In this Light

Kauneusblogi

Luku 759 - Klassikkovoide Egyptian Magic

P4210045

Tuote saatu blogin kautta, pr-näyte

Se oli vuosi 2012, kun kuulin ensimmäisen kerran ihmevoiteesta nimeltä Egyptian Magic. Muistan erään kuivaihoisen bloggaajan suitsuttaneen tuotetta, ja kiinnostuneena surffailin ulkomaalaisiin nettikauppoihin voidetta tarkemmin tutkimaan. Voide nauttiikin kulttisuosiota, ja sen faneihin lukeutuu liuta julkkiksia. Nyt, vihdoin ja viimein voide saapui Suomen markkinoille, ja pääsin blogin kautta sitä testaamaan! Mutta mikä tekee voiteesta ihmeellisen? Mitä tuo jännään, astro-henkiseen purkkiin pakattu voide oikein tekee?

Egyptian Magic -voiteen ( 39,90 € / 59 ml ) ainesosat ovat simppelin luonnolliset, mutta sitäkin mukavamman kuuloiset. Tai miltä kuulostaa oliiviöljy, mehiläisvaha, hunaja, siitepöly, kuningatarhyytelö ja propolis ? Voide ei ole vegaanien valinta, mutta kyseessä onkin aikamoinen antioksidanttipaukku. Hunaja ja muut pistiäisten sivutuotteet kun ovat tunnettuja ihoa rauhoittavista sekä hoitavista ominaisuuksistaan. Jokainen voidepurkki valmistetaan käsityönä Yhdysvalloissa, tuotteen nimi juontaa juurensa Egyptiin viitaten Kleopatran kauneudenhoidossaan käyttämiin raaka-aineisiin.
  Egypti1

Egyptian Magic on todellakin monitoimivoide. Se soveltuu moneen tarkoitukseen, mm. meikin puhdistamiseen, ihon kosteuttamiseen, meikinpohjustusvoiteeksi, hoitamaan ärtynyttä ihoa, pehmittämään kovettumia, kasvonaamioksi, rauhoittamaan ihoa karvapoiston jälkeen, palovammoille, raskausarpien ehkäisyyn, silmänympärysvoiteena..lista on lähes loputon!

 Kokeilin voidetta monella tavalla. Omaksi suosikikseni nousi kasvonaamiona käyttäminen, sekä ihoöljyn sijaan kosteustuotteet lukitsevana tuotteena toimiminen. Kasvonaamio käytössä tein niin, että levitin kasvoille runsaan kerroksen hyvissä ajoin ennen nukkumaan menemistä, ja annoin voiteen imeytyä. Jos kasvoille jäi ylimääräistä voidetta, taputtelin sen vielä ihoon erikseen. Tuote toimii myös meikinpoistossa, mutta vaatii kaverikseen musliiniliinan tai konjac-sienen. Meikipohjustustuotteena tämä oli omalle iholleni liian tuhtia t-alueelle, mutta poskilla tämä toimi todella mainiosti! Olen käyttänyt tuotetta myös jalkarasvana, siinäkin se toimii mutta ei lyö omaa suosikkiani Freemanin tuhtia jalkavoita. Tykkään myös käyttää tuotetta yöksi huulille! Nyt kesällä kokeilin tuotetta hyttysenpistoihin ja se ihanasti rauhoittikin kutisevia paukamia. Tämän aionkin pakata mukaan Savo-reissullemme, sillä toisenlainen hyttyskanta saa ihoni turpoamaan aikamoisille paukamille verrattuna Etelä-Suomen inisijöihin.

Voiteen koostumus on jännä. Se on vähän vaseliinimaista, joka sulaa iholle levitettynä. Oikein paksua kerrosta on hankala levittää, jos voidetta haluaa kerrostaa se kannattaakin taputella paikoilleen. Mutta voide levittyykin enemmän ohuelti, enkä itse tätä lähtisikään kerrostamaan. Purkki on onneksi riittoisa, sillä tuotetta riittää pieni nokare! Voide on lähes tuoksuton, mutta huomaan siinä oliiviöljymäisen vivahteen. En ole tätä ennen juuri koukuttunut monitoimivoiteisiin, mutta tuotetta käytettyäni ymmärrän, miksi monitoimivoiteet ovat suosittuja.

Minkälaisiin tarkoituksiin käytät monitoimivoiteita? Onko tuote sinulle tuttu?

8 Kommentit

  1. Mulla jää yleensä monitoimivoiteiden käyttö aika yksiulotteiseksi, käytän niitä lähinnä jalkojen rasvaamiseen. Naamiona käyttäminen kuulostaa kiinnostavalta, sitä voisinkin kokeilla seuraavan kerran, kun kohtaan monitoimivoiteen;) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se menee, että useimmat varmaan käyttävät vain tiettyyn tarkoitukseen. Tää on kyllä ollut yllättävän monipuolinen! Varsinkin tuo hyttysenpistoja lievittävä vaikutus on enemmän kuin jees :) Ja haha, mitenhän Bepanthen taipuisi naamioksi :D :D Ihanaa sunnuntai-iltaa!<3

      Poista
  2. Mä olen käyttänyt tätä kynsinauhavoiteena ja onkin erinomainen siinä käytössä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet tykännyt :) Mäkin varmaan siirryn siihen käyttöön, kun eräs toinen voide loppuu.

      Poista
  3. Mä tykkään levittää yöksi kantapäille tätä ehkä eniten, aivan ihanan pehmeät aamulla, samoin kynsinauhoille, kasvoilla en niin välitä hajun vuoksi. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on varmaan friikki ja omituinen hajuaisti, mutta mun mielestä tässä on ihan ok tuoksu :D Mutta tuoksut jakavat mielipiteitä ja ymmärrän, ettei tämä välttämättä ole kaikkien mieleen :)

      Poista
  4. Oliko tässä hieman mielenkiintoinen haju, hajulla on paljon merkitystä eli ei ainakaan kasvoille, kantapäille käyttäisin. Itse purkki näyttää silmiini kivalta :) Ihanaa viikonloppua Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua tuoksu ei ole haitannut kasvokäytössä, mutta ymmärrän ettei se ole kaikkien mieleen :D Ihanaa sunnuntaita sinne <3!

      Poista

Lähetä kommentti

Follow