In this Light

Kauneusblogi

Luku 814 - Paras kosteussuihke, BYBI Beauty Mega Mist!

kosteussuihke
Postauksen tuote saatu Twist Be:ltä

Kirjoitin viime postauksessa mineraalimeikeistä, jotka veivät jalat alta, saaden minut salamarakastumaan. Nyt jatketaan samalla teemalla, sillä esittelyssä on minut totaalisesti hurmannut kosteussuihke, BYBI Beauty Mega Mist ( 29 € / 50 ml )!

BYBI Beauty ei varmaan vielä kovin monelle ole tuttu sarja. Kuulin sarjasta ensimmäisen kerran kesällä tai alkusyksystä, kun sarjan tuotteita tuli myyntiin Twist Be -myymälään ja verkkokauppaan. Sarja on englantilainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on 100 % luonnollinen. Hauska sattuma on se, että Twist Ben naiset ja BYBIn takana olevat ihmiset ovat opiskelutovereita! BYBI Beautyn valikoimiin lukeutuu tässä vaiheessa tämä kosteussuihke, kuorintanaamio, detox-naamiojauhe, monitoimibalmi sekä seerumi. Tulen jossain vaiheessa postaamaan kuorintanaamiostakin.
  luonnonkosmetiikan kosteussuihke

BYBI Beautyn pakkaukset ovat todella kauniit, nämä ovat todellakin edukseen! Mutta pelkkä kaunis ulkokuori ei riitä vaan sisällön pitää toimia. Ja tämä Mega Mist kosteussuihke todellakin toimii. Heti ensi kokeilun jälkeen rakastuin. Minulla sattui silloin olemaan kuivemman puoleinen iho jo jonkin aikaa. Kun suihkautin suihketta kasvoille, tunsin suurta sielunsisaruutta kuivan kukkamullan kanssa, jota pitkästä aikaa kastellaan. Seuraavana aamuna kasvoilla oli havaittavissa jopa pieni "plumped"-efekti, eli sellainen täytelöittävä tunne. Jatkoin suihkeen käyttämistä ja huomasin ihon pehmentyneen. Tällöin sain muutaman tiukassa olleen tukkeutumankin pullautettua ulos! Suihke kannattaa jättää puhtaasti aamu- ja iltakäyttöön, sillä tämä ei toimi sellaisena pitkin päivää kosteussuihkeena. Suihke nimittäin kevyesti vaahtoaa ja suihke on sen verran terävä, ettei edes kannata yrittää suihkia tätä meikin ylle. Suihketta kannattaa suihkuttaa reilusti kasvoille, ja antaa imeytyä tai pyyhkiä vanulapulla pois. Mutta itse en tuhlaisi vanulappua tähän ihanuuteen, vaan annan kaikkien ihanien raaka-aineiden imeytyä kasvoille. Monta kertaa levitän hoitonesteen tai seerumin kosteussuihkeesta märille kasvoille. Ja varsinkin aamulla käyttämäni kosteusvoide/meikinpohjustustuote on imeytynyt tuotteen avulla mahtavasti kasvoille!

Suihke onkin yksi kosteuttavimmista, mitä olen tähän asti kokeillut. Inciä tutkimalla en ihmettele, miksi näin on. Suihkeessa ei ole perinteistä pelkkää vettä incin alussa, vaan liuta kukkaisvesiä. Mukana on myös kosteuttavaa glyseriiniä, ja kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Mukana on myös Aloe Veraa sekä granaattiomenaa. Omasta mielestäni tässä on jopa seerumimaisia ominaisuuksia. Voisin veikata, että jotkut voivat pärjätä vain tämän + laadukkaan kasvoöljyn/kasvovoiteen kanssa. Omassa pullossani oli pumpun kanssa ongelmia, mutta kun tiedustelin asiaa, sain kuulla että pumpun pitäisi toimia moitteettomasti. Eli ilmeisesti minulle osui pumpun suhteen maanantaikappale.

Inci: Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water, Melissa Officinalis (Lemon Balm) Flower/Leaf/Stem Water, Glycerin, Aqua (Water), Propanediol, Sodium Levulinate, Heptyl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Anisate, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Camellia Sinensis Leaf Extract, Laminaria Digitata (Algae) Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract, Lactic Acid, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Heptanol.

BYBI Beautya myy Twist Be. Heillä suihke on muuten tällä viikolla tarjouksessa, hintaan 24,65 €. Itse ajattelin hyödyntää tarjouksen, sillä jäin kosteussuihkeeseen sen verran koukkuun, etten enää taida haluta olla ilman tätä!


14 Kommentit

  1. En tiedä miksi, mutta "Mega Mististä" tulee jotenkin mielleyhtymä miehille suunnatusta tuotteesta :D Kiinnostavan oloinen tuote, ja incikin on nannaa silmille ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D Haha, no pullosta taas tulee aika hempeät fiilikset, voi olla että joku mies voisi pettyä, jos hankkisi tän pelkän nimen perusteella, pulloa näkemättä :D Mutta tää on huippu! Mä tiedän, että sä niin tykkäisit tästä :)

      Poista
  2. Mua on tämä tuote kiinnostanut ihan vaan tuon nimen takia, koska eihän Mega mist voi olla huono :D. Mä käytänkin kasvosuihkeita joka päivä, nyt on käytössä Madaran Time miracle suihke, jossa on tosi huono suihkaus mutta se kosteuttaa hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mega Mist on ehdottomasti nimensä veroinen! :D Tuo Madaran suihke on mulla hankintalistalla :) Se kuulostaa siltä, että tykkäisin!

      Poista
  3. Mä en ole vielä päässyt kärryille ollenkaan mistien suhteen. Mega mistissä on kyllä vakuuttavat aineet, ruusu heti kärjessä<3 Pitää varmaan alkaa tutkia mistejä pikkuhiljaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sanoisin tän olevan sellaisen mistin, mistä säkin tykkäisit, kun tätä ei kannata meikin ylle, eikä pitkin päivää kasvoille suihkia vaan käyttää kasvoveden sijaan iltaisin ja aamuisin :)

      Poista
  4. Mun on pakko kyllä kokeilla tätä, ei mikään halvin suihke, mutta kuulostaa hyvältä. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon, että sä rakastuisit tähän :D Tämä on tehokkain kasvosuihke/kasvovesi, mitä olen tähän mennessä kokeillut :)

      Poista
  5. Kuulostaa kyllä hyvää ja jo nimikin lupaa mega hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä tuli mun suosikki, saa nähdä löydänkö jotain tätä parempaa jossain vaiheessa :D

      Poista
  6. Mä rakastan mistejä - myös tätä! <3 Oli kiva törmätä viime viikolla, sattumoisin osuttiin samaan aikaan paikalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, olenkin unohtanut vastata tähän! Mutta tää on huippu, yks parhaimpia ellei paras mitä olen kokeillut :) Ja oli huippua nähdä silloin!

      Poista
  7. Pakko kysyä että mitä mieltä oot tän tuoksusta? Ite en oikeen totu siihen vaan se tuoksuu vähän hedelmäiseltä oluelta🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoksasinkin, etten ollut tuohon tekstiin kommentoinut tuoksua lainkaan :D Mutta nyt kun sanoit tuon hedelmäisen oluen, niin kyllä, mulle tulee ihan samat fibat :D Mulle se ei ole kynnyskysymys, oma tuoksumakuni onkin välillä vähän "outo" :D Mutta mitä oot tästä tuotteesta muuten tykännyt? :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow