In this Light

Kauneusblogi

Luku 543-Vuoden 2015 parhaimmat kosmetiikkatuotteet

Vuosi lähestyy loppuaan ja ajattelin ensimmäistä kertaa tehdä vuoden parhaimmat kosmetiikkatuotteet-postauksen! Listauksen painopiste on eniten rakastamissani aihepiireissä; ihonhoidossa ja meikkaamisessa. Ehkä ensi vuonna nähdään enemmän hius- ja vartalotuotteita listassa? Lisäksi ihonhoidosta ja meikeistäkään eivät ole aivan kaikki tuotteet edustettuina.

Ihonhoito

Kasvovesi/kosteussuihke: Aloree City Protect kosteussuihke. Minun ihoni oli pitkään toodeeella nirso. Siis niin nirso, että kosmetiikkamyyjätkin jo epäilivät, voiko tuollaista ollakaan, ihoa siis. Nyt iho on tasapainottunut, mutta pitkään jouduin toteamaan luonnonkosmetiikan olevan iholleni ehdoton ei. Onneksi olen kuitenkin aika jääräpäinen enkä ihan liiaksi mennyt ihoni ehdoilla, karttaen kaikkea luonnonkosmetiikkaa. Mutta joka tapauksessa Aloreen kosteussuihke oli ensimmäisiä luonnonkosmetiikan tuotteita ylipäänsä, jotka ihoni kelpuutti. Tuote on ihanan raikas ja kosteuttava, se perustuu lehtivihreään. Käytin tätä kaksi pulloa, kunnes oli aika jatkaa uusiin tuttavuuksiin tutustumista. Mutta aion ehdottomasti jossain vaiheessa hankkia lisää! Vaikka erilliseksi kosteusmistiksi, nuo kaksi pulloa menivät siis kasvoveden virasta.


aloree2


Kosteusvoide: Esse Deep Moisturiser, tätä voidetta kasvoni yksinkertaisesti rakastaa! Erityisen tästä tekee sen, että se oli ensimmäinen minulle sopinut luonnonkosmetiikan voide pitkiin aikoihin. No, nyttemmin heitä on jo kaksi ja veikkaan uuden ehdokkaan löytyvän ensi vuoden postauksesta. Mutta Essen koostumus ja teho ovat yksinkertaisesti kohdallaan!

**tuote saatu maahantuojalta, mutta olen ostanut itse lisää**

esse7


Seerumi: Diego Dalla Palma Concentrated Ceramide kosteusseerumi. Olen käyttänyt tätä kaksi purkkia, todella hyvä ja kosteuttava seerumi! Koostumus ei ole vetistä, vaan geelimäistä.

Öljy: Born to Bio  ja Sacha Inchi-öljy. Tämäkin tuote on ollut kasvoilleni mitä sopivin; se on ollut ensimmäinen öljy, joka ei ole aiheuttanut herkälle iholleni tukkeutumia. Olen kohta käyttänyt kesällä ostamani purkin loppuun ja kyllä se vaan on niin, että uusi pitää ostaa tilalle. Tämä öljy on muuten sopiva herkkäihoisille sekä aknesta kärsiville ja voin kyllä allekirjoittaa omalla kohdalla väittämän. Kaikkihan ei välttämättä sovi kaikille!


Superseerumi1


Erikoishoitotuote: May Lindstrom the Honey Mud. Ostin tämän alunperin puhdistustuotteeksi, silmällä pitäen kuitenkin naamiokäyttöä. Tämä on siitä jännä naamio, että se selvästi ravitsee ihoa mutta samalla sillä on puhdistaviakin ominaisuuksia. Tuoksu on koukuttava, metallisen hunajaisen toffeinen. Aivan ihana! Säästän tätä kalliin hinnan takia parin viikon välein tapahtuvaan naamiohemmotteluun.

ML6



Puhdistustuote: Korres Milk Proteins puhdistusvoide. Puhdistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, on riittoisa. Ja tämä riittää yksöispuhdistukseen! Tuoksukin on ihastuttava. Oma ihoni on eheytynyt kun vaihdoin puhdistustuotteet hellävaraisiin, maitomaisiin tai balmimaisiin tuotteisiin.

KorresMP1


Erikoistuote: Clarisonic. Kyllä se vaan on niin, että Clarisonic on ollut minulle silmiä avaava laite. Se auttoi huomattavasti epäpuhtauksien kanssa taistelussa, mutta toisaalta sillä on mahdollista saada aikaan käppyräksi kuivuva iho. Maltti on valttia! Itse käytän laitetta enää n. kerran viikossa, nyt joku voisi kyseenalaistaa laitteen listalla olemassa olon. Mutta kuten sanoin, laite on ollut silmiä avaava ja viimeistään nyt ymmärrän Clarisonicin myötä, että hellävarainen ihonpuhdistus on omalle iholleni paras vaihtoehto!

Erisanpuhdistusgeeli7


Meikit


Meikkivoide: Tämä oli ehdottomasti hankalin kohta! Vastaan kuitenkin Kjaer Weis ja Cream Foundation. Jos mielikuva luonnonkosmetiikan meikkivoiteista on ituhippi, et enää voi niin väittää nähtyäsi Kjaer Weisin meikkivoiteen. Pakkaus on upea, Kjaerin pakkaukset ovat kauneimpia hetkiin! Ne ovat myös uudelleen täytettäviä. Meikkivoidekin on moitteetton, olen nyt tykästynyt levittämään sen sormin jolloin aikaan saa ohutta ja kuultavaa jälkeä. Se, miksi meikkivoiteen pinta on kuvassa turmeltu johtuu eräästä surullisesta puhelusta, jonka sain kuvaushetkellä ja surusta ymmärkäisenä onnistuin sohaisemaan kynnellä meikkivoiteen pintaan.

KW4


Peiteaine: Everyday Minerals Multi-tasking. Osasin etukäteen aavistaa, että tästä tuotteesta tulisi hitti omassa meikkipussissani ja niin tapahtuikin! Omille silmille sopii jauhemaiset peiteaineet paremmin ja tällä saa loihdittua nuutuneen ilmeen freesiksi siveltimen käänteessä. Peiteaineen tehon salaisuus on sen hohde, tästä syystä se myös toimii luonnollisena korostustuotteenakin.

**tuote saatu maahantuojalta**

EDMpohja10


Poskipuna: Zuii Mango. No, tämäkin kohta oli vaikea. Myös saman merkin Peach oli kovassa nosteessa! Mango kuitenkin tuli valituksi siksi, että se on täydellinen arkipuna. Sen kanssa on vaikea saada övereitä, se pelastaa kiireessä. Ja hei, se tulee olemaan ensimmäinen poskipuna jonka saan kulutettua loppuun \o/ Tulen ostamaan uuden tilalle, joten sen loppuminen on tavallaan ristiriitaista.


Elomeikki14


Varjostusväri: H&M kivipuuteri chestnut. Tämä on hyvä, kylmä varjostussävy! Kaikista vaaleimmalle iholle tämä on varmasti liian tumma tai vaatii kevyttä kättä. Yllätyin H&M:n meikkituotteiden laadusta, kuvittelin niiden olevan muovisempia ja muovailuvahamaisempia. Ja hahhaa, vasta nyt huomasin peilin heijastuman ^^!


Hmm.15


Ripsiväri: Maybelline The Falsies Feather-Look Volum' Express. Löysin pitkästä aikaa herkille silmilleni sopivan ripsivärin, jolla saa loihdittua RIPSET. Ripsiväri on kyyneleen ja sään kestävä, sillä saa tuuhean kauniit ripset. Olen nyt käyttänyt toista ripsiväriä ja luultavasti seuraava ripsiväri tulee olemaan tämä.


lovemay1


Korostusväri: Zuii Mango hohdepuuteri. Tällä saa tarvittaessa hohdeöverin, mutta maltillisesti annosteltuna oikein kauniin lopputuloksen! Hohdepuuteri on todella kimaltavaa, tällä saa juhliin ihanan lookin aikaan, mutta olen ihan reippaasti arkenakin käyttänyt tätä. Mango on sävyltään sellainen ihon sävyä vastaava vaalea beige, joten se toimii korostustuotteena upeasti. Ja kukkaisista valmistetuilla meikeillä on aina paikkansa meikkipussini sydämessä!

 **tuote saatu maahantuojalta**


Zuii7

Huulipuna: MAC Ruby Woo. Täytyy sanoa, että vaikka tavallaan tämä oli vaikea kohta, niin se oli silti yllättävän helppo. Alusta asti oikeastaan oli päivänselvää, että Ruby vie tämän tittelin. Toimii huulillani, ei jostain syystä kuivata niitä ja on vaan niin kaunis sävy! MACin huulipunat ovatkin laadultaan loistavia.

Ruby11





Muut

Hiustuote: Big Sexy Hair Spray & Play Volumizing Hairspray-hiuskiinne. Vaikka olenkin nyt pikkuhiljaa vaihtamassa hiustuotteitanikin luonnollisempaan, tuskin tulen tästä tuotteesta luopumaan. Ehdottomasti paras hiuslakka, mitä olen kokeillut! Sopii työstämiseen, koska tämä on suhteellisen märkää. Olen kuitenkin käyttänyt myös viimeistelyyn, enkä ole saanut katastrofia aikaan. Hiuslakalla saa hiuksiin volyymia, ja sitä kyllä minun hiukseni aina aamuisin kaipaavat!


BSX2


Vartalotuote: Tämä oli myös muuten todella kinkkinen kohta. Päädyin kuitenkin Freemanin jalkavoiteeseen, Vanilla + jasmine Butter Creamiin. Tuotteen teho on oivallinen mutta kaikista paras osuus on sen tuoksu. Se on ihastuttava! Tämän myötä olen oivaltanut, että jasmiini tuoksuu aivan ihanalta ja olenkin nyt syynäämässä tuotteiden tuoksuja, koittaen aina bongailla jasmiinin. Ja minun täytyy myöntää, että jonain päivinä olen käyttänyt tätä myös käsivarsienkin rasvaamiseen. Koska se tuoksu..

Freeman2



Tajusin muuten, että tämä viikko tulee olemaan itselläni töiden suhteen sen verran hektinen, että seuraavan päivitys saattaa tulla ulos vasta ensi vuoden puolella! Mutta jos sitä ennen ei täällä nähdä, niin ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2016!

ps: Oletteko tehneet vuoden suosikit-listauksia?

4 Kommentit

  1. Mäkin ihastuin tuohon Freemanin jalkavoihin ja ostin jo toisen, tosin eri tuoksuisina. Miksei sitä voi käyttää myös ravitsevana käsivoiteena :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin aion ostaa sitä lisää, kunhan vaan ensiksi löydän sitä jostain kaupasta :D

      Poista
  2. Mulla on kans oikeastaan vain ihonhoitoa ja meikkejä ja jotain kroppajuttuja, noi hiukset ei oo ihan mun piece of cake. :D Näistä moni olis voinut olla myös mun suosikki, ddp:n seerumi olikin viime vuoden suosikeissani, se on edelleen ihanaa! May Lindstromiin aion itse tutustua ehdottomasti enemmän ensi vuonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiusjutut ovat mun mielestä haastavimpia, intohimoni suuntautuukin kyllä kasvojen puunaamisiin :D Mayn tuotteet ovat ihania! Suosittelen lämmöllä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow