In this Light

Kauneusblogi

Luku 798 - 12 tärppiä I love me -messuille!

I love me -messut lähestyvät kovaa vauhtia ja ajattelin tehdä tänä vuonna tehdä listauksen mielenkiintoisista tarjouksista, mielenkiintoisilta osastoilta. Suurin osa osastoista on itselleni entuudestaan tuttuja, mutta on mukana myös uusiakin kauneusmessu-tuttavuuksia! Ja täytyy muistaa, että vaikka kuinka etukäteen suunnittelisi ja miettisi ostoksiaan sekä mielenkiintoisia messuosastoja, paikan päällä tilanne on aivan eri..kaikkia tarjouksia kun ei ole nettiin edes listattukaan, joten oman tutkimusretkeilijä-fiiliksen saakin osastojen tarjouksia bongatessa :)

Kuvat on Messukeskuksen sivuilta kuvakaappauksen avulla otetut.




 Minulla oli pari vuotta sitten todella kuivat silmät. Nyt kuivasilmäisyys on tuntunut tasapainottuneen, enkä ole tarvinnut silmätippoja. Mutta huomasin messutarjouksia selatessani kotimaisen Piiloset-merkin mielenkiintoisen oloisen kostutussuihkeen Silmäaseman osastolta. Tämä nimittäin sopii sekä silmien kuivuuden, mutta myös kuivan silmänympärysihon kostuttamiseen! Tuotetta suihkautetaan suljetuille silmäluomille 25 cm etäisyydeltä. Ajattelin että tämä tuote voisi erityisesti talvea vasten olla mainio!


Zuiin osasto on ollut oikeastaan aina yksi messujen suosikkiosastoistani! Maahantuoja Mirazin valikoimissa on myös muitakin merkkejä, mutta eniten sydämeni sykkii luomumeikkisarja Zuiille, jolla onkin huima tarjous tuotteista! Mietinkin, jos vaan saan perusteltua itselleni uuden meikkivoiteen ostamisen, on Zuii hyvin vahva ostoskandidaatti. Ja Zuiin meikinpohjustusvoide on ollut kiinnostuslistalla tovin. Ja uusi huulipunakin olisi kiva..



O'right hiustenhoitosarja rantautui syksyllä Suomeen, ja sen sanotaan olevan maailman vihrein tuotesarja. Luonnonkosmetiikan kriteereitä tuotesarja ei täytä, mutta kuuleman mukaan tyhjäksi käyneen shampoopullon voi "istuttaa" multaan ja jonain päivänä sen paikalla kasvaa puu! Tähän uutuussarjaan ajattelin käydä messuilla tutustumassa tarkemmin.





Tiedän, että lukijoista löytyy aivan varmasti Esse-faneja. Natural Goods Companyn osastolla onkin hyvä tarjous Essen suhteen. Mutta itse odotan mielenkiinnolla korealaista Whamisa-brändiä, joka yhdistää luonnonkosmetiikan ja probiootit/fermentoidun kosmetiikan sekä tottakai, nosteessa olevan k-beautyn! Korealaisessa kosmetiikassa viralliset luonnonkosmetiikkasarjat ovat harvassa, joten tähän tutustun mielenkiinnolla! Osastolla on aivan varmasti esim. Madaraltakin huippuja tarjouksia!




Viime vuonna yritin päästä Twist Be:n osastolle, mutta ihmispaljous teki ajatuksistani vain hyvän aikeen. Twist Be on luonnonkosmetiikkakeidas Helsingin Kampissa, ja naiset yrityksen takana ovat tehneet tiukan seulomistyön myyntiin tulevien merkkien suhteen. Messuilla heiltä on myös esillä erittäin mielenkiintoiselta vaikuttava BYBI  Beauty, joka perustuu vain vaikuttaviin raaka-aineisiin -  ja pakkaukset ovat suloiset kuin mitkä! Myös kotimainen luonnollinen deodorantti kiinnostaa, olisi hauska löytää ensimmäinen oikeasti kaikin puolin toimiva, ekologisempi dödö!





Bona Valaren osastolla on upea tarjous Signe Seebidin tuotteista! Merkki on erityisesti tunnettu ihastuttavista vartalotuotteistaan. Tuotteet on pakattu niin kauniisiin purkkeihin, että ostin näitä viime vuonna joululahjaksi useammalle henkilölle :) ( tosin en messuilta, vaan myöhemmin luontaistarvikeliikkeestä ).



Vihdoinkin Korres on lähtenyt kauneusmessuille! Voi olla, että merkki on ollut siellä aiemmin, mutta en muista ainakaan pariin, kolmeen viimeiseen vuoteen jolloin olen messuilla käynyt, törmänneeni merkkiin siellä. Minulla ja Korresilla on pitkä suhde, ja nykyään suihkugeelini ovatkin olleet pelkästään heiltä! Kasvojen ihonhoidon suhteen olen joutunut vähän hakemaan sopivia tuotteita. Mutta kaiholla muistelen merkin ihania meikkipohjia ja sävyttävää päivävoidetta käytinkin useamman tuubillisen. Ehdottomasti aion käydä tsekkaamassa tämän osaston!





Dermalogican osasto on aina katsastamisen arvoinen ja varsinkin kun tänä syksynä on merkiltä ilmestynyt parikin uutuustuotetta, tehovoide huulten iholle mutta myös puhdistusbalmi. Käsitykseni mukaan varsinkin puhdistusbalmi on saanut lentävän lähdön! Tarjouksessa oleva Daily Microfoliant on monen suosikkituote, mutta muitakin tarjouksia oli tiedossa.



Välivuoden/vuosien jälkeen messuilta löytyy vihdoin ja viimein myös Naturellen osasto! En ole ehtinyt vielä tutustua Hyntin meikkeihin, mutta sarjan peiteaine nauttii suorastaan kulttisuosiota. Tätä olisikin hauska kokeilla! Naturellen osastolla on myös esillä huima määrä luksusluonnonkosmetiikkaa, esim. Tata Harperin tuotteet ovat itseäni kovasti kiehtoneet!




Varmaan yhden parhaimmista messutarjouksista pöytään lyö NHS. Jo entuudestaan huokeat luonnonkosmetiikan tuotteet ovat suorastaan puoli-ilmaisia! Erityisesti Laveran vartalonhoitotuotteet kiinnostavat, saa nähdä miten saan perusteltua itselleni näiden purkkien haalimisen ennen muuttoa..nimittäin ainakin yritin tehdä sellaisen periaatepäätöksen, etten ostaisi yhtään uutta hius- tai vartalotuotetta ennen muuttoa. Varmaan saatoitte huomata, ettei periaatepäätös koskenut kasvojen ihonhoitoa, eikä meikkejä, buahahaa! Mutta nyt kannattaa käydä nappaamassa monitoimivoide Egyptian Magic talvea vasten, erittäin oivalliseen hintaan.


Olin syksyllä Instant Effects -tuotesarjan lanseerauksessa, sarja on kehitetty luomaan välittömiä tuloksia eli buustaamaan ripsiä, siloittamaan ja kirkastamaan silmänympärysihoa sekä täytelöittämään huulia - ilman kirurgin veistä tai pistoshoitoja. Tarkoitukseni olisi kirjoittaa tuotteista vielä postaus jossain vaiheessa, ennen ja jälkeen kuvien kera. Mutta sen voin paljastaa, olen ehkä aavistuksen koukuttunut Lip Plumperiin! Jos tämän tyyliset tuotteet kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti suunnata LuxMe:n pisteelle.

Olen iät ja ajat haaveillut Tempur-tyynystä! Meillä on tällä hetkellä Ikeasta ostetut, saman tyyliseen tekniikkaan pohjautuvat tyynyt ja olisikin hauska verrata, miten aito ja Ikea-tyyny eroavat toisistaan. Mieheni aina nauraa tyynyfriikkeydelleni, mutta en voi sille mitään, haaveilen uusista tyynyistä ja peitoista uuteen kotiin! Nyt Tempurin tyynylle ei kyllä hintaa paljoa jää, nämä nimittäin maksavat normaalisti 179 €! Eri asia sitten on se, kuinka nopeasti tyynyt myydään loppuun, nimittäin tyynyn roudaaminen messuruuhkassa ei ole se asia, mitä haluan tehdä :D

10 Kommentit

  1. Viime vuonna tein hyviä löytöjä Natural Goods Companyn osastolla, joten se olisi varmaan mun suosikki etukäteen. NHS ja Laveran tuotteet ovat toinen pakollinen kohde :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jään odottamaan sun tän vuotisia messulöytöjä :)

      Poista
  2. Viime vuonna tyhjennettiin tyttären kanssa Essencen tiski ja tänä vuonna ei olla mitään erikoista vielä suunniteltu, mutta eiköhän sieltä messuilta taas löydy vaikka mitä kivaa.
    Toivottavasti nähdään messuilla, olemme menossa sinne sunnuntaina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essencehän ei tänä vuonna messuilla tainnut ollakaan. Hei mäkin tuun vielä sunnuntaina messuille, oi olisi niin ihanaa nähdä! ^_^

      Poista
  3. Kivoja juttuja ja tuo Hynt jäi kiinnostamaan, koska ihan uusi brändi täällä. Signe Seebid, Korres ooh kaikkea ihanaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aion tutkailla Hyntiä vielä sunnuntaina paremmalla aikaa, eilen tuli tehtyä lähinnä tilannekartoitus :D Korresin osasto oli upea! ^_^

      Poista
  4. Tuntuu että vuosi vuodelta messuille on tulossa uusia brändejä ja joka kerta törmää sellaisiin brändeihin mitä ei ole ikinä kuullutkaan! Olen silti joka vuosi tehnyt minimaaliset ostokset vaikka lähtenyt sellaisella fiiliksellä että ''Nyt ostan kaiken mitä haluan''
    Täytyy katsoa miten tänä vuonna käy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ja joka vuosi huomaa että joku brändi on jättäytynyt pois, tänä vuonna messuilla ei ollutkaan Jane Iredalea esim. Mä kyllä sain rahaa kulumaan eilen, ja vielä olisi huomenna tarkoitus mennä, haha :D :D

      Poista
  5. Harmittaa kyllä aika paljon, että en itse pääse käymään noilla messuilla :( Ehkä ensi vuonna.. Oulusta päin vaikea usein kulkea Helsinkiin päin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidempi välimatka kyllä aiheuttaa omat haasteena :( Olen etuoikeutettu, kun asun pk-seudulla. Tämä on kosmetiikkaintoilijalle meinaan aika hyvä lokaatio asua!

      Poista

Lähetä kommentti

Follow