follow