In this Light

Kauneusblogi

Luku 678-Aleostoksilla

Toivon mukaan teidän joulu sujui hyvin ja saitte viettää sen haluamallanne tavalla! Meillä joulu sujui rauhallisesti pienellä porukalla, hyvin leppoisasti. Kuusikin kannettiin vasta aattoaamuna metsästä sisälle ja se lopulta jouduttiin sitomaan patteriin kiinni koska painovoima ei ollut puolellamme, kinkku paistettiin vahingossa nyhtökinkuksi ja ostamani viini olisi vaatinut korkkiruuviavaajan-joka oli viime kerralla mennyt rikki. No, vaikka näistä vastoinkäymisistä jonkun toisen joulu olisikin saattanut mennä pilalle, meidän porukkamme osasi onneksi nauraa itselleen.

Joulun pyhien jälkeen olikin kiva karata katsomaan alennusmyyntien tarjontaa ja jotain löytöjä tulikin tehtyä. Löysin itselleni fiksun ja skarpin mustan villakangastakin, mutta suurin osa löydöistäni koskikin kosmetiikkaa. Yritin silmäillä uusia farkkuja, mutta luulen, että yritän käydä etsimässä niitä kun palaamme takaisin kotiin pääkaupunkiseudulle.


ostos5


Puhdistustuoterintamani on alkanut näyttää huolestuttavan harvenevalta, purkki toisensa perään on rutisteltu tyhjäksi tai on kohta kokemassa saman kohtalon. Olin alunperin miettinyt hankkivani erään vähän tyyriimmän puhdistustuotteen, mutta sitä ei ollutkaan juuri Porin Sokoksella valikoimissa. Tilannekatsauksen jälkeen päädyinkin tutkimaan Estée Lauderin puhdistustuotteita, jotka olivatkin hyvässä alessa. Olin ostamassa jompaa kumpaa puhdistusvoiteista, mutta konsulentti sai minut ylipuhuttua ostamaankin puhdistusvaahdon nimeltään Perfectly Clean Triple-Action Cleanser/Toner/Makeup Remover! Se on kuulemma mahtava tuote heille, jotka haluavat ihon todella puhtaaksi ilman kuivattavaa tunnetta. En ole vaahtojen ylin ystävä, mutta voihan olla että vaahtomielipiteeni muuttuvat tämän tuotteen jälkeen. Sain kuitenkin pienen näytepurkin kuivalle iholle tarkoitetusta puhdistusvoiteesta. Puhdistusvaahdon normaalihinta on n. 30 euroa, nyt se maksoi n. 20 euroa.


ostos4


Uuden hiusmallin myötä innostuin hiusten föönaamisestakin uudella tavalla. Ilahduinkin kun huomasin We Care Iconilta laajan valikoiman hiusharjoja alessa ja valitsin luurankoharjan omaksi uudeksi föönausharjakseni. Tai no, uudeksi ja uudeksi, eipä minulla mitään föönausharjaa ole ollut lainkaan, haha! Keraaminen, antistaattinen harja kuulostaa oivalta föönausapulaiselta, katsotaan mitä käytäntö sitten sanelee. Uuden harjan sai 4,90 eurolla, harjan normaalihinta on 6,90 euroa.

Kuivashampootkin alkavat olla loppuunkäytetty, joten Batiste tulikin tarpeeseen. Olen vähentänyt todella radikaalisti kuivashampoiden käyttöä, koska minua arveluttaa niiden pitkäaikainen käyttäminen omassa kuontalossani. Mutta joskus on vaan tilanteita, kun haluaa hiuksiin enemmän volyymia. Se onkin minun ykkösprioriteetti kuivashampoiden suhteen, minulle ne ovat enemmän muotoilutuotteita jotka kivana lisäbonuksena freesaavat hiuksia. Kuivashampoo maksoi nyt 5,90 euroa, sen normaalihinta on 7,90 euroa.


ostos2


Seerumeissakin tilanne alkaa olla sellainen, että uudelle yksilölle olisi ihan oikeasti tilausta. Olen nimittäin rutistellut aika tehokkaasti niitäkin viime aikoina loppuun! Innostuin kun löysin alesta meidän markkinoilla suhteellisen uuden sarjan, Laboratoires Novexpert Parisin omega-rasvahappoihin pohjautuvan seerumin, Booster Serum with 5 omegas. Anti-age seerumi on tarkoitettu kuivalle ja erittäin kuivalle iholle ja nimensä mukaan se onkin aikamoinen öljycocktail! Novexpert on  uuden koulukunnan luonnonkosmetiikkaa, joka ihastuttaa rationaalista tieteisseikkailijapuoltani. Tästä merkistä on kaikenlainen hippeily ja intian basaari -tunnelma kaukana, jos luonnonkosmetiikan hippistatus ärsyttää, suosittelen katsastamaan merkin tarkemmin! Seerumi maksoi nyt 29,90 euroa ja sen normaalihinta on 49,90 euroa.


ostos1


En ole kynsilakkafriikki, mutta kun satuin näkemään essien kynsilakkoja alennuksessa Pick' N Pay -kaupassa, en voinut vastustaa. Toinen lakka kun sattui olemaan vielä kuluneen syksyn kimono-over -mallistoon kuuluva, Udon know me ja toinen taas klassinen greige, Chincilly. En olekaan pitkään aikoihin revitellyt kynsilakkojen kanssa, mutta nyt olikin ihanaa ostaa pari uutta lakkaa vaatimattomaan kokoelmaani. Ostin lisäksi essien geelipäällyslakan, joka huhupuheiden mukaan toimii myös muiden kuin essien geelilakkojen päällyslakkana, pidentäen lakkausten kestävyyttä! Tämähän täytyy testata, sillä essien lakat vaikuttavat markkinoiden laadukkaimmilta tällaiselle kynsilakkoja silloin tällöin käyttävälle.

Samaiselta kauppareissulta ostin spontaanisti, uusien hiusten innoittamana, Osiksen föönausnesteen joka lupailee hiuksiin tuuheutta. Katsotaan, tulenko tuotteen kanssa kavereiksi, tällaiset ovat joko hitti tai huti. Tässä välissä on muuten pakko sanoa, että Pick' N Payssa oli hurmaavan oloinen kemikaaliopuoli edullisin hinnoin, olisin viettänyt siellä enemmänkin aikaa vaan en viitsinyt rasittaa seuralaisteni hermoja.

Oletteko jo ehtineet tehdä alelöytöjä?

17 Kommentit

  1. Itse olen alesta ostanut vasta talvikengät, joten aika tylsästi on menty ainakin tähän asti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvivaatteita kannattaakin ostaa alesta, mäkin jätin takin metsästämisen aleen :)

      Poista
  2. En ole vielä ostanut mitään alesta, enkä usko, että ostankaan. Vetämätön olo ja kassavaranto finaalissa:(
    Mutta ilahduin kovasti tuosta Laboratoires Novexpert Parisin seerumista. Minähän olen just kohderyhmää; kuivaihoinen anti-age & anti-ituhippi -ihminen:) Kiinnostaa kovasti:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh :( Mullekin yrittää flunssa iskeä, mutta kovasti vastustan asiaa..seerumi vaikuttaa aika ovelalta, yritän tehdä raporttia eräästä toisesta seerumista niin otan sen jälkeen tän tehokäyttöön. Se oli kyllä tosi hyvä löytö! :)

      Poista
  3. Mä en ole käynyt missään aleshoppailemassa, en edes netissä :D Mutta nyt heräsi mielenkiinto; mistä löysit Novexpertin tuotteita alesta? Tosi hyvä hinta tuolle seerumille! Mullakin odottelee se hyaluronihapposeerumi testausta. Sarja todellakin vaikuttaa lupaavalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielhänä ehtii, mä varmaan vielä tänään yritän tiirailla netin aletarjonnan :D Novexpert löytyi Sokokselta, ja vähän yllätyin. Mutta Sokoksen ale vaikutti enemmän sellaiselta 3+1 -päivien tyyliseltä ostoskarkelolta, ei siis vanhettuneiden tuotteiden poistomyynniltä :D Sarja on kiinnostanut minua ihan alusta alkaen kun se tänne Suomeen tuli myyntiin ^_^

      Poista
  4. Maiju käski kokeilla tuota Novaexpertin seerumia, kun oltiin Sokkarilla vai oliko se voide ja wau miltä iho tuntui sen jälkeen. Essie on aina Essie ja niitä ei voi olla liikaa <3 Noh olen aleshoppaillut ja et ehkä kestä, kun kerron mitä, viidet Crocsit, hihi. :) Mutta kun halvalla sai. Pitänee tehdä niistä oma postaus. <3

    Iloa päivään Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Novexpert vaikuttaa kyllä niiin mielenkiintoiselta sarjalta, odotan innolla tän seerumin testaamisen aloittamista :) Voi ihana sinä, minä haluan ehdottomasti kuulla Crocseista enemmän :D Postausta siis eetteriin vaan :)

      Ihanaa viikon jatkoa <3!

      Poista
  5. Mä olen vielä pystynyt pitämään lompakon kiinni, vaikka varmaan repsahtaa, sillä mulla on kiikarissa yksi ihana Diane von Furstenbergin mekko, sen kun ostan, niin turha enää haaveilla omilla tuloilla kosmeostoista, mutta pakko priorisoida. :D Jännä, että Novexpertit on alessa, just tulivat. Oliskohan pakkausuudistusta tai sisältöuudistusta tai joku tuote jäämässä pois...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta, joskus on pakko priorisoida. Millainen mekko on kiikarissa? :) Mun takki on ihan H&M:ltä, joten se ei tehnyt isoa lovea kukkaroon.

      Mietin itsekin, miksi ne ovat alessa, mutta jotenkin Sokoksen alet vaikuttivat sellaisilta 3+1 -päivien tyyliseltä ostoskarkeloilta kuin vanhettuneiden tuotteiden poistomyynniltä :D

      Poista
    2. Sellainen silkkinen shirt-dress, missä on tosi kiva hieman hempeä kukkakuosi mustalla pohjalla, pitkät mutta läpinäkyvät ilmavat hihat, ja leikattu tuosta edestä vinoon. :) Pituus polven yläpuolelle, joten voi käyttää sitten talvella ja kesällä kevyen materiaalin vuoksi.

      Poista
    3. Kuulostaa aivan ihanalta! Jos päädyt ostamaan sen, niin olisi kiva nähdä siitä vilaus jossain Some-kanavassa :)

      Poista
    4. No niin tällainen on matkalla. <3 http://www.yoox.com/fi/34650268SK/item#dept=women&sts=sr_women80&cod10=34650268SK&sizeId=

      Poista
  6. Kivat ostokset olet tehnyt. Hopeinen Essie on takuuihana ja tuo seerumi kuulostaa hyvältä. Pick n Pay - täytyykin tutkia missä niitä on. Rauman matkalla olen vain käväissyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essien lakka on muuten todella mahtava, siinä on ihan mahtava pysyvyys! Pysyy viikon ilman päällyslakkaa kuin päällyslakan kanssa :D Pick n Pay taitaakin olla satakuntalainen erikoisuus, mun mielestä näitä ei ole toisaalla :)

      Poista
  7. Mulla on alet pyörinyt päässä kovasti, mutta en ole vielä ehtinyt ajatuksia pidemmälle :D Oon yleensä aina myöhässä näissä jutuissa. Joka vuosi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yleensä yritän hyödyntää alet, vaikka ainahan niistäkään ei tee löytöjä ^_^

      Poista

Lähetä kommentti

Follow