In this Light

Kauneusblogi

Luku 560-Ihme mätsäys

MF3


Sisäinen meikkivoidemuijani riemastui, kun satuin kokeilemaan pienen testeripussukallisen Max Factorin uutta Miracle Match meikkivoidetta. Tuo samainen meikkivoidemuija tosin joutui hetken aikaa miettimään, kehtaako hän ostaa tuon meikkivoiteen, kun varastot notkuvat vanhojakin..no, meikkivoidemuija vähän vahingossa meni eräänä päivänä Anttilaan kurkkimaan meikkivoiteen sävyjä, testeripussukan sävyllä kasvot saivat ranta rolex-rusketuksen ja kah, Anttilassahan oli KAIKKI Max Factorin meikit 30 % tarjouksessa. Meikkivoidemuija ei voinut enää pidätellä itseään ja niin hän osti uuden meikkivoiteen itselleen. No mutta, se sopii meikkivoidemuijan talven valkaisemaan ihoon!

Max Factorin Miracle Match meikkivoide lupaa kosteuttaa, mutta myös häivyttää ( blurrata ) ihon pikku virheitä. Kiinnostuinkin nimenomaan kosteuttavuudesta, se on eritoten talvella asia, jota meikissä arvostaa. Lisäksi näytepussukallisen jälkeen olin ihastunut siihen kuulauteen, mitä meikkivoide kasvoille loihti.

MF5
MF6


Valitsin sävyksi Nude 47, joka on keltaiseen taittava vaalea, aavistuksen persikkainen beige. Meikkivoiteen koostumus on notkeahkoa voidetta, tavallaan tiivistä mutta ei mitään jankkia. Se levittyy hyvin joko sormin tai siveltimellä, itse olen käyttänyt levitykseen tasapäistä meikkivoidesivellintä. Seuraavaksi sitten ennen ja jälkeen kuvat!


MF7

MF11
MF10
MF9


Kuten huomaatte, meikkivoide tasoittaa todella hyvin ihon kirjavuutta sekä pigmenttivirheitä! Sävy on talvikasvoilleni nappivalinta ja en voi olla tyytyväisempi siihen, miten kauniisti ja mutkattomasti tämä kasvoilleni asettuu. Iho näyttää iholta, ei pakkelimaskilta! Meikkivoiteella saakin aikaan unelmanohuen, mutta peittävän pohjameikin, joka hehkuu kuulaana. En voi kuin sanoa, olen rakastunut! Meikkivoide myös kestää iholla hyvin, iltapäivästä tottakai joudun t-alueen freesaamaan mutta muuten pysyvyys on hyvä. Meikkivoide on tuntunut kosteuttavalta, tai ainakin iho on tuntunut hyvältä ja joustavalta. Meikkivoiteessa onkin B3-vitamiinia eli niacinamidea, jolla on CosIngin mukaan funktiona smoothing, eli ihon pinnan siloittaminen/pehmentäminen. Mukana on myös hyvänä kosteuttaja tunnettua glyseriiniä! Panthenol taas on klassinen ihoa rauhoittava ainesosa.

Meikkivoide ei ole saanut ihoani hepuloimaan, ounastelen että tämä saattaa silti ehkä minimaalisen verran tukkia ihohuokosiani-mutta ei siis millään elämää haittaavalla tavalla. Meikkivoide toimii myös muuten silmien allakin, peitevoiteen viransijaisena. Arvostan myös sitä, että meikkivoide on alkoholiton sekä propylene glycoliton. Luulen, että näiden ainesosien puuttumisen ansiosta ihoni hyväksyy meikkivoiteen näinkin hyvin. Yrittäkääpä muuten mielenkiinnosta etsiä meikkivoiteita ilman noita ainesosia, niitä ei kovin montaa löydy! Välillä kyllä manaan kenkkua ja nirsoa ihoani mutta sitten taas toisaalta, olisinko tarttunut tämän meikkivoiteen testeripussukkaan jos ihoni olisi ns. kaiken hyväksyvä? Kiinnitin nimenomaan testerissä heti huomion inciin ja siihen, ettei noita minulle liian hc-ainesosia meikkivoiteesta löytynyt. Tässä vielä inci kokonaisuudessaan Max Factorin sivuilta kopioituna:

Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Talc, PCA Dimethicone, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Niacinamide, Acetyl Glucosamine, Sodium Chloride, Mica, Silica, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Laureth-7, Methicone, Trihydroxystearin, Arachidyl Behenate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Synthetic Wax, Ethylene Brassylate, Behenic Acid, Synthetic Fluorphlogopite, Polyethylene, Tin Oxide [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499]

Meikkivoidetta löytää marketeista, Anttilasta, Sokokselta ja Stockkalta-sekä muista Max Factoria myyvistä tavarataloista ja mitä parasta, tämä maksaa vain n. 20 euroa! Oma yksilöni köyhdytti minua 13,90 euron verran ja voin sanoa, ne rahat oli viisaasti sijoitettu. Minun mielestäni tämä meikkivoide on ehdoton markettien kuningatar!

Ainoa meikkivoiteessa minua kummastuttava asia on sen tuoksu. Se tuoksuu nenääni hyvin..oudolta? Sellaiselta tunkkaisen pähkinäiseltä? Lisäksi olisin kaivannut meikkivoiteeseen suojakerrointa. Nämä ovat pieniä juttuja, mutta mainitsemisen arvoisia. Tämä meikkivoide on kuitenkin loppupeleissä niin huippu, että voisin ostaa tätä lisääkin!

8 Kommentit

  1. Tykkään tästä meikkivoiteesta todella paljon ja jännä muuten se tuoksuvivahde. Suojakerroin on kyllä aina plussaa, hyvä pointti. Sydämellistä ystävänpäivää Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä hyvä! Hih, helpottavaa kuulla että muutkin pitävät tuoksuavivahdetta jännänä. Mietin välillä, olisiko tämä jopa pilaantunut :D

      Ihanaa ystävänpäivää Tiiaseni <3! :)

      Poista
  2. Oi tää kuulostaa ihan sellaiselta meikkivoiteelta josta pitäisin. En ole käyttänyt MF:n meikkivoiteita vuosiin, vaikka ne oli ennen mun lemppareita, pitää varmaan korjata tilanne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että tykkäisit :) Mullakin oli piiitkä tauko MF:n meikkivoiteissa, olen ylioppilasjuhliini tehnyt meikkipohjan MF:n meikkivoiteella ja sen jälkeen taisinkin monta vuotta käyttää Lumenea, Lorkkua, Maybellinea ja Niveaa. MF vaan jotenkin jäi! Mutta kiva, että löysin uudestaan :) Tummemmissa sävyissä saattoi muuten olla hohtoa aavistuksen enemmän!

      Poista
  3. Oho! Näyttää kyllä tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin tosi paljon tän jättämästä jäljestä :)

      Poista
  4. Tämä näyttää tosi kauniilta iholla. Mä en ole oikein koskaan ihastunut Max Factorin meikkivoiteisiin, koska sävyvalikoima on tuntunut aina liian punertavalta ja tummalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija :) Mulle taas MF-meikkivoiteet ovat jääneet paitsioon syystä, jota en oikein osaa kertoa. L'oreal ja Maybelline taisivat vaan yhteen aikaan olla mun suosikkeja, samoin Lumene!

      Poista

Lähetä kommentti

Follow