In this Light

Kauneusblogi

Luku 557-Moderni

Modern1
Modern2


Eräänä päivänä kaipasin kasvoilleni raikasta meikkiä. Ihollani oli aamulla "tosi hyvä päivä", se oli kuulas ja seesteinen. Halusin pitää meikkipohjan kevyenä, joten kaivoin jemmoistani pienen näytteen Juice Beautyn CC-voiteesta. Sellaisenaan voide oli liian hohtava, joten päädyin vielä levittämään ohuempaakin ohuemman kerroksen mineraalimeikkipohjaa-tällä kertaa Idun Mineralsin versiota.

Modern5


Poskille sipaisin Bobbi Brownin kylmän pinkin Peonyn ja tein kevyet varjostukset muistaakseni saman merkin aurinkopuuterilla. Huulet meikkasin Maybellinen Plum Passion huulipunalla. En ole aivan varma sävystä, sopiiko se minulle vai ei. Mielestäni se sopii tietynsävyisten meikkipohjien kanssa, ehkä enemmän ihan aavistuksen lämpimämmän, selvästi beigempien kanssa?

Modern9


Silmämeikki toi kuitenkin mukaan sitä lämpöä, liikkuvalle luomelle sudin Zuiin Chestnut luomivärin ja luomivaossa onkin sitten Idun Mineralsin Brunkulla paletin tumman ruskeaa. Sisäkulmaan sipaisin kevyesti Brunkulla-paletin kultaa. Alaluomen rajasin Zuiin Chestnutilla. En tehnyt sen kummempia rajauksia enkä tightliningia, koska halusin pitää ilmeen kevyenä.

Tällainen freesi ja tietyllä tavalla minimalistinen meikki onkin mieleeni, kuten varmaan jo tiedättekin-ainakin blogia pidempään lukeneet. Ehkä jonain päivänä täräytän kunnon smokylla!


Modern16

14 Kommentit

  1. Meikki on kaunis, ja ihastuin myös kimono-kankaiseen paitaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija! Toi on itseasiassa sellainen bomber-henkinen pusakka, mutta harmi kyllä se on käsivarsista aavistuksen nafti, en voi käyttää sitä töissä :P Toisaalta, eipä mene siellä sitten pilalle :D

      Poista
  2. Kaunis meikki, iho näyttää hyvältä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! Sinnikkyys on palkittu ihonhoidossa ^_^

      Poista
  3. Iho näyttää todella kuulaalta ja tasaiselta. Jänniä asioita nuo, välillä on hyvä hiuspäivä ja välillä hyvä ihopäivä. Mietin täällä onko mitää huulipunan sävyä joka ei sovi sulle, kun kaikki näyttää niin ihanilta, siis kaikki sävyt.

    Kaunis meikki ja kiitos niin mainioista kommenteista blogiin. <3

    Mukavaa tätä viikkoa Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! Ja hahhaa, kyllä aivan varmasti löytyy mulle sopimaton sävy :D Itseasiassa omistankin sellaisen ^_^

      Mutta välillä on kyllä hyviä ja toisinaan taas sitten huonoja iho- ja hiuspäiviä. Kunpa niitä hyviä olisi aina vaan enemmän :P

      Kiva kuulla, että kommentit ovat olleet mainioita ^_^! Tykkään kommentoida, kun vaan muistan, esim. jos luen julkisissa puhelimella, en välttämättä enää kotona koneelta muista :(

      Ihanaa alkanutta viikkoa Tiia <3 :)

      Poista
  4. Toi huulipuna on tosi kaunis, sopii tosi hyvin sulle. Ihanan raikas sävy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! Sen sävy on kyllä kaunis, tykkään itsekin :)

      Poista
  5. Yhdyn Niinaan, todella nätin sävyinen huulipuna, sopii sulle hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna :) Maybellinella on kyllä hyvän sävyisiä huulipunia, sellainen budjettivaihtoehto MACille :D

      Poista
  6. Mulla taisi olla myös aiemmin tuo Juice Beautyn CC-voide. Muuten tosi kiva, mutta liikaa hohtoa oli minun makuuni...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä on yllättävän hohtava! Ehkä liiankin hohtava omaan makuuni. No, onneksi puuteri pelastaa :D Vakavasti kyllä harkitsen, että jossain vaiheessa tämän hankkisin, ihotuntuma on kuitenkin tosi jees!

      Poista

Lähetä kommentti

Follow