In this Light

Kauneusblogi

Luku 641-Uusi kosteusvoiderakkaus, Filorga Hydra-Filler



Olen löytänyt uuden kosteusvoidesuosikin, Filorgan Hydra-Fillerin! Minulla oli jostain syystä vähän ennakkoluuloja sarjaa kohtaan. Sain jossain vaiheessa näytteen sarjan sy-voiteesta ja se ei oikein sopinut minulle. Ja yleensä huono ensikosketus sarjaan kuin sarjaan pilaa fiilikseni, ja uuden mahdollisuuden antaminen on kovan työn takana.

Satuin kuitenkin saamaan joidenkin ostosten yhteydessä pienen näytepurtilon tätä nimenomaista Hydra-Filler voidetta. Näyte pyöri ja pyöri näytelaatikossani, kunnes kuluneena kesänä päätin ihan mielenkiinnosta kokeilla sitä. Ja ihastuin tuotteeseen oikeastaan samantein. Olihan se sitten ostettava täysikokoinen voide, sen verran tuo pieni näyte onnistui minut koukuttamaan. Voiteen hinta vaihtelee 44 €:n ja yli 50 €:n tienoilla.

Filorgan Hydra-Filler on koostumukseltaan aivan ihana. Ehkä paras voide, mihin olen törmännyt. Se nimittäin imeytyy sukkelaan eikä jätä jälkeensä lähmää vaan heleän, kuultavalla tavalla mattaisen pinnan. Alkuun pelkäsin, että riittääkö voiteen kosteustehot, kun se tuntui niin äärettömän ohuelta. Mutta ohkaisuudesta huolimatta tehoja ei puutu. Minulla on käyttöä takana nyt jo toista kuukautta ja kasvojen iho voi vuodenaikaan nähden hyvin. Toki käytössä on Colosén seerumi ja muita täsmätuotteita, mutta pintakuivuudelle olen voinut sanoa hyvästit. Voide on itselläni käytössä yövoiteena, meikin alla en ole tätä testannut. Voide on oikeasti päivävoide, mutta hss, ei kerrota kenellekään että olen rikkonut yö-ja päivävoidesääntöjä!



Hydra-Filler sisältää nimensä mukaan kosteuttavia elementtejä, mm. kahta erilaista hyaluronihappoa sekä NCTF-kompleksin, joka sisältää 54 vaikuttavan aineen yhdistelmän. Valmistajan lupauksissa puhutaan, että voide kosteuttaa ihoa, parantaa ihon omaa kosteudensitomiskykyä, madaltaa juonteita ja lupaa se myös stimuloida kollageenin tuotantoa. Omasta mielestäni kasvot ovat tuntuneet ryhdikkäiltä, mutta mitään erikoista napakoitumista en ole huomannut. Iho näyttää voiteen jälkeen tasaiselta, mutta luulen että voide "meikkaa" ihoa tasaisemman näköiseksi. Eli toisinsanoen, kun lopetat tuotteen käytön, ihokin palautuu ennalleen.

Tuotteessa on mieto, jännä, sellainen aavistuksen karvas mutta hyvin koukuttava tuoksu. Se tuoksuu puhtaalta. Ainoa huono puoli voiteessa on pakkausformaatti, vaikka purkki onkin kaunis ja tiettyä luksusta huokuva tapa pakata kosteusvoiteita, ei se ole bakteerikammoisille kaikista otollisin ratkaisu. Käytän tunnollisesti spaattelia voiteen annosteluun, enkä usko sen menevän pilalle ennen aikojaan. Spaattelilla tosin tuotetta tulee annosteltua vähän reippaammin, oikean annoksen hakemiseen meni pieni tovi.

Toinen mainitsemisen arvoinen seikka on tuotteen säilöntäaine. Säilöntäaineena on käytetty superallergisoivaa Kathonia, eli MITia, eli metyyli-isotiatsolinonia. Filorgan facebook-sivuilta tosin löytyi tieto, että Filorga olisi luopunut ko. säilöntäaineesta ja hyvä niin! Tilalle on tullut fenoksietanoli. MIT oli muuten eräs syy, miksi alkuun vähän himmailin ylipäänsä Filorgan suhteen. Onnekseni en ole saanut voiteesta allergista reaktiota. Eräs toinen MITia sisältävä tuote tosin aiheutti sormieni väliin kuivan ihottumalaikun, tiedä sitten oliko syyllinen MIT vai jokin muu tuotteen ainesosa.

Mutta Hydra-Filleristä tuli kyllä itselleni uusi lempivoide! Filorga sarjana noin muutenkin kiinnostaa, onhan kyseessä ranskalainen dermokosmeettinen ihonhoitosarja, joka pureutuu ikääntyvän ihon ongelmiin. Seuraavaksi kiehtoisi sarjan Sleep & Peel ihoa uudistava yövoide sekä UV-Defence aurinkosuojavoide, misellivettä unohtamatta! Filorgaa myy esim. Kicks, valikoidut apteekit, Helsingissä Stockmann ja Ihoakatemia. Kaikki jälleenmyyjät löytää tämän linkin takaa.

Onko Filorga teille tuttu? Mikä on sinun kosteusvoidesuosikki?

14 Kommentit

  1. Mä olen kyllä kuullut Filorgasta, mutta muistini mukaan en ole itse kokeillut yhtäkään tuotetta sarjasta :D Onkohan tässä voiteessa muuten silikonia? Mulla on pian tulossa kosteusvoidesuosikeista blogiin juttua, joten en vielä hiisku tässä mun lemppareista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä tutustumaan :) Mä syynäilin inciä ja en mielestäni löytänyt silikonia?! Voi toki olla, että olen voinut tulkita jonkun raaka-aineen funktion toisenlaiseksi, mutta omasta mielestäni en silikoneja löytänyt. Filorgan sivuilla on muuten aivan erilainen inci, mitä mun purkin pahvipakkauksessa :O

      Jään siis odottamaan sun postausta :)

      Poista
  2. Filorga on vain nimeltä tuttu mulle :) Sleep & Peel yövoide kuulostaa ihan mun jutulta. Oletan, että siinä on happoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä ihan sun juttu :D Lukaisin, että sisältää kuutta eri hedelmähappoa :D

      Poista
    2. Kuutta erilaista! Joo kyllä taitaa olla mun juttu :D

      Poista
  3. Ei ole tuttu, mutta kuulostaa mielenkiintoiselta voiteelta ja hinta on kyllä kohdillaan. Mulla on parikin lempparia, just pohjustelen postausta suosikki-ihonhoitotuotteistani ja mietin kumman valkkaisin, varmaan postaus myöhästyy kun mietin asiaa seuraavan kuukauden. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Filorgalla on mielestäni hintataso kohdallaan :) Ja voiteita aika moneen lähtöön :D Haha, sun pitää kuule vaan valita ne molemmat :D

      Poista
  4. Filorgaa en tunne, mutta dermokosmeettiset tuotteet kyllä kiinnostavat. Täytyy laittaa tämäkin korvan taa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laita ihmeessä! Näissä kun on saatavuus ainakin pk-seudulla asuville ihan ok :) Ja sarja vaikuttaa tehokkaalta :)

      Poista
  5. Jo nimi Hydra-filler kuulostaa tehokkaalta ja myyvältä. Pakkauskin on tosi upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa nimessähän myös piilee osa tuotteen tehokkuutta, hyauronihappohan on myös sellainen "täytelöittävä" ainesosa :) Pakkaus on upea, moderni ja viestittää tehokkuudesta :)

      Poista
  6. Miten tyylikäs purkki ja on ulkonäkönsä puolesta tuttu, mutta muuten ei. Nyt tajusin vasta käydä tykkäämässä sun fb-sivuista, nro 26 ilmoittautuu. <3 Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purkki on kyllä tyylikäs, onneksi sisältökin on toimivaa :D Ja ihanaa, kun kävit tykkäämässä!<3_<3 Olen blogin kanssa siellä vielä ihan noviisi :D

      Poista

Lähetä kommentti

Follow