In this Light

Kauneusblogi

Luku 821 - Ensivaikutelmat edullisesta meikkimerkki Miss Beauty Londonista ja pikkujoulumeikki!

pikkuj13 pikkuj16

Postauksen tuotteet pr-näytteitä, saatu lanseeraustilaisuudesta. Linkit eivät ole ansaintalinkkejä.

Sain alkutalvesta kutsun edullisen meikkisarjan, Miss Beauty Londonin Suomen lanseeraukseen. Merkki on tullut myyntiin Prismoihin, sekä isoimpiin S-marketteihin ja tuotteet maksavat korkeimmillaan vain viisi euroa! Haistoin heti merkissä kilpailijan, tai vaihtoehtoisesti sisaren edulliselle Essence-merkille. Edulliset meikit kiinnostavat kuluttajia, ja oman blogini haetuimmat postaukset koskevatkin edullisempaa kosmetiikkaa. Joten toivotaan, että markkinoille mahtuu pari edullista merkkiä! Essencellä on etulyöntiasemana vakiintunut brändi sekä kuluttajien mielenkiinnon ylläpitävä valikoiman vaihtuvuus.

Lanseeraustilaisuudesta saatiin mukaan todella iso goodie bag, ja aloitan tuotteiden testaamisen pikkuhiljaa. Mutta ajattelin nyt kertoa ensi fiiliksiäni tuotteista, sillä tein meikin käyttäen merkin tuotteita osassa meikkiä. Ja tämä meikki lähti idealla meikki pikkujouluihin, sillä tulin testanneeksi joulukalenterin ihonhoitopostausta varten aina itse ihonhoitorutiinin jälkeen sen, miten meikki käyttäytyy kasvoilla!

  pikkuj15pikkuj11

Meikkivoiteena meikissä käytin Marc Jacobs Beautyn meikkivoidetta, koska tiedän sen olevan haastavan ja halusin pistää ihonhoitorutiinin kovalle koetukselle. Meikkivoiteen pitäisi levittäytyä rullaamatta, ja tosiaankin vasta kolmas kerta toden sanoi! Marcin meikkivoide rullaa helposti, jos alla on vääränlaisia koostumuksia. Puuteroin meikkivoiteen irtopuuterilla, muistaakseni By Terryn hyaluronipuuterilla.

Silmissä käytin Miss Beauty Londonin tuotteita. Pohjustin luomet silmämeikinpohjustajalla ja luomivärinä käytin voidemaisia luomiväripuikkoja, sävy 02 Cappuccino koko luomella ja 03 Cocoa luomen ulkonurkassa sekä luomivaossa. Niitä joutui ehkä aavistuksen hankaamaan luomille, mutta sain kuin sain kerrostettua väriä mukavasti. Nythän on muotina kiiltävät luomet, ja siihen luomiväripuikot ovat mahtava tuote! Rakastuin myös siihen, kuinka kauniilta sävyt näyttivät silmissä! Rajasin silmät nestemäisellä rajausvärillä ja täytyy myöntää, silmäni alkavat olla liian vanhat siihen, että rajaus levittyisi kauniisti! Kulmakarvat meikkasin merkin kulmakynällä ja se taas ilahdutti erittäin myönteisesti, koostumus oli jämäkkä eikä liian pehmeä.

Huulet rajasin merkin huultenrajauskynällä, sävy 02 Wildfire ja huulille levitin oikeutetusti punaisen huulipunan, sävy 368 Bright Red. Rajauskynän koostumus oli hyvä, ei liian kuiva, eikä liian pehmeä. Se olisi ehkä voinut olla aavistuksen kermaisempi? Huulipuna levittyi ehkä aavistuksen epätasaisesti, mutta asetuttuaan näytti kauniilta. Kestävyys oli ihan ok, ei mitään Chanel-tasoa kuitenkaan mutta edulliseksi tuotteeksi yllätävän hyvä. Syömisen jälkeen huulimeikin korjaaminen on ehdotonta!

Ensivaikutelmien perusteella huultenrajauskynät sekä kulmakynä nousivat suosikeiksini. Myös huulipuna, ja merkit muut huulituotteet mitä olen ehtinyt testata, ovat yllättäneet iloisesti. Silmämeikkituotteet olivat omissa silmissäni vähän haastavat, nyt silmämeikki kerääntyi luomivakoon sekä myös musta rajaus leimaantui luomivakoon pohjustajasta huolimatta ( kokeilen vielä pohjustaja + sen jälkeen luomien puuterointi niksiä, jos silloin luomivärit eivät löytyisi luomivaosta ) mutta luulen puuteristen luomivärien toimivan minulla paremmin, samoin kajal-tyylisten silmämeikkikynien. Ja mielenkiinnolla testailen merkin muutkin tuotteet, esimerkiksi meikkivoide sekä puuterit ja Sarin postauksen jälkeen poskipuna houkuttavat!

Oletko jo ehtinyt kuulla Miss Beauty Londonista?


16 Kommentit

 1. Ihana meikki, vaikka haastetta tuntuu olleen:) Huulipunan sävy on ihan sun oloinen:)
  Mun luomille ei sovi ollenkaan luomivärikynät, koska niiden väri löytää tiensä aika pian luomivakoon, vaikka pohjustustoimet olisivat kuinka huolelliset;) Mullahan nyt onkin jo ihan sharpei-luomet, kurttua ja ryppyä löytyy;) Luomivärikynien sävyt on todella kauniit:)
  Kulmakynää en ole vielä kokeillut, joten kiva tietää, että on toimiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 ^_^ Ja joo, haastetta oli, mutta ehkä se ei kuvista niin välity :D Huulipuna onkin mun luottosävy, tykkään! Ja luulen, että aika monella on sama juttu luomivärikynien suhteen :( Niissä koostumus on monta kertaa liian "rasvainen". Kulmakynä todellakin yllätti, toivotaan että siellä goodie bagissa olisi ollut tarpeeksi tumma kynä niin saat testattua :)

   Poista
 2. Itselläni nämä odottavat vielä tarkempaa tutkimista, mutta vaikuttavat kyllä todella mielenkiintoisilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että löytyy niin hittejä kuin huteja :)

   Poista
 3. Olen merkin tuotteita silmäillyt S-Marketissa, mutta vielä ei ole tullut suurta intoa tehdä lähempää tuttavuutta. Tuo puna on kyllä oikein hyvän näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tulee into, niin huultenrajauskynille ja kulmakynälle suositus :D

   Poista
 4. Upea meikki! Olen kuullut brändistä, mutta tuotteita en ole kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^_^ Mielenkiinnolla tuotteet testaan läpi ^_^

   Poista
 5. Mä sain näitä postitse testiin, mutta kokeilut ovat ihan alkutekijöissä. Mutta edullisille meikkimerkeillä on varmasti aina tilausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, edullisille merkeille on tilausta, sillä kaikilla ei ole välttämättä rahaa sijoittaa kosmetiikkaan, vaikka haluaisikin käyttää kosmetiikkaa :T

   Poista
 6. Katselin näitä Prismassa mutta en intoutunut ostamaan :) kaunis meikki ja ihanan väriset huulet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä Primassa tutkimassa, millainen esillepano tuotteilla on :) Mutta kiitos! Huulipunassa onkin ihana sävy :)

   Poista
 7. Olen kyllä kuullut merkistä ja tämän sinun testailusi jälkeen haluan ehdottomasti myös päästä näitä kokeilemaan.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 8. Olen kuullut oikeastaan juuri teiltä bloggaajakollegoilta uutuusmerkistä ja kyllä ehdottomasti edukkaat meikit aina kiinnostaa ja kun perheessä asuu näitä teinejäkin. Aivan ihana huulimeikki tuli ja nuo rajaukset, näytät ihanalta <3

  VastaaPoista
 9. En kyllä muista kuulleeni aikaisemmin kyseisestä merkistä enkä kyllä ole huomannut sitä ainakaan lähiprismassani! Pitää ehkä tutkia hyllyjä vähän tarkemmin!

  VastaaPoista
 10. Kiva kuulla kokemuksia tästä merkistä :) Ihan hirveän mielenkiintoiseksi en merkkiä vielä luokittelisi, mutta pitää lueskella lisää ja katsoa, josko löytyisi jotain testaamisen arvoista :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow