In this Light

Kauneusblogi

Luku 708-Lisää Olivia Kleinia!

Olivia Klein puhdistusaine


Luonnonkosmetiikalla on aina sijansa sydämessäni, vaikka meidän tiemme ei aina ole ollut se kaikista kivuton. Olen kokenut niin monet hudit, ihoni on saanut herkkyysreaktioita ja lievä akne on pahentunut. Erityisesti sopivien puhdistustuotteiden löytäminen on ollut haastavaa, samoin moni sarja on niin alkoholilla höystettyä, että ihoni on kärsinyt henkistä krapulaa jo pelkästä ajatuksesta. Omalle iholleni alkoholi ei siis oikein sovellu! Olinkin kiinnostunut kuullessani Olivia Klein -luonnonkosmetiikkasarjasta, joka on suunniteltu herkän ihon tarpeisiin ja ilokseni sain sarjalta tuotteita testiin. Naamiosta ehdinkin jo postata ja tänään syvennytään muihin testituotteisiin. Olen siis saanut tuotteet blogin kautta.

Olivia Kleinin valikoimista löytyy viisi erilaista puhdistustuotetta, joista yksi on suunniteltu epäpuhtaalle iholle ja loput sitten voikin valita omien puhdistusmieltymyksiensä mukaan, tarjolla on puhdistushyytelö (!!) ja -geeli, mutta myös pesuöljy sekä puhdistusvoide. Kaikki puhdistustuotteet soveltuvat koko kehon pesuun. Arvoin puhdistusöljyn sekä -voiteen välillä, mutta päädyin tällä kertaa voiteeseen. Puhdistusvoiteet kun ovat monitoimituotteita, niillä saa tarvittaessa hyvin muhiteltua meikinkin irti. Olivian puhdistusvoide Cream Wash ( 23,90 €/200 ml ) on suunniteltu erityisesti atooppiselle, kuivalle ja herkistyneelle iholle. Sitä voi myös käyttää karstan irroittamiseen päänahasta tai muualta kehosta, ja tarvittaessa se toimii jopa hoitovoiteenakin paksuuntunelle iholle! Minulle tulee voiteesta mieleen perusvoiteet, joilla voi myös pestä meikin mutta myös käyttää ihonhoidossa.

Puhdistusvoide on koostumukseltaan todella tiivistä ja paksua. Tuote on hajusteeton, mutta varoituksen sana, tässä ei ole kovin miellyttävä ominaistuoksu! Alun jälkeen totuin tuotteen ominaistuoksuun kuitenkin nopeasti. Puhdistusvoiteen pH-arvo on 4,5-5 eli kaikkien pH-hifistelijöiden unelma ^_^ Puhdistusvoide pohjautuu lääkealoeen, Olivian tuotteissa ei ole käytetty perinteistä vesipohjaa. Mukana on myös kosteuttavavaa glyseriiniä, ja kookosöljyä. Puhdistusvoide levitetään kevyesti kostutetuille kasvoille, olen ottanut pari pummausta ja lämmittänyt voidetta ensiksi kämmenissä hieroen, sen jälkeen olen lähtenyt muhittamaan kasvoilta meikkiä irti. Puhdistusvoidetta kannattaa työstää kasvoilla kunnolla, sillä jos haluaa meikin lähtevän irti, se oikeasti vaatii muhittelua. Kun siltä tuntuu, voiteen voi huuhtoa kasvoilta vedellä tai vedettömässä puhdistuksessa käyttäen musliiniliinaa tai vanulappuja. Jos iho vain kestää, suosittelen liinan tai konjac-sienen käyttöä! Omalle iholleni ne ovat liian hankaavia, ainakin pitkässä juoksussa.

Käytin testijakson ajan pelkkää puhdistusvoidetta ihon puhdistamiseen ja sain tällä meikin lähtemään hyvin irti. Iho puhdistuu mutta jää mukavan pehmeäksi, tämän koostumus hellii ihoa. Iho kuitenkin tuntui reagoivan näppylöimällä ja testijakson jälkeen otin puhdistusvoiteen oheen puhdistusöljyn. Oma ihoni vaan hyötyy puhdistusöljyistä, ja koin tuotteen toimivan omassa käytössäni parhaiten kaksoispuhdistuksen toisena puhdistustuotteena. Kyllä se vain taitaa mennä niin, kerran kaksoispuhdistaja, aina kaksoispuhdistaja! Tärkeää vain on se, ettei käytä liian rankasti peseviä tuotteita, Olivian tuotteiden kanssa ei ole sitä vaaraa. Kokeilin yhden kerran puhdistusvoidetta myös hiuspohjan hoitamiseen, levitin tuotteen illalla ja pesin pois seuraavana aamuna. Täytyy sanoa, se toimi tässä tarkoituksessa tosi kivasti, hiuspohja tuntui raikkaalta ja mukavan kiristämättömältä.

Olivia Klein hoitosuihke


Olivialla on valikoimissa perinteisen kasvoveden sijaan sumutettavia hoitonesteitä. Hoitonesteitä on valikoimissa viisi ja niissä on enemmän huomioitu eri ihotyypit, esim. akneiholle on omansa, samoin herkälle iholle. Valitsin testiin Vitamin Tonerin ( 21,90 €/150 ml ), sillä sen inci vaikutti kaikista mielenkiintoisimmalta, sisältäen raaka-aineita joista kiinnostun, kun kysymykseen tulee ihonhoitotuotteet. Koostumuksessa onkin liuta vitamiineja niin B-vitamiineista A-vitamiiniin sekä C-vitamiiniin. Mukana on myös salisyylihappoa sekä teepuuöljyä, mutta myöskin kosteuttavaa glyseriiniä. Jusu ehtikin jo tästä blogata ja huomautti, ettei tuotteen C-vitamiini ole säilyvyyden kannalta optimaalisessa muodossa. Minua alkuun mietitytti myöskin hoitonesteen sisältämä alkoholi, mutta tässä tapauksessa se ei aiheuttanut mitään ei toivottuja reaktioita. Tuoksu on mieto, aavistuksen karvaan kirpeä.

Hoitonestettä suihkutetaan kasvoille pesun jälkeen ja aina, kun siltä tuntuu. Sitä voi suihkauttaa keskellä päivää, myös meikinkin päälle. Hoitonesteellä voi myös pestä aamulla kasvot. Olen tottunut iltaisin vanulappuilemaan kasvoveden kanssa, joten alkuun pelkkä sumutettava hoitoneste vaati vähän asennoitumista. Perään kuulutan kasvoveden/hoitonesteen tärkeyttä, joten mieleeni ei todellakaan tullut tuotteesta lintsaaminen, päinvastoin, jos päädyt käyttämään Olivian tuotteita investoi myös hoitonesteeseen! Sen avulla saa kosteusvoiteen imeytymään paremmin, sekä siihen lisäpotkua. Hoitonesteet ( ja kasvovedet ) ovat niitä arjen vähän jopa vaatimattomia sankarikosmetiikkatuotteita, joiden tehoa ei välttämättä ymmärrä, kunnes jättää ne pois. Koin hoitoveden erittäin miellyttävänä ja ihoa hyvin esikosteuttavana, en halua ajatella millaiseksi iho muuttuisi jos jättäisin hoitonesteen ( tai kasvoveden ) välistä!


Olivia Klein kosteusvoide


Kosteusvoiteista valitsin kokeiluun Absolute Creamin, jonka nimi on nyt uudistunut Balance Creamiksi ( 35,60€/50 ml ). Kosteusvoiteissa onkin eniten valikoimaa, pelkästään kasvoille on tarkoitettu neljä voidetta ja monitoimivoiteita "päästä varpaisiin" on viisi! Balance Cream on ihoa uudistava hoitovoide ja tarkoitettu erityisesti couperosa-iholle mutta myös pigmenttihäiriöihin ja muihin ihon epätasaisuuksiin. Voide pohjautuu ruusuveteen, mutta siinä on myös mm. taikapähkinää, jojobaa, neemiä ja salisyylihappoa. Tuotteessa on mieto, miellyttävä tuoksu. Olivian kosteusvoiteet kannattaa levittää hoitonesteestä kosteille kasvoille, jolloin ne imeytyvät sukkelasti. Kosteusvoiteeseen voi myös sekoittaa seerumin ( tai miksei tipan öljyäkin ) hoitavamman lopputuloksen aikaan saamiseksi. Olivian kosteusvoiteet sopivat myös silmänympärysiholle, mutta merkillä on valikoimissa oma silmänympärysvoidekin.

Balance Cream olikin todella miellyttävä kosteuspommi! Käytin voidetta ensisijaisesti iltaisin, aamukäytössä tämä oli jopa liiankin tuhti. Koin, että tämä jäi liian kiiltäväksi meikin alle. Testijaksolla olin tosin sen verran aamu-uninen, että saatoin skipata kasvojen aamupesun ja lähteä meikkaamaan suoraan iholle freesaten ainoastaan silmät kosteussuihkeella-tiedän että tämä saattaa jotain teistä ällöttää, mutta joskus on vain pakko tähän turvautua ( ellei halua myöhästyä töistä ). Vaihtoehtoisesti pesin kasvot hoitonesteellä kostutetulla vanulapulla ja levitin meikkipohjan suoraan iholle. Käytin voidetta kasvoille sellaisenaan mutta myös öljy- ja seerumitroppauksella, jolloin tuotteeseen sai vielä lisää tehoa. Uskalsin jättää silmänympärysihon kosteutuksen tämän varaan, ja silmänympärysiho pysyi pehmeänä ja kostutettuna.

Olivian tuotteita käyttöönottaessa iho saattaa alkuun reagoida puskemalla epäpuhtauksia esiin. Ihossa alkaa puhdistautumaan, mutta myös tuotteiden liian runsas annostelukin voi johtaa ihon "kukkimiseen". Olivian tuotteita kannattaakin annostella maltillisesti, pieni määrä riittää. Ihon kukkimisreaktio tapahtui minullekin, iho oli alkuun selvästi tukkoisempi ja puski pientä näppylää ja finniä. Tilanne tuntui kuitenkin rauhoittuvan parin viikon kuluttua aloituksesta ja näppylöinti tasoittui, muttei hävinnyt kokonaan. Ihoni onkin helposti taipuvainen tukkeutumaan milloin mistäkin syystä ( väärä ruokavalio, liikaa stressiä, se aika kuusta..).

Sarjaa testatessani huomasin kaipaavani kuorintaa, sitä en älynnyt ottaa sarjalta testaukseen. Testasin sarjaa neljä viikkoa sellaisenaan ja sen jälkeen otin mukaan entsymaattisen kuorinnan sekä öljyn ja/tai seerumin ( luonnonkosmetiikan parista, paitsi kuorinta ). Oma ihoni tarvitsee säännöllistä entsymaattista kuorintaa, ja varsinkin nyt kun olen kuorinut ihoani, olen kokenut tuotteiden pääsevän paremmin oikeuksiinsa ja näppylät ovat vähentyneet oleellisesti. Ihon kosteustasapaino on ollut koko testijakson ajan hyvä, ja se on säilyttänyt pehmeyden. Itseasiassa, tykkään ihostani juuri nyt todella paljon, omasta mielestäni ihon perusilme on nykyään seesteisempi ja pienihuokoisempi-tällöin suurempi kokonaisuus ratkaisee eikä muutama yksittäinen finni tai näppylä kaada palettia.

Olivia Klein on persoonallinen luonnonkosmetiikkasarja, joka ihastuttaa herkällekin iholle sopivilla tuotteillaan. Ilahduin siitä, että tuotteet ovat samaan aikaan hellävaraisia, mutta tehosta ei kuitenkaan ole tingitty. Omat suosikkini ovat ehdottomasti naamio sekä kosteusvoide. Minulle ainakin jäi merkistä sen verran hyvät fiilikset, että taatusti palaan tuotteiden pariin jatkossakin, puhdistusöljy, muut kosteusvoiteet ja merkin seerumit ovatkin vielä kokeilematta! Olivia Kleinin tuotteita myy Helsingissä TwistBe, jonka verkkokauppa toimittaakin ympäri maailman, muut jälleenmyyjät voi käydä kurkkaamassa Olivia Kleinin sivuilta.

Tuotteet pr-näytteitä, saatu valmistajalta

12 Kommentit

 1. Hoitonesteet kuulostavat sellaisilta, joita itse haluaisin käyttää. Tykkään kaikista suihkuteltavista jutuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoitonesteet on kyllä mahtavia, mäkin tykästyin kun vaan pääsin vanulappuilusta irti 😃 Tämä on vielä oikeasti hoitavakin tapaus 😊

   Poista
 2. Upean seikkaperäinen arviointi:) Sinä olet oikein huolella perehtynyt asiaan:) Mielenkiintoinen ihonhoitomerkki kerta kaikkiaan. Hintatasokin on kohtuullinen, mikä on ainakin minulle yksi tärkeä kriteeri. Eniten Olivia Kleinissa miellyttää se, ettei kaikki ole vesiperäisiä tuotteita. Olen ruvennut itse kiinnostumaan enemmän juuri sellaisista.
  Puhdistusvoiteet ja -öljyt ovat mun lemppareita. Olen aivan hulluna Lieracin puhdistusöljyyn:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari 😊 Testijakso oli pitkä, mutta oikeasti ihonhoidossa jopa se kuukaudenkin testaaminen on aika lyhyt ajanjakso..Olivian tuotteissa muakin viehättää perinteisen vesipohjan sijaan tuo aloe/ruusuvesimeininki! Nämä on täyttä tavaraa 😊 Puhdistusöljyn ja sen jälkeen puhdistusvoiteen käyttö toimii omalla ihollani vaan parhaiten 😊 Täytyy jossain vaiheessa testata tuo Lierac!

   Poista
 3. Mä sitten rakastan tän sarjan viileän hillittyä ja hallittua ulkonäköä, jossa on kaikki kohdillaan. <3 Hoitonesteen laitoin heti korvan taa. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivian tuotteissa on ihana design, mäkin rakastan 😊 Pakkausetiketteihin onkin tulossa uudistus, mutta se tuo etiketteihin parannusta, kestävät paremmin kosteutta. Hoitoneste on ihana, mulla on nyt muutenkin fiilis, malttaisinko testailla muita sarjoja 😄

   Poista
 4. Mä tykästyin todella paljon OK:n tuotteisiin ja jos mulla ei ole mitään muuta sillä hetkellä testissä niin olen käytellyt niitä ^_^

  Tuli mieleen tuosta hoitonesteen alkosta; sehän on listattu fenoksietanolin jälkeen, joten alkoholia pitäisi olla tuotteessa häviävän pieni määrä jos fenoksietanolia saa olla lainsäädännön mukaan vain enimillään 1% pitoisuus kosmetiikkatuotteessa :)

  Hyvä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt vähän sellainen fiilis, malttaisinko edes testata muita sarjoja 😄 Oon nyt käyttänyt muiden sarjojen putsareita ja fiilis on vähän, no, ei niin hyvä 🤓

   Kiitos Jusu tuosta alkoinfosta! Tiedän jatkossakin uskaltaa testailla tuotteita, joissa sama suhde, edellyttäen että tuotteessa on fenoksietanolia 😊

   Ja kiitos 😄

   Poista
 5. Hoitoneste kaikkine ainesosineen houkuttaa ja tietenkin se, että pullo on suihkutettava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoitoneste olikin kiva tuttavuus 😊 Aion kyllä palata niiden pariin jatkossakin 😊

   Poista
 6. Ihan vieras brändi, mutta ooh miten nuo purnukkojen ulkonäöt vetoaakin. <3 Aurinkoa päivään Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kauniit pakkaukset ja sanonta "moni kakku päältä kaunis" ei todellakaan päde, sisältökin siis mahtavaa 😄

   Iloa tiistaihin, Tiiaseni 😘

   Poista

Lähetä kommentti

Follow