In this Light

Kauneusblogi

Luku 562-Ruusun tuhkat

Armani1
Armani3


Arvostan meikkaamisessa helppoutta. Koen itseni aavistuksen tumpeloksi puuterimaisten luomivärien kanssa, ne vaan tuntuvat välillä haastavilta. Siksi kiinnostuinkin valtavasti, kun luin Jonnan jutun Giorgio Armanin Eyetintista. Eyetint on siis voidemainen luomiväri, joka kuivuu puuterimaiseksi. Sen luvataan olevan myös todella kestävä! Voisiko olla näppärempää konseptia?

Armani4


Eyetintit tulevat tuollaisessa huulikiilloista tutussa formaatissa. Aplikaattorilla voi levittää suoraan tuotetta sinne, minne haluaa ja häivyttää lopputulosta sormin/siveltimellä tai vaihtoehtoisesti levittää ensiksi pienen nokareen kämmenselälle, josta voiteen voi levittää sormin tai siveltimellä luomille. Olen testannut kaikkia menetelmiä ja ne toimivat. Suoraan aplikaattorilla levittäessä tuotetta voi toki tulla alkuun liiankin runsaasti. Tämän tuotteen kanssa vähemmän on enemmän, ainakin minun silmissäni. Kun ostin tuotteen, Armanin pisteen meikkaaja teki minulle meikin tuotteella ennen lopullista ostopäätöstä. Luonnollisesti tämä tapahtui erillisen siveltimen kanssa ja ihastuin ikihyvikseni muotoon, johon hän luomivärin asetteli. Olenkin koittanut hakea sitä samaa muotoa omissa meikkausrutiineissani!

Armani5
Armani6


Päädyin pienen sävypähkäilyn jälkeen sävyyn 11 Rose Ashes. Se on kaunis, prossin ja kuparin sekoitus vaaleanpunertavalla vivahteella. Kiiltoa löytyy, mutta ainakin tässä sävyssä maltillisesti. Tämä sävy on omiaan luonnollisen, oman ihoni sävyyn sointuvassa nudemeikissä.

Levityksen suhteen kannattaa olla vikkelä, sillä tuote kuivahtaa yllättävän nopeasti. Kuten yllä kirjoitinkin, tätä kannattaa annostella kevyt kerros. Liian paksu saattaa rapistua pois, kuten allekirjoittaneelle on käynyt. Itse en laita tällaisen tuotteen kanssa pohjustajaa, ainoastaan puuteroin silmäluomet. Luomiväri on pysynyt paikoillaan hyvin, toki pientä eroosiota on iltaan nähden havaittavissa. Kunhan vaan saan ostettua uuden silmämeikinpohjustajan, uskon tämänkin kestävän vielä paremmin! Tuotteen hinta on 39 euroa. Toki tämä kannattaa käyttää vikkelään, säilyvyys ei luonnollisesti ole niin hyvä kuin puuterimaisilla luomiväreillä. Valmistaja lupaa 6 kk säilyvyyden avaamisen jälkeen. Toisaalta, jos tätä käyttää päivittäin, uskon tuotteen myös kuluvan. Pakkauksessa luomiväriä on 6,5 ml. Ainakin minun mielestäni tällaisen pakkaukseen pakatut huulikiillot tuntuvat kuluvan todella vikkelään!

Sen verran ostosokeus minulle iski, etten tajunnut syynätä inciä etukäteen ja vasta kotona huomasin, että tuote sisältää propylene glycolia, jota normaalisti välttelen. Sanottakoon, silmäni kyllä tiedostavat ainesosan, levittämisen jälkeen tunnen sellaista omituista ns. käryn tunnetta silmissä, mutta se lievenee kotvan kuluttua. Samanlainen tunne minulle tulee, jos käytän propylene glycolia sisältäviä ripsivärejä. Tämän tuotteen kanssa ripset onneksi tuovat tiettyä "hajurakoa" silmään, joten olen päättänyt ihan pokkana käyttää tuotteen loppuun. Ja saatan ehkä ostaa lisääkin! Pointtini on se, että vaikka olisitkin herkkä jollekin ainesosalle, voi se silti joskus jossain tuotteissa toimia. Toki ei kannata liiaksikaan riskeerata enkä suosittele ehdoin tahdoin käyttämään niitä itselle sopimattomia ainesosia. Alla vielä muutamat meikit, joissa olen sutinut silmiin Armania.

ps. Tämä ja seuraava viikko tulevat olemaan sen verran hektisiä, että postaustahti on verkkaisempi!

Nudejoulu18
Nudejoulu10
Armania4
Armania1

6 Kommentit

 1. Tää on niin ihana, Rose Ashes oli se, josta mulla kaikki alkoi. <3 Itse käytän aina pohjustajaa näiden kanssa, Narsin kanssa toimii niin, että mulla on ollut 18 tuntiakin luomilla, eikä mene luomivakoon pohjustajan kanssa tuossa ajassa. En vaan ole löytänyt mitään yhtä kestävää kuin nämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, eli kun tälle sävylle antaa pikkusormen, se on menoa sit :D Mulla on tällä hetkellä niin kökkö pohjustaja, että täytyy kyllä hankkia uusi :P Puuterointi toimii, aina välillä, toisaalta olen huomannut että siitäkin alkaa ns. tehot paukkumaan irti :T

   Mutta on nämä kyllä ihania ja ennen kaikkea näppäriä :) Tykkään tästä esim. paljon enemmän kuin Chanelin Illusion D'Ombre-luomiväreistä, joissa on tietyllä tavalla samaa henkeä. Mulla on niitä pari ja pirulaiset olivat kuivuneet purkkeihin :'D

   Poista
 2. Tosi kaunis sävy! Nuo Armanin Eye Tintit on niin loistavia! <3 Jonna ylipuhui mutkin ostamaan sellaisen ja nyt haluan kaikki sävyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kaunis sävy :) Uskon, että sopisi sinullekin ;D Aivan varmasti täydennän kokoelmaa jossain vaiheessa :) Nämä ovat kyllä ihania ja tykkään todella paljon näppärästä konseptista :D

   Poista
 3. Mä en pitkään aikaan käyttänyt voidemaisia luomivärejä, koska ne ei vaan pysy mulla. Mutta sitten löysin Nudestixin, joka on kynä, mutta väri on kuitenkin oikeastaan voidemainen ja se kyllä pysyy koko päivän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla pysyy ihan kivasti, toki riippuen mitä sinne alle laitan :D Tuollaiset kynämäiset tuotteet muuten saattavat olla aika paikallaan pysyviä, oon joskus Isadoran silmämeikkikynää sutinut ihan ronskisti koko luomille ja se on pysynyt tosi hyvin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow