In this Light

Kauneusblogi

Luku 761 - Edullinen ja hyvä; Centifolia ekomisellivesi

luonnonkosmetiikan misellivesi

Edullinen ja hyvä -postaussarja saa pitkästä aikaa jatkoa kun huomasin blogiini tulleen liikennettä koskien Centifolian misellivettä, joka sattui vilahtamaan eräässä ostospostauksessa. Pidemmittä puheitta ajattelinkin kertoa tuotteesta tarkemmin, sillä kyllä tämä ehdottomasti ansaitsee oman postauksensa, sen verran huippu tuote on kyseessä!

Centifolia Family Micellar Water -misellivesi ( 10 € / 500 ml ) on ranskalaisen luonnonkosmetiikkamerkin alkoholiton puhdistusvesi. Se sopii koko perheelle, ei kuitenkaan alle 3-vuotiaille lapsille. Alkoholittomuuden ohella tuotteessa on mainiota sen inci; mukana ihoa helliviä raaka-aineita kuten Aloe Veraa, joka kosteuttaa sekä rauhoittaa, Glycerin on myös hyvä kosteuttaja. Tuotteessa on myös neidonhiuspuu-uutetta, joka on hyvä antioksidantti. Se mm. vahvistaa ihoa, laskee turvotusta sekä on myös antibakteerinen.

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Caprylyl/Capryl Glucoside, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool, Citronellol.

Tuotteessa on mieto tuoksu, ei todellakaan niin voimakas kuin Novexpertin misellissä. Muutenkaan Centifolia ei häviä tehossaan Novexpertille. En koskaan käytä misellivettä sellaisenaan meikin poistamiseen, vaan pyyhin aina aamuisin kasvot pelkällä misellivedellä. Samoin saatan joskus iltaisin korvata kaksoispuhdistuksen jälkimmäisen tuotteen misellivedellä. Käytän misellivettä oikeastaan joka päivä myös yläluomelle ripsivärin levitysvaiheessa levinneiden ripsivärien poistamiseen ( minulle tulee luomen muodosta johtuen aina pandasilmät ripsivärin levityksen yhteydessä!). Siinä tehtävässä aina huomaankin miselliveden tehokkuuden, tehokas miselli vie ripsivärituhrut suit sait sukkelaan, tehoton taas levittää harmaan hunnun luomille. Sanomattakin on selvää, että Centofolia selviytyy tästä tehtävästä todella hyvin! Ja sen lisäksi, että tuote on tehokas, on se samalla myös hellävarainen. Oma ihoni ei ole ottanut tuotteesta nokkiinsa.

Tästä misellivedestä taitaakin tulla sellainen, jonka pariin palaan aina silloin, kun täytyy pihistellä. Tuoteen hinta-laatusuhde on nimittäin lyömätön, mutta kosmetiikkabloggaajana minun täytyy, tai anteeksi, saan kurotella muidenkin misellivesipullojen puoleen. Centifoliaa myy Stockmann, jonka verkkokaupasta löytyykin merkin tuotteita. Misellivesi on tosin juuri nyt verkkokaupasta ja kivijalasta näemmä loppuunmyyty.

Kenelle?

Penninvenyttäjälle

Koko perheelle, pl. alle 3-vuotiaat

Tehokasta misellivettä hakeville





6 Kommentit

  1. Minusta Centifolian misellivedessä on kiva kasvimainen tuoksu olematta "kasvimainen tuoksu", heh;)
    Erikoista on maininta alle 3-vuotiaista lapsista. En ole kuullut, että minkään ikäinen lapsi käyttäisi misellivettä, mutta ehkä Ranskassa asiat on toisin;)
    Tai ehkä olen ulalla nykyajan lapsista ylipäätään:)

    Kivaa päivää, S<3 . Meinaa aurinkokin yrittää paistaa meidän hoodeilla...<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on kyllä mukava, ei yhtään sellainen "luonnonkosmetiikkamaisen yrttimäinen" :D Mä luulen, että tällainen tuote voisi olla aika näppärä lapsien puhdistamiseen, ehkä helpommalla pääsee kun pyyhkii misellivedellä tahrat kuin yrittäisi pestä kraanan alla? :D Ehkä tuolla tarkoitetaan sitä, että ne alle 3-vuotiaat sitten täytyy pestä sillä vedellä vaan, mikä onkin se suositus :) Sain tuohon aiempaan ostopostaukseen kommentin, jossa kommentoijan lapset nimenomaan käyttivät tätä misellivettä.

      Ja ihanaa päivää myös sinnekin! Täälläkin aurinko uhmaa yleistä harmautta, saa nähdä onnistuuko :D

      Poista
  2. Kuulostaa hyvältä, varsinkin tällaiselle penninvenyttäjälle. Tuo pullokin tuntuu olevan isompi kuin näissä yleensä on.
    Aurinkoista keskiviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, anteeksi, olen ihan unohtanut vastata näihin kommentteihin! Mutta tosiaankin, pullo on normaalia isompi, oikein penninvenyttäjän unelma :D Kokeilin yksi ilta meikinpoistamiseenkin, kun en jaksanut odottaa WC:n vapautumista ja kas, tää toimii tosi hyvin siinäkin tehtävässä. Ripsivärit oli ihan suit sait sukkelaan pois putsattu!

      Poista
  3. No hei taas, mullahan ne lapsetkin käyttää tätä Centifolian misellivettä ihonpuhdistukseen, selvennyksenä että lapset on parikymppisiä poikia jotka tarvitsivat halvan ja hyvän ihonpuhdistustuotteen ja ovat kyllä kiitettävästi käyttäneetkin.Pojille hommasin myös Centifolian miesten sarjasta after shave geelivoiteen ja sekin on ollut hyvä tuote.Seuraavaksi ajattelin kokeilla sarjasta jotain shampoota ja ehkä hiuksiin jätettävää hoitsikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle muuten tuli heti assosiaatio vähän pienempiin lapsiin, hauska kun tarkensit :) Ja lapset on aina äidilleen lapsia, niin se vaan menee <3 Mutta mahtava kuulla, että pojat ovat ottaneet tuotteen hyvin vastaan! Ehkä ensi viikolla päädyn itsekin Centifolia ostoksille.

      Kivaa loppukesää sinulle :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow