In this Light

Kauneusblogi

Luku 580-Luksusmeikkejä Ranskasta ( tai no, Ruotsista )

Terry3


Kun kuulin viime syksynä ensimmäisen kerran By Terrystä, mielenkiintoni heräsi. Olisin muuten varmaan sivuuttanut merkin olankohautuksella, mutta Heidin esittelemä Ombre Blackstar luomiväripuikko sai minut huokaisemaan ihastuksesta-kaunis pakkausdesign ja näppärä tuote saivat kiinnostukseni heräämään. Ehdin tosin jo unohtaa koko By Terryn ( koska sarjaa ei vielä toistaiseksi myydä täällä Suomessa ), kunnes kuulin merkin tulevan myyntiin elevenin verkkokauppaan. Ja niinpä päätin tilata jotain ihanaa kyseiseltä merkiltä! Ensisijaisesti olisin tilannut luomiväripuikon, mutta haluamiani sävyjä  ei vielä silloin ollut myynnissä-tai ne oli vaihtoehtoisesti myyty heti loppuun.


Terry4


Ranskalainen By Terry on Terry de Gunzburgin oma selektiivinen kauneussarja, joka käsittää meikit ja ihonhoitotuotteita. Kuka tuo Terry on sitten naisiaan? Ei yhtään vähempi kuin YSL:n legendaarisen valokynän keksijä! Terry on työskennellyt kansainvälisenä meikkitaiteilijana ja YSL:n kauneusosastolla. Oman tuotemerkkinsä hän perusti vuonna 1998. Huhupuheiden mukaan By Terryn valokynä olisi erittäin hyvä, sitä täytyy jossain vaiheessa kokeilla! Tällä kertaa päädyin ostamaan todella vaikean pohdinnan jälkeen voidemaisen poskipunan, Hyaluronic Blushin ja kosteuttavan huulipunan, Hyaluronic Sheer Rougen.


Terry1
Terry10


Huulipuna on pakattu kauniiseen, hopeiseen hylsyyn. Poskipuna tuleekin sitten arkisemmassa muovituubissa. Huulipunan sävyksi valitsin sävyn 3 Baby Bloom ja poskipunan sävy on 3 Bubble Glow. Huulipuna maksoi elevenillä 29,30 euroa ja poskipuna 28,80 euroa. Poskipunan tuoksu on aika esanssisen marjainen, joka onneksi ei enää kasvoilla tuoksu. Huulipunassa on vieno, sellainen klassinen huulipunan tuoksu.

Terry17


Tässä sävynäytteet iholla, kaksi ylimpää ovat huulipunan ja kolme alinta poskipunan. Ylimmässä olen sipaissut punaa kevyesti yhden kerroksen, alimmassa kerroksia on taas kaksi. Baby Bloom on kaunis vaaleanpunainen, juuri sellainen babypink! Keskellä on pieni nokare voidemaista poskipunaa ja sanottakoon, tuolla nokareella meikkaisi useamman ihmisen posket! Poskipunan ylemmässä sävynäytteessä sitä on kevyt kerros ja alempaan olen kerrostanut punaa. Poskipunan sävy on jännä, sellainen kylmän marjaisen pinkki. Sävyssä on mukana aavistus shimmeriä, mutta se ei ole mikään discopalloefekti poskilla.


Terry18


Voidemaisen poskipunan koostumus on moussemainen, ja elevenin sivuilla luvataan poskipunan olevan ihoa napakoittava ja täytelöittävä. Poskipunassa onkin mukana hyaluronihappoa, joskin se taisi olla incissä aikalailla viimeisenä. Koostumus ei kuitenkaan tunnu missään tapauksessa kuivalta jankilta! Poskipunan levityksessä saa olla tarkka enkä suosittele tätä heille, jotka vasta aloittavat meikkaamisen. Nimittäin tällä saa hyvin helposti-jopa liiankin helposti pelleposket! Annostelussa kannattaa olla tarkka ja lisätä tuotetta kevyesti. Olen todennut parhaimmaksi tekniikaksi punassa sen paikoilleen taputtelun. Annostelen pienen nokareen punaa kämmenselälle, josta taputtelen sitä ensiksi etusormeen. Taputtelen punan etusormella poskelle. Tätä punaa ei muuten sitten oikein häivytellä, joten siksi kannattaa aloittaa taputtelu varovaisesti ja niin, että annostelee punaa sormelle pienen määrän. Näihin kuviin onnistuin levittämään punaa henkäyksen ohuen kerroksen, mutta jonain kertoina lopputulos onkin ollut näkyvämpi. Mutta tykkään kyllä sävystä ja se toimii henkäyksen ohuena, mutta myös voimakkaampanakin.

Poskipunan kesto on hämmentävän hyvä, kun sen aamulla lisää se ei katoa päivän mittaan! Lisäksi voit koko päivän ihastella kämmenselässä pientä pinkkiä läikkää, normaali käsienpesu saippuan kanssa ei saa tuota kämmenselälle annostelusta johtuvaa länttiä katoamaan. Kestävyys on siis 10 + ja odotankin innolla kesää, jolloin puna pääsee aivan varmasti oikeuksiinsa.


Terry15


Huulipunan suhteen minulla oli suuret odotukset, lupaahan puna olla kosteuttava ja täytelöittävä. Punassa on muuten myös uv-suoja, mikä on ympäri vuoden ajankohtainen asia, mutta eritoten juuri nyt. Huulipunan koostumus on aika voidemainen ja rasvainen. En tiedä, onko kyseessä tuo koostumus vai se, ettei huulipuna synkkaa huulieni ph:n kanssa vai mikä-huulipunan vaalea sävy, mutta se levittyy huulilleni aika rumasti. Huulipuna korostaa huulten kuivuutta ja riekaleita joista en ollut ennen punan levitystä tietoinenkaan. Lisäksi se levittyy epätasaisesti. Ja kaikista pahinta on se, ettei huulipuna kyllä tunnu auttavan huulten kosteuttamisessa! Tuntuma on kyllä kiva, rasvainen ja kosteuttava, mutta teho ei jotenkin toimi huulillani. Voi olla, että käyttämäni huulirasva on liian tehotonta, mutta silloinkin, jos huulet ovat hyvässä kunnossa, tämä puna levittyy epämääräisesti. Ja se, jos mikä on suuri harmi sillä itse sävy on täydellinen! Voi kuinka rakastankaan tuota baby pinkkiä! Koska huulipunan koostumus on rasvainen, se ei ole pitkäkestoisin puna. Olen myös huomannut, että huulipunan korjaaminen on eräs taiteenmuoto, tämän kohdalla parasta on pyyhkiä vanhat rieppeet vallan kokonaan pois. Tämä myös kuluu huuliltani aika hassusti, puna häviää huulten sisäosasta ja huulten oma väri jää näkyville, kun taas ulkoreunat jäävät vaalean tauhkaisiksi. Ei kovin kiva juttu. Tosin luulen, että tummempien sävyjen suhteen kuluminen saattaa olla kauniimpaa-ja voi olla, että tummemmat sävyt sopisivat huulilleni paremmin.

Vaikka huulipuna ei ole koostumuksen ja toimivuuden kannalta optimaalisin, olen kuitenkin tarttunut siihen todella usein. Täytyy vielä testata tätä pohjustajan kanssa-siis jonkin muun, kuin Kicksin pohjustajan. Sekään ei nimittäin tuonut punan suhteen enempää tehokkuutta. Mutta sävyn lisäksi mainitsen ihanana asiana sen, että huulipuna tuntuu jotenkin huulia täytelöittävältä-jopa aavistuksen pullistavalta.

Onko By Terry teille jo tuttu?

ps: Laitan vielä loppuun incit, ekassa kuvassa on huulipunan inci ja toisessa poskipunan.

Terry5
Terry6

4 Kommentit

 1. Ei ole, mutta todella haluaisin kokeilla sitä valokynää sekä luomiväripuikkoa sävyssä Nude Milky Way, se on vilahdellut usella vloggaajalla, sillä saa ihanaa hehkua kasvoille mm. korostuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokynä taisi mennä myös mun "tahdon"-listalle :) Ja luomiväripuikkoja täytyy jossain vaiheessa myös hankkia ^_^

   Poista
 2. Ei ole tuttu, mutta heti huokuu ylellisyys tänne asti! Olen kyllä niin pihalla kaikista meikkisarjoista, ikää kun tulee, niin ei vaan pysty. Mutta ihania ovat ja näytät meikkikuvissa todella kauniilta ja iho oikein hehkuu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahvipakkauksissa on kyllä tiettyä vanhan ajan kosmetiikkaluksusta ja onhan tuo huulipunahylsykin aikas hieno :) Ja juu, en minäkään välttämättä kaikista merkeistä ole perillä :D Niitä vaan aian tuntuu vaan löytyvän ja löytyvän :)

   Ja kaunis kiitos kehuista! Aurinkoa tulevaan torstaihin!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow