In this Light

Kauneusblogi

Luku 757 - L'oreal Pure Clay Illuminating Cleansing Gel

savipuhdistusgeeli

L'orealilta on tullut markkinoille liuta uusia puhdistustuotteita ja en voinut olla ostamatta testiin hyvin mielenkiintoiselta vaikuttavaa Pure Clay Illuminating Cleansing Gel -puhdistusgeeliä ( 8.80 € / 150 ml ) . Kiinnostuin, koska tuote sisältää kolmea eri savea sekä hiiltä! Savi ja hiili ovat siitä mainioita, että ne ovat tehokkaasti puhdistavia raaka-aineita. Hiiltähän käytetään joissakin akneiholle suunnatuissa tuotteissa. L'orealilla oli näitä savipohjaisia puhdistusgeelejä kolmea eri sorttia, joista valitsin ihoa kirkastavan ja heleyttävän version. Toiset puhdistustuotteet vaikuttivat liian tehokkailta, toinen oli selvästi suunnattu rasvoittuvalle iholle ja toinen oli miedosti kuoriva, joten tämä Illuminating-versio vaikutti kaikista kolmesta hellävaraisimmalta

  puhdistusaine


Puhdistusgeeli sisältää kolmea eri savea, kaoliinia joka imee epäpuhtauksia sekä talia, montmorilloniittia joka taistelee epäpuhtauksia vastaan ja ghassoulia joka lupaa kirkastaa ihoa. Hiili on myös oiva ainesosa imemään epäpuhtauksia itseensä. Geeli on väriltään todella tummanharmaata, johtuen hiilestä. Tuoksu on mieto. Geeliä lorahtaa helposti aika isokin annos. Geeli vaahtoaa iholla hyvin, ehkä jopa liiankin hyvin.

Ainesosissa on myös SLS, jonka suuri fani en ole. Huomasin nopeasti, että puhdistusgeeli tosiaankin heleyttää sekä syväpuhdistaa ihoa! Epäpuhtaudet tuntuivat tulevan paremmin pintaan ja ihon pinta vaikutti kirkkaammalta. Mutta huomasin myös sen, että puhdistusgeeli vaikutti ehkä liiankin pesevältä. Minusta tuntui, että iho tuntui reagoivan siihen puskemalla lisää näppylöitä. Omalle iholleni puhdistusgeeli on siis liian pesevä joka päiväisessä käytössä. Sen sijaan käytän tätä maksimissaan muutaman kerran viikossa syväpuhdistavana tuotteena, siihen tämä on vallan mainio! Oma ihotyyppini on siis sekaiho/kuivarasvainen. Rasvoittuvammalla iholla tämä olisi varmaan hyvä joka päiväisessä käytössä. Muiden kannattaa harkita tätä silloin tällöin käytettäväksi tehoputsariksi.

Oletko jo tutustunut L'orealin uusiin puhdistustuotteisiin?

18 Kommentit

  1. Juuri ostin tämän itsekin ja kirjoittelin blogiinkin :D Kokemuksetkin olivat juuri samanlaiset, syväpuhdistajana todella kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin jos on tottunut kosteuttavampiin putsareihin, tää on aikamoinen kokemus :D Mutta silloin tällöin käytettynä tykkään! :)

      Poista
  2. Mulle ei oikein sovellu savituotteet, mutta välillä aina tulee testattua, jos vaikka jokin käänne olisi tapahtunut;) Puhdistusgeelit ei ole mun juttu nekään, koska yleensä ne kuivattaa liiaksi. Elikäs näitä en ole kokeillut.
    Iloista iltaa, S<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku tuote, missä olisi lisäksi kunnon kosteutus mukana, voisi ehkä toimia sullakin? Jotkuthan laittavat savinaamion alle öljyn tai seerumin. Kesällä voin käyttää puhdistusgeelejä, ja muina vuoden aikoina silloin tällöin. Muuten liian kuivattavia mullekin. Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle <3

      Poista
  3. Nyt kesällä, ihoni sieti hyvinkin tätä jokailtaisessa käytössä. Hyvä tuote mutta ei niin kiva että uudestaan ostaisin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesällä voinkin käyttää tätä useammin, keväällä oli liian kuivattava 😁 En mäkään varmaan toiste osta, tai en vielä tiedä!

      Poista
  4. Tämä on meilläkin tyttären kanssa testissä. Ensimmäisen kokeilun jälkeen ollaan tyytyväisiä. Kaikki tuotteet ei sovi tyttäreni iholle, allergioiden ja atooppisen ihon takia, mutta nämä Lorealin tuotteet ovat olleet kyllä hyviä.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tää on sopinut tyttärelle 😊 Ihanaa alkanutta viikkoa ❤

      Poista
  5. Olen joihin niihin vaaleanpunaisen sarjan tuotteisiin, pari on ollut ihan kivoja, pari taas pieniä pettymyksiä, mutta niinhän se aina menee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaaleanpunainen putsarigeeli voisi olla kokeilemisen arvoinen, se balmimainen tuote oli pettymys mulle 😶

      Poista
  6. Tämä saattaisi sopia hyvin mun iholle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos päädyt ostamaan tän olisi kiva lukea sun kokemuksia 😊

      Poista
  7. Mä olen hypistellyt näitä uusia putsareita kaupassa ja meinasinkin yhden ostaa testiin, kun inci oli mielenkiintoinen. Jäin silti vielä harkitsemaan ostopäätöstä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusia pursareita oli kyllä niin paljon, että näiden suhteen voi tulla jo valinnanvaikeus 😄

      Poista
  8. Hei kiinnostuin ja tänään bongailinkin tämän sarjan tuotteita Sokoksella. Rakastan Rare Flowers puhdistussarjaa, se tuoksukin oijoi, mutta aina kiinnostaa uutuudet ja kun eivät ole hinnalla pilattu. Kiitos vinkistä Salka ja ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kiinnostaisi sen kukkasarjan puhdistusgeeli, tosin siitä valmista en tykännyt yhtään 😁 Ihanaa alkanutta viikkoa ❤

      Poista
  9. Tykkään savesta ihohoitotuotteissa, koska ne sopii hyvin ihotyypilleni, joten tätä voisin ostaa joskus testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, jos liian tujua niin sitten teet kuten minä, käytät silloin tällöin tehopuhdistukseen 😊

      Poista

Lähetä kommentti

Follow