In this Light

Kauneusblogi

Luku 795 - Tärpit syksyn Hulluille Päiville!

Sisältää saatuja tuotteita

Huomenna ne alkavat, nimittäin syksyn Hullut Päivät! Ajattelin tällä kertaa vinkata sellaisista tuotteista, jotka olen itse todennut hyviksi ja jotka ovat nyt tarjouksessa. Mutta olisi minulla myös sellainen himotuslista niiden tuotteiden suhteen, mitä en ole koskaan kokeillut!


Diorpohjustaja1


En tiedä, onko olemassa Hulluja Päiviä ilman Clarinsin Beauty Flash Balm -pikakaunistajaa? Tutustuin tuotteeseen viime hullareiden jälkeen ja hyvä niin, sillä tämän voittanutta meikinpohjustajaa ei ihoni ole vaan löytänyt! Tuotehan ei toimi kaikilla, mutta sai minusta pitkäkestoisen fanin. Minulla se tasoittaa ihoa, tuo kosteutta ja pitää meikin pidempään freesinä. Tuote tulee myyntiin keskiviikkona hinnalla 31,90 €. Tästä voit lukea tuotearvosteluni pikakaunistajasta.


  Ellu6


Toinen ikoninen Hullut Päivät -tuote on ehdottomasti Elizabeth Ardenin Visible Difference Crème Complexe Hydratante -kosteusvoide. Tuote on ilmeisesti kokenut nimiuudistuksen, ja löytyy nyt nimellä Original Visible Difference Refining Moisture Cream. Tämän ostin alunperin myös viime syksyn hullareilta, vailla suuria odotuksia tuotteesta. Mutta tykästyin tuotteeseen siinä määrin, että nimesin sen viime vuoden parhaimmaksi kasvovoiteeksi! Tuote on mielestäni hyvä tuote anti-age -aloittelijalle. Se sisältää retinolin miedompaa ja hellävaraisempaa muotoa. Oma pintakuiva sekaihoni ihoni rakasti voidetta, ihon väri tasapainottui ja iholle ei niinkään muodostunut näppylöitä. Mutta jos ihosi on kovin kuiva ja haluat anti-age -tuotteilta vielä enemmän paukkuja, kannattaa harkita jotain toista tuotetta. Voide tulee myyntiin keskiviikkona hintaan 24,90 €. Voit käydä lukemassa tuotearvosteluni voiteesta täältä.


lumenenude22



Lumene on uusinut tuotevalikoimaansa niin hurjan nopeasti, että hitaampia hirvittää! Meikkivoiteisiin on tullut uudistusta, ja tässä välissä vähän urputan hyvin samanhenkisesti nimettyistä tuotteista. Esim. uudet Nude meikkivoiteet menevät todella helposti sekaisin! Mutta mainio Nude Perfection Fluid -meikkivoide joutui antamaan tilaa uudelle meikkivoiteelle, ja näemmä tätä hyvää, vanhaa NPF-meikkivoidetta myydään Hulluilla Päivillä tarjouksessa. Meikkivoide on ihanan kevyt kasvoilla, sekä kosteuttava. Tämä aikoinaan avasi silmäni sen suhteen, että ihoni voisi tykätä enemmän kosteuttavista meikkivoiteista. Meikkivoide tulee myyntiin keskiviikkoa hintaan 11,90 €. Voit käydä lukemassa tuotearvosteluni meikkivoiteesta tästä. ( Apua näitä vanhoja postauksia, aika liikkiksiä!!)


 Tabitha2


Jos kaipaat ekologisempaa shampoota, on Tabitha James Kraanin shampoot, ja hiustuotteet noin muutenkin hyvin eksoottisia. Tykästyin todella paljon merkin Amber Rose Organic hiustenpuhdistajaan. Tämä tuntui aidosti hiuksia ja hiuspohjaa hellivältä! Joudun välillä käyttämään tujumpiakin shampoita, mutta Tabitha oli aikoinaan erittäin mukava tuttavuus. Tuotteet ovat kyllä hintavia. Tabithalta tulee tuotteita myyntiin keskiviikkona ja tämän hiustenpuhdistajan hinta on 24,50 €. Voit lukea tuotearvosteluni hiustenpuhdistajasta täältä.


BMC25


Minulla on blogin kautta testauksessa BM CosmeCeuticalsin tuotteita, testijakso on siis par'aikaa käynnissä mutta en malta olla vinkkaamatta näistä tuotteista! Kuvaston mukaan tarjoukseen olisi tulossa ainakin tämä kuvassa näkyvä tehoseerumi, mutta myös muitakin tuotteita. Tuotteet ovat hajusteettomia, mutta niissä ei kuitenkaan ole tingitty tehosta ja ne sisältävät ihoa korjaavaa sukralfaattia. Tuotteet tulevat myyntiin torstaina ja seerumin hinta on 39,90 €. Mutta näiden suhteen palaan myöhemmin asiaan! ( tuote on pr-näyte )


  MH3


Mia Höydön ihanasta Sievä puhdistusvoiteesta en ole saanut aikaiseksi tehtyä omaa postausta, ja juuri viikonloppuna nakkasin tyhjäksi käyneen purkin roskikseen. Mutta jos hakusessa on tehokas mutta hellävarainen luonnonkosmetiikan puhdistusvoide, niin tässä on oiva vaihtoehto! Olen käyttänyt tätä sellaisenaan, mutta myös osana kaksoispuhdistusta. Tämä on ollut ihana vaihtoehto niihin iltoihin, kun haluaa selviytyä ihonhoidosta nopeasti. Uskokaa pois, sellaisiakin iltoja on olemassa, vaikka kuinka kosmetiikkaa rakastaisikin! Mutta joka tapauksessa, Sievän saa omakseen torstaista alkaen hintaan 25,90 €.

  Isadora2


Tämä tuote loksautti leukani auki kuvastoa selatessa, nimittäin Isadoran syyskokoelman Draping Wheel korostus- ja poskipunapaletti tulee myyntiin perjantaina! Tuote sisältää neljä poskipunaa ja yhden korostuspuuterin. Tämä on ihana tuote varsinkin matkoille, ja sävythän käyvät myös vaikka silmämeikkiinkin. Tuotteen idea perustuu nyt trendikkääseen poskipunalla kasvojen muotoiluun. Tänä syksynä aurinkopuuteri onkin jäänyt vallan työttömäksi, kun olen sutinut vain poskipunaa kasvoilleni! Draping Wheelin hinta on 19,90 €. Voit lukea tuotearvosteluni Draping Wheelista täältä ( tuote on pr-näyte).


  Clarins9


On virkistävää nähdä Hullujen Päivien konkarituotteiden ohella aivan uusiakin tuotteita! Tai siis, en ole aiemmin huomannut, että Clarinsin Fix´ Make-Up -meikinkiinnityssuihke olisi ollut hullareilla? Itse suosin kosteuttavia meikinkiinnityssuihkeita. Clarinsin tuote tulee kauniissa pullossa ja viimeistelee meikin upeasti. Tämä on muuten todella mahtava tuote sy-ihon virkistykseen! Itsehän kiinnitän sy-ihon meikin puuterilla ja se voi toisinaan aiheuttaa ongelmia. Kun töpötän sy-ihon tällä suihkeella kostutetulla sormenpäällä varovaisesti, liika puuterisuus katoaa ja ihosta tulee huomattavasti nuoremman näköinen. Suihke tulee myyntiin lauantaina ja se maksaa 20,90 €. Voit lukea tuotearvosteluni suihkeesta täältä.


blond1

Fudgen hopeashampoo on käsite. Sen teho vakuutti minut jo yhdestä kerrasta! Minähän voin onnellisena muhitella Fudgen hopeashampoota reilusti yli kymmenenkin minuuttia hiuksissa, eikä hiuksista tule siniset. Tai ainakaan liian siniset! Nyt lauantaina tarjoukseen tulee hopeshampoo sekä hoitoaine -setti. Hoitoaine on myös suunniteltu vaaleille hiuksille, ja sekin on kategoriassaan myös hyvä! Setin hinta on 29 euroa.


Novexpertseerumi6


Kirsikkana kakussa on ihana hyaluronihapposeerumi luonnonkosmetiikkamerkki Novexpertilta, joka tulee myyntiin sunnuntaina. Tämä on yksi ihanimmista seerumeista, mitä olen käyttänyt! Ja moni muukin on tuotteeseen ihastunut. Seerumi on oikea kosteuspommi. Seerumin hinta on tarjouksessa 34,90 euroa. Voit lukea tuotearvosteluni seerumista täältä.

Aiotko tehdä hankintoja Hulluilta Päiviltä?

14 Kommentit

  1. Tosi hyviä vinkkejä! Mia Höytön tuotteet kiinnostavat, joten voi olla että toi on pakko käydä torstaina hakemassa mukaan :) Muuten en kyllä edes suunnitellut Hulluille Päiville menemistä, mä kun inhoan sellasta väkijoukkoa :D Kävin lauantaina kääntymässä Helsingissä Sokoksella ja lähdin pois sieltä kahden minuutin päästä, kun ei vaan pystynyt olemaan siellä ihmisvilinässä 3+1 Päivien aikana. Eri juttu jos oikeasti tietää mitä hakee, mutta sellanen päätön haahuilu on mulle ihan ehdoton ei tollasissa tilanteissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas tavallaan nautin siitä karnevaalitunnelmasta, mutta vain hetken, sitten iskee ahdistus 😁 Ymmärrän hyvin, että se ryysis ei ole kaikkien mieleen. Mä en oo varma, saatan muutaman tuotteen käydä nappaamassa 😊

      Poista
  2. Mä luulen, että jätän suosiolla Hullarit väliin tällä erää, koska rahkeet ei riitä Puolan ostosten ja tulevien messujen takia. En ole tällä kertaa keltaista eeposta edes avannut, ettei mieli muutu;)
    Ihania tuotteita näyttäisi olevan, nyyh;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mullakin rahan menoa on tulossa, joten jos käyn hullareilla, mietin tarkkaan ostokseni 😁

      Poista
  3. En varmaan tee hankintoja tällä kertaa mutta Tabitha kuulostaa kyllä kivalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina voi haaveilla, mäkin varmaan haen ihan muutaman tuotteen vaan 😁 Tabitha on tosi kiva! Ja siinä n. kympin alekin jo tuntuu 😊

      Poista
  4. Clarinsin Fix´ Make-Up suihke on ihan parasta, tykkään käyttää meikin alla ja päällä.
    Mukavaa tiistaita sinulle ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana tuote 😍Ihanaa keskiviikkoa Outi ❤

      Poista
  5. Onneksi en pääse Hullareille, koska messuilla tulee varmasti ostettua kosmetiikkaa ihan tarpeeksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 😁 Mun on pakko tehdä budjetti, että mitä uskallan täältä ostaa ja kuinka paljon rahaa varaan messuille 😂 Lokakuu on kauneusharrastajalle vaarallinen kuukausi rahan kannalta 😄

      Poista
  6. Lumene kyllä uusii sitä vauhtia, etten enää itsekään pysy kärryillä. :D Mä kävin hakemassa hyaluronihappoa jo 3+1 päiviltä jemmaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihan sekaisin Lumenen suhteen 😁 3+1 jäi multa ihan tyystin välistä, voi olla etten käy nyt Stockkallaan 😐

      Poista
  7. Tuo Clarins kyllä kovasti houkuttelisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos se yhtään houkuttaa, niin kannattaa napata, sen normihintahan on lähemmäs 50 euroa! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow