In this Light

Kauneusblogi

Luku 773 - Vichyn puhdistusöljystä, Sephora kutsuu ja sisustusolmun aukeaminen

Vichy1

Olin jäänyt siihen käsitykseen, että Vichyn mainio puhdistusöljy oltaisiin lopetettu. Mutta kun lukijani asiaa ihmetteli, päätin ihan kysyä Vichyltä suoraan mikä on tuotteen tilanne. Ja kyllä, puhdistusöljy jatkaa valikoimassa, sitä ei ole lopetettu! Ilmeisesti osa verkkoapteekeista on vaan päättänyt jättää tuotteen valikoimista pois. Mutta mahtava juttu, vähän oudoksuinkin että eipä tuote kauaa ehtinyt markkinoilla ollakaan.

Ja sitten asia, jonka suhteen en meinaa pysyä pöksyissäni. Me lähdemme Tukholmaan! Kesälomaa on vielä jäljellä kolme viikkoa ja kun mies oli saanut töistä ristelylahjakortin, mietimme päivän pari, päättäen lopulta sen hyödyntää. Kovin isohan lahjakortin hyötyhän ei lopulta ollut, ja tottahan toki laivalla palaa rahaa ( joka on sitten uuden kodin sisustushankinnoista pois..). Mutta kerrankos sitä! Ja koska reissu suuntautuu Tukholmaan, pääsen pitkästä aikaa Sephoraan! Marc Jacobs, Nars, Too Faced, Becca, Benefit..ja mahdollisuus hipelöidä By Terryn meikkejä muutenkin kuin virtuaalisesti! Huomasin myös sekä NK:n että Åhlensin myyvän Laura Mercieriakin. Nyt on enää vain se runsaudenpula, mitä oikein ostaisi? Okei, Laura Mercierilta kiinnostaa hypetetty irtopuuteri ja Marcilta kaikki meikit mutta budjetti ei valitettavasti anna myöden #jopatonni, tai #jopa500 haalinnoille :D Nyt kysynkin teiltä, mitä tuotteita haluaisitte nähdä blogissa Sephorassa myynnissä olevilta merkeiltä? Tai mikä on sinun suosikkituotteesi noilta merkeiltä, perusteluiden kera? Ja toki laivan Tax-Freehan on houkutuksia täynnä..mutta siis, nyt kaipaan apua ostoslistan tekemiseen, sillä kaikista pahinta on astua liikkeeseen sisään ilman ostoslistaa. Silloin takuuvarmasti poistuu tyhjin käsin!

Koska tämä postaus on nyt tällainen sillisalaattihenkinen intoilupläjäys, mainittakoon se, että sisustuspähkäilyni alkavat pikkuhiljaa tuottaa hedelmää ja kesäloman aikana olisi ainakin tarkoitus käydä tilaamassa sohva. Ajattelin myös lähteä vielä valaisinkauppaan miehen kanssa. Koska sohva ja valaisimet olisi kiva olla kuosissa heti ensi alkuun! Muutto tapahtuu todennäköisesti joulukuussa ja silloin on pimeää..Voin hyvinkin odottaa esim. tekstiilien suhteen, sillä mielelläni panostaisin myös niihinkin ( enkä tiedä, uskallanko mainita miehelleni, mitä kaavailemani verho tulevatkaan maksamaan..köh..). Joka tapauksessa sisustaminen tulee olemaan pidempi aikainen projekti. Ja se on oikeastaan järkevääkin sekä kukkaron kannalta, mutta myös sisustuksen kerroksellisuuden kannalta. En halua, että koti olisi liian "laitetun" näköinen vaan haluan enemmän rentoa kerroksellisuutta.

Ps. Kannattaa pysyä kuulolla, sillä loppuviikosta, tai viimeistään ensi viikolla on jotain kivaa tiedossa!

6 Kommentit

  1. Hei mahtavaa, että pääsette reissuun. Minähän jo täällä kerran huutelin sen irtopuuterin perään, joten ostasepa joku sellainen ja sitten kehuskelet sitä mulle :)
    Miehille ei aina kannata kertoa kaikkien tekstiilihankintojen hintoja, ne ei tuppaa oikein ymmärtämään tätä :D Valaisimiin ja sohvaan pitääkin ja saa panostaa.
    Ihanaa tiistai-iltaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan reissua jo innolla ^_^ Ja totta puhuakseni, koko loppuvuotta :D Irtopuuterin varmaan tuolta Laura Mercierilta ostankin, se on aika hypetetty tuote :)

      Ja joo, ihan kaikkien hankintojen hintoja ei ehkä kannata miehelle kertoa, jos siis maksan ne omasta pussistani vielä :D Kun on kaikkia sisustusjuttuja katsellut ja tutkaillut hintoja, niin tuntuu että saa kyllä sitä rahaa palamaan :P Varmaan täytyy kesälomalla istua ihan kunnolla alas ja laskea, mihin kaikkeen on varaa ja mistä sitten tingitään :)

      Ja ihanaa iltaa myös sinulle ^_^

      Poista
  2. Marcilta kannattaa ehdottomasti ostaa aurinkopuuteri, vaikka ei sitä valkoista LE-versiota olisi enää myynnissä... Paras levittyvyys ikinä! Ja Marcin huulikiillot kantsii tarkistaa, jos olit niistä uudestaan innostunut, niissä on ihana koostumus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marcin huulikiiltoja olenkin vähän miettinyt, samoin poskipunaa 😊 Eiköhän se ostoslista tästä lutviudu 😄

      Poista
  3. Ihanaa lomareissua teille<3 Kolme viikkoa on kiva breikki normiarjesta:)
    Toivottavasti löydät ihanaa itsesi näköistä kosmetiikkaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enää kaksi viikkoa ja sitten vapaus! Pistän varmaan puhelimen vallan kiinni, hehe 😄 Pieni reissu ulkomaille tulee tarpeeseen. Mukava päästä rakkaimman kanssa kaksin tuulettumaan. Ja eiköhän kosmetiikka-apajilta löydy ihania herkkuja 😊

      Poista

Lähetä kommentti

Follow