In this Light

Kauneusblogi

Luku 763 - Savon ostokset

Ostokset1

Tulin kuluneen viikon viettäneeksi kesälomareissussa Savossa. Käymme siellä sukuloimassa mieheni sukulaisten luona, ja olen itsekin ihastunut huikeisiin maisemiin, jotka ovat etelän-plikalle aivan jotain uutta! Luonnosta nauttimisen ohella teemme aina yhden päivän retken isoimpaan kaupunkiin ja eihän sieltä tyhjin käsin poistuttu. Ostoksien impulsiivisuudessa olikin suurta hajontaa. Minkä ostin pelkästään ostamisen ilosta? Entä minkä tuotteen valitsi mieheni? Tai minkä jouduin ostamaan, unohdettuani pakata oleellisen tuotteen reissuun mukaan? Kah, kysymyksiin löytyykin pian vastaus!

  Ostokset2Ostokset3

Kyllä, lähdin reissuun ilman kosteuttavaa seerumia. Ja se oli virhe! Pakkasin kyllä parikin seerumia mukaan, mutta ne vesikosteuttavat tapaukset jäivät kotiin. Jouduin, tai siis pääsin seerumiostoksille, ja tämähän oli oikeastaan iloinen asia! Minulla kun ihan oikeasti on kohta tilausta kosteuttavalle seerumille. Seerumivarastoissani on tällä hetkellä enemmän ravitsevia sekä ihoa kuorivia seerumeita. Kunnon kosteuspaukkuja ei itseasiassa ole kuin Novexpertin seerumi! Päiviteltyäni asiaa etukäteen miehelle, osui hänen silmiin kaupassa LV:n kasvoseerumi ( 5.93 € / 30 ml ), jonka hän minulle myi saatesanoilla; " tämä on sopivan hintainen tuote asuntovelalliselle!". Huomautin kyllä, että jos ostan tuotteen, minulla on kuitenkin vielä veto-oikeus toiseen, kosteuttavaan seerumiin jonka itse valitsen. Joka tapauksessa, odotan mielenkiinnolla tuleeko tuote lunastamaan odotukset, jos näin käy "hyvä ja edullinen" -postaussarja saa jatkoa.

Darphin on minulle entuudestaan tuntematon merkki. Olen merkkiä muutamaan otteeseen ihastellut Emotionissa, mutta jättänyt sen takaraivoon hautumaan. Nyt, miettiessäni kosteuttavaa seerumia jonka valitsisin itse, ämpyilin tämän ja yhden toisen tuotteen välillä. Päädyin kuitenkin Darphinin Hydraskin Intensive Moisturizing Serum -seerumiin ( n. 54 € / 30 ml ), koska eteerisen kaunis pakkausdesign ja tarina tuotemerkin takana kiehtoivat. Ja suurin syy oli myös se, etten ole merkkiä koskaan kokeillut! Tuotteen koostumus on todella vesimäinen, sellainen essence-tyylinen ja mukana on liuta hyvän kuuloisia ainesosia, kuten hyaluronihappo, urea, trehalose.. Tämän tuotteen testausta odotan innolla!

  Ostokset4

Essence on meikkimarkkinoilla kuumaa kamaa, mutta itse en nyt niin ole merkistä innostunut. Päädyin kuitenkin lomallani tutkimaan merkin valikoimaa ja huomasin LE-malliston, joka on toteutettu Chupa Chups -tikkarimerkin kanssa! Itsekseni vähän hihittelin hauskalle idealle ja samalla aikamatkustin 90-luvun loppuun, ja niille yläasteen välitunneille jotka olivat niin pitkiä, että kylän K-kaupasta ehti hakea Chupa Chups -tikkarin. Oma suosikkini oli cola. Nykyisin en enää ole kovien karkkien perään, mutta voi pojat, miten taskurahan puutteessa elävälle varhaisteinille nuo muutaman pennin (??) tikkarit olivat täyttä kultaa. Miehenikin ehti mukaan tuotetta tutkailemaan ja alkoi fiilistellä omaa suosikkimakuaan, mansikka-vaniljaa. Ja koska nämä Candy Blush Shimmer -poskipunapallerot ( 4.39 € / 14 g ) olivat juurikin mansikka-vaniljan makuiset, päädyin ostamaan ne mieheni mieliksi :D

Satuin myös löytämään edullisen meikkimerkki Catricen tuotteita, mutta etukäteen miettimäni meikinpohjustusvoide oli loppunut, enkä antanut itselleni lupaa ostaa uutta meikkivoidetta. Sen sijaan löysin vinkeän, huulten pH-arvon mukaan roosaan sävyttyvän Lip Glow Lip Pencil -huultenrajauskynän ( 2.89 € / 0,35 g )! Uu, kuinka coolia! Pidän sormet ristissä, että tämä olisi oikeasti toimiva tuote.
  Ostokset5

Kun otin taannnoin hiuksiini vaaleita raitoja, astuivat hopeatuotteet elämääni. Olenkin viime aikoina käyttänyt niitä todella intensiivisesti. Ehkä liiankin, sillä varsinkin latvani muuttuivat salakavalasti kasarihevarin hamppureuhkaksi. Koska olin pakannut mukaan lähinnä hiuksista keltaisuutta taittavia tuotteita, päätin hakea hiusten ensiavuksi hiusnaamion. Samalla kertaa nappasin mukaan myös hiuksiin jätettävän hoitoaineen.

Garnier Respons Intense Revitalizing Mask -hiusnaamio  ( 3.89 € / 300 ml ) on tarkoitettu erittäin kuluneille hiuksille, tehoaineina on risiiniöljy ja vaahteranmahlauute. Tuote lupaa olla latistamatta hiuksia, tämä oli syy miksi tuotteeseen erityisesti tartuinkin. Olen ehtinyt käyttää tuotetta yhden kerran ja se vaikutti hintaansa nähden oikein kelvolliselta. Hyvä ns. hätävaranaamio!

L'oreal Extraordinary Oil-in-Cream -hiuksiin jätettävä hoitoaine ( 5.59 € / 150 ml ) herätti heti mielenkiintoni, kun sen hyllystä bongasin. Rakastan hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, mutta jostain syystä minulla ei ole sellaista ollut hetkeen aikaan! Olen yrittänyt käyttää hiustuotejemmojani loppuun ennen uuden ostamista, ja muutama hiusöljy on tehokulutuslistalla. Tästä syystä olen tarkoituksella jättänyt jätettävät hoitoaineet välistä, koska olen pärjännyt hiusteni suhteen pienemmällä tuoterepertuaarilla. Kunnes nyt olen huomannut raidoituksen, hopeatuotteiden sekä kesän tehneen tehtävänsä ja latva on yhtä hamppua vaan. Tällöin jätettävä hoitoaine tuo hyvän ensiavun. L'orealin jätettävä hoitoaine on vielä kaiken lisäksi öljypohjainen, ja sillä on monenlaisia käyttötarkoituksia. Mutta itse päätin ottaa tämän tosiaankin latvojen freesaajaksi, ja nopealla käytöllä havaittuna tämä kyllä tekee tehtävänsä!

Sellaiset reissuostokset, tosin myönnetään,  LookFantasticiltakin tuli tilattua ( ja sen saapuminen ei muuten ollut mikään käden käänteessä tapahtuva juttu, vaan lähes romaanin arvoinen eepos! ), samoin eleveniltä hyödynsin K-Beauty himoissani erään alekoodipäivän. Että ehkä näillä taas hetki mennään eteenpäin!

10 Kommentit

  1. Kivoja Savon ostoksia:)
    LV:n seerumi on ihan hyvä "arkiseerumi", jota olen itsekin käyttänyt pari tuubia.
    Hiuksiin jätettävät hoitotuotteet on munkin lemppareita, jee! Darphinin tuotteita olen käyttänyt vain näytepusseissa, muttei jäänyt mainittavampaa muistikuvaa, mikä johtuu varmaan näytteen pienuudesta, ei tuotteen laadusta;)
    Iloista sunnuntaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä tuli kyllä kiva kattaus :) Mä luulen, että meillä varmaan mies käyttää tuon LV:n loppuun :D Jätettävät hoitoaineet onkin varmaan aika must meidän hiuksille ^_^ Tein viikonloppuna kiharat ( ostin myös alesta kiharruspuikon, mutta se muuten unohtui kuvasta! ) ja tänään harjasin hiukset laineille, sekä truuttasin tuota hoitoainetta latvaan. Toimii :) Ja se on aivan totta, jos näytepussi on tosi pieni, ei siitä kyllä mitään kovin ihmeellistä mielipidettä muodosteta :D Ihanaa tiistaita ^_^

      Poista
  2. LV:n seerumissa on todella hyvä hinta/laatusuhde, mutta itse kaipaa kyllä välillä jotain ylellisempää, mutta kelpo kamaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, mä en nyt ihan ensivaikutelman perusteella tykästynyt, tai sitten mulla oli iho vähän isommassa epätasapainossa :P Voi olla, että seerumin ostoa ehdottanut henkilö joutuu käyttämään sen loppuun :D

      Poista
  3. Muistelisin, että mulla olisi ollut joskus tuo Lorkun hoitis, mutta en kai tykännyt siitä. Hmm.. Mutta Garnierin naamio on kyllä todella hyvä ja erittäin kosteuttava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ainakin toistaiseksi siitä fiiliksissäni, hoitaa, tuo sileyttä muttei lätsäytä hiuksia :) Tuo naamiokin on vaikuttanut oikein passelilta! Mä muistankin, että sä olit Garnierin naamioiden fani ^_^

      Poista
  4. Kiitos Essence vinkistä. Noita poskipuna palluroita pitää käydä hakemassa itselleni ja tytölle myös. Ihanan edullista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nyt alkuviikon niitä käyttänyt ja kyllä, ne ovat aivan ihastuttavat! Mä pidän peukut pystyssä, että löytyisi vielä. Ja varoituksen sana, niillä saa helposti liian dramaattisen ilmeen, eli kannattaa ihan vain aavistuksen siveltimellä palloja sipaista :D

      Poista
  5. Tuo naamio on yksi mun suosikkini Garnierilta, ja olen varmaan kohta testannut kaikki Garnierin hiustuotteet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se vaikuttaakin oikein ihastuttavalta tuotteelta ^_^

      Poista

Lähetä kommentti

Follow