In this Light

Kauneusblogi

Luku 673-Joululahjaideoita +30-vuotiaille kosmetiikkahörhöille

Joulu, se on kuulkaas kohta täällä! Innostuin tänä vuonna etsimään joululahjaideoita, ihan siis sillä silmällä jos joku kaipaa inspiraatiota joululahjaideoiden suhteen. Ihan huomautuksena, itse en hyödy postauksesta/postauksista taloudellisesti, vaikka myönnän miettineeni ensimmäistä kertaa mainoslinkkien mukaan ottamista. Olen valitettavasti tässä suhteessa maailman laiskoin ja kunnianhimottomin bloggaaja, enkä ole siis saanut aikaiseksi mitään tällaisen asian eteen :D Joululahjaideat on poimittu elevenin valikoimista, koska tuotteita etsiessäni heillä oli ehdottomasti paras valikoima sekä toimivimmat nettisivut. Ajattelin tehdä ainakin kaksi postausta lahjavinkkien tiimoilta, jos ehdin niin ajatuksissa olisi kolmaskin! Mutta nämä kaksi ainakin varmasti ulos tulevaa postausta antavat kosmetiikkalahjavinkkejä +50-vuotiaille naisille ( eli mitä antaisin lahjaksi äidilleni tai anopilleni ), sekä +30-vuotiaille kosmetiikkahöperöille ( eli siis, mitä olisi minun mielestäni ihanaa saada lahjaksi! ). Jos vaan ehdin, voisin vinkkailla erikseen luonnonkosmetiikan lahjavinkkejä?


  eleven21


Jos minulta ei jo löytyisi kunnollista fööniä, olisin ikuisesti kiitollinen jos joulupukki sellaisen toisi! Tällä hetkellä kosmetiikkamaailma taitaakin intoilla Dysonin föönin suhteen, mutta minulle kelpaisi vaikka tämä Ghd:n fööni, joka on räätälöity varta vasten reissuystävälliseksi tehosta tinkimättä. Kuparin väriset yksityiskohdat ihastuttavat kuparifania! Sen jälkeen kun käyttää kunnollisia hiusmuotoiluvälineitä, ei ole enää paluu entiseen. Minulta löytyykin Ghd:n suoristusrauta ja Babyliss-fööni, varsinkin föönini on sellainen, että pakkaan sen suosiolla reissuihin mukaan jos tila vain sallii sen, en nimittäin enää kestä hotellien ( ja äitini ) huonoja, tehottomia tuhnuföönejä! Kunnon fööneissä voit valita lämpötilan sekä puhallusnopeuden suhteen, monta kertaa niitä on pyritty saamaan mahdollisimman kevyiksi ja ne monesti sisältävät ioni-teknologiaa, joka siis vaikuttaa hiusten pörrööntymisen ehkäisemiseen ja lupailee sileämpiä hiuksia.


eleven22 eleven23


Tuoksun ostaminen on tietyllä tavalla aina vähän riskibisnes, varsinkin jos tuoksun saaja on a) tuoksuharrastaja b) muuten tarkka tuoksuista c) ei voi sietää tiettyjä tuoksunuotteja. Yleensä tuoksulahjaa toivoessani olen tehnyt etukäteistuoksuttelua ja kertonut lahjan ostajalle, mitä pitää ostaa. Tänä jouluna en pistäisi pahakseni jos joulupukin tuomisina kuusen alta paljastuisikin Guccin Flora-hajuvesi, joka vetoaa romanttiseen puoleeni. Narcison tuoksut taas huokuvat aistikkuutta ja tumman puhuvaa sensuellisuutta, myskin pehmeä syleily lämmittää kylminä ja pimeinä talvipäivinä. Tuoksulahjapakkaukset ovat siitä kivoja, että niissä saa yleensä pelkän hakuveden hinnalla ekstraa; mukana on useimmiten vartalovoide ja joskus myös jonkinsortin pieni pussukka tai säilytysrasia.

  eleven5


Kulmakarvat ovat olleet suuri trendi korostustuotteiden ohella, ja minä lukeudun heihin jotka eivät raaski sijoittaa maltaita kulmatuotteisiin-varsinkin kun tiedän edullisista tuotteista löytyvän niiden helmimpien kulmatuotteiden. Tästä syystä en pistäisi pahakseni, jos joulupukki päättäisikin tuoda jonkun vähän hintavamman kulmien muotoilusetin! Youngbloodin kulmien muotoilusetti vaikuttaakin tutustumisen arvoiselta, iso plussa myös siitä, että sävyjä löytyy neljääkin eri vaihtoehtoa!

eleven17

Olen siinä iässä, että huomaan vaativani ihonhoitotuotteilta jo jotain muutakin, kuin pelkkää kosteutusta ja tätä vaatii varmaan jo moni muukin ikäiseni henkilö! Muradin C-vitamiinia sisältävä heleyttävä ihonhoitopakkaus olisikin vastaus meille, jotka olemme koukuttuneet heleyttäviin tuotteisiin. Minusta jokaisen yli 30-vuotiaan kannattaisi tutustua C-vitamiinin ihmeelliseen ja heleyttävään maailmaan, minun maailmani ei ole enää ollut entisellään sen jälkeen, kun olen valellut kasvoilleni tuota vitamiineista pirteimpää.

eleven15

Maria Nila on brändinä ehdottomasti mielenkiintoisin tuttavuus hiusrintamalla. Sarja on vegaani ja pakkausilme ihanan raikas, sarja tulee länsinaapuristamme ja tuotteet ovat kohtuuhintaisia. Itse olisin halunnut tutustua Heal-sarjaan, mutta tätä kirjoittaessani kuvassa oleva setti on näemmä jo ehditty myydä loppuun. Mutta vastaavanlaisia tuotesettejä on merkin muiltakin tuotelinjoilta, omansa löytyy mm. värjätyille hiuksille, vaalennetuille hiuksille sekä kuiville hiuksille.

eleven4


Moni ikäiseni fanittaa ja fiilistelee tuoksukynttilöitä, mutta itse seuraan tätä sivusta, sillä mieheni on astmaatikko enkä uskalla ostaa kotiin voimakkaasti tuoksuavia tuotteita. Mutta jos voisin käyttää huonetuoksuja, pyytäisin niin joulupukkia tuomaan tämän ihanan Hervé Gambsin huonetuoksukukan! Ideana on siis se, että tuohon tekokukkaan suihkutetaan mukana tulevaa tuoksua ja se vapautuu kukasta huoneilmaan. Jos perinteiset tuoksutikut kyllästyttävät ja kaipaat dramaattisempaa sisustuselementtiä, on tämä sinun juttusi! Kukkia oli eri värisiä ja erilaisilla tuoksuilla, iskin henkilökohtaisesti silmäni tähän upean dramaattiseen, mustaan kukkaan.

eleven19

Nyt ollaan todellisen, tajunnanräjäyttävän lahjaidean äärellä! Viisi kappaletta by Terry -merkin luomivärikyniä saisi kosmetiikkaintoilijan erittäin iloiseksi, sillä omistan jo yhden luomivärikynän ja sen on osoittautunut todella käteväksi. Siitä on jossain tulossa blogiinkin raporttia, mutta en voi kuin lämmöllä suositella, varsinkin +30-vuotiaiden luomille koostumus on armollinen ^_^ By Terry on muutenkin ihana, ja merkin tuotteet sopivat varttuneemmallekin iholle armollisesti!

Mitä te toivotte joululahjaksi? Vai vietättekö joulua ollenkaan?

12 Kommentit

  1. Hervé Cambs kelpais tännekin, ihan mieletön lahjapaketti ja idea! <3

    VastaaPoista
  2. Minusta Guccin paketti (ja tuotteet kans) viehättävät silmää:)
    En toivo joululahjaksi mitään erityistä. Riittää, että saa olla rauhassa ja kiireettömästi. Paras juttu on se, että poikani tulee jouluksi Suomeen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guccin pakkaus tuotteineen on kyllä kaunis ☺ Sullehan on sitten paras joululahja tulossa ❤ Mäkin arvostan eniten hyvää ruokaa ja kiireettömyyttä ☺

      Poista
  3. Pitääkin melkein katsoa olisiko joulun jälkeisessä alessa noita Maria Nilan lahjapakkauksia enää...! :D Vaikka jo tuolla hinnalla säästäisi myös ihan kivasti.

    Mäkin mietin mainoslinkkien ottamista, mutta laiskuuttani en jaksanut perehtyä asiaan. :D Plus ei mun blogi niin ruuhkainen ole että taitaa olla ihan plusmiimusnolla että ottaisinko mainokset käyttöön. :D

    Mä en toivo lahjoja kun ei oo vuosiin tullut vaihdettua niitä ja sovittu niin perheen kesken. :) Ootan joululta vaan hyvää ruokaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, alet täytyy ehdottomasti kans tsekata ☺ Musta tuntuu, etten nyt tähän hetkeen jaksa ajatella mainoslinkkejä. Mietin myös sitä, käyttäisikö niitä kukaan?

      Joulussa munkin mielestä parasta on kiireettömyys, ihanat ihmiset ja hyvä ruoka ☺

      Poista
  4. Muradin C-vitamiinisetti olisi niin hyvä joululahja :). Mutta onneksi kaapissa odottaa yksi C-vitaamia sisältävä seerumi, mutta jo nyt huolehdin kuinka kauan se säilyy avattuna, koska C-vitamiini ei ilmeisesti aina säily kovin kauaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. C-vitamiinin kanssa saakin olla vikkelä, se ei tosiaankaan avattuna kauaa säily 😐 Mutta itse olen kyllä ihastunut siihen, sillä saa ihanaa heleyttä kasvoille ☺

      Poista
  5. Ilahtusin ehkä eniten tuosta Muradin pakkauksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muradin pakkaus kyllä kutkuttaa täälläkin ☺

      Poista
  6. Oi, nuo By Terryn luomivärikynät voisin napata heti! Omistan yhden ja se on aivan loistava. Tosin sävy on niin tumma ruskea, ettei sitä ihan päivittäin tule käytettyä ;) Ja kyllä tuo C-vitamiinisetti kelpaisi tänne myös :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mulla sama, sävy sen verran intensiivinen, etten ihan joka päivä sitä tohdi luomille levittää 😀 Muradiin täytyy jossain vaiheessa tutustua paremmin ☺

      Poista

Lähetä kommentti

Follow