In this Light

Kauneusblogi

Luku 835 - Elizabeth Arden Plush Up Gelato Lipstick - huulipunien parhaimmistoa

huulipuna

Tuotteet ovat pr-näytteitä

Te tiedätte, että rakastan huulipunia! Olen nykyään huulimeikkinainen henkeen ja vereen, jos minulla ei ole väriä huulilla oloni on rehellisesti sanottuna alaston. Ihan kuin olisin unohtanut pukea vaatteet päälle! Siksi olinkin innoissani kun sain blogin kautta mahdollisuuden tutustua Elizabeth Ardenin Gelato Crush Color Collection -malliston uutuushuulipuniin.

Plush Up Gelato Lipstick ( suositushinta 31 € / 3,2 g ) huulipunassa on miellyttävän ohut, geelimäisen voidemainen koostumus. Sävyjä löytyy kaiken kaikkiaan 20! Huulipunat antavat huulille viileän tunteen, ja mukana on oikeasti huulia helliviä raaka-aineita, kuten rauhoittavaa, pehmentävää ja kosteutta sitovaa sheavoita. Peptidit ja hyaluronihappo hoitavat, kosteuttavat ja täytelöittävät huulia ja antioksidantit A- ja E-vitamiini sekä rosmariiniuute ravitsevat. Huulipunassa on mieto, herkullisen karkkinen tuoksu.

  Ellu10

Huulipunat on pakattu tyylikkäisiin, näppärällä avausmekanismilla varustettuihin pakkauksiin! Ideana on, että logoa vedetään alas, jolloin itse huulipunapuikko pääsee putkahtamaan hylsystä ulos. Kun sain punat käsiini, jouduin niitä hetken aikaa ihmettelemään ja kun luin mukana tulleen saatekirjeen vielä kertaalleen läpi, sain punat auki. Sain esittää sävytoivomuksia ja päätin tottakai valita sellaiset sävyt, joiden tiedän sopivan itselleni täydellisesti!

esri42 esri39-2


Cherry up! on niitä ehdottomia rakkaussävyjäni. Ihana, pirteä mutta samalla klassinen punainen on sävy johon en tule kyllästymään ja joka sopii omiin värisävyihini kaikista maailman huulipunasävyistä kaikista parhaiten. Mutta sen te taisittekin jo tietää, myös aiemmista kommenteistanne päätellen?


Ellupuna12 Ellupuna18

Mutta viihdyn minä klassinen punaisen lisäksi muissakin sävyissä ja fuksia on se toinen minulle hyvin sopiva sävy. Flirty Fuchsia on sävynä selvästi hempeämpi ja tyttömäisempi, kuin monet muut fuksiat. Siinä on mielestäni tiettyä barbiemaisuutta, sellaista purkkapop-fiilistä! Aivan ihana sävy kevääseen ja kevään odotukseen, huomaan aina kevään lähestyessä kaivavani tällaiset sävyt kovaan käyttöön.

Plush Up Gelato Lipstick -huulipunat yllättivät minut. Tiesin, että punat ovat varmasti hyviä mutta suoraan sanottuna olen rakastunut punien koostumukseen ja näistä tuli meikkipussini käytetyimmät huulipunat -  näitä on helppo ja miellyttävää käyttää! Ohut ja kevyt, helposti levittyvä ja huulille kauniisti asettuva mutta samalla pigmenttinen huulipuna on jotain, mitä en ole tähän mennessä kokenut. Niin että kaikki speksit olisivat samassa punassa! Arvostan erityisesti tuota keveyttä, ja huulet jäävät mukavan pehmeiksi ja joustaviksi kiitos hoitavien raaka-aineiden. Mutta niin tekniikka kehittyy värikosmetiikassakin ja markkinoille tulee entistä kevyempiä mutta samalla pigmenttisiä tuotteita.

Huulipunan kesto on hyvä, mutta tottakai tätä on syytä korjailla päivän mittaan. Olen oppinut, että ei kannata oikeastaan punan kuin punan kanssa yrittää sellaista aamusta iltaan yhdellä sipaisulla taktiikkaa. Syömisen jälkeen onkin loogisin hetki korjailla huulimeikkiä.

Elizabeth Ardenin meikkejä myy Stockmann ( Helsingin keskustan tavaratalossa taitaa olla laajin valikoima! ) ja Kicks.

Minkälaisia huulipunia sinä suosit? Onko Elizabeth Ardenin meikit sinulle tuttuja?

16 Kommentit

  1. Klassisen punaiset huulet sopivat sinulle ihan hurjan hyvin. Ihania sävyjä kummatkin.
    Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään molemmissa sävyistä hurjan paljon 😊 Ihanaa alkavaa viikkoa 😗

      Poista
  2. Upean sävyisiä huulipunia ja tuo kirsikkainen sävy pukee sua törkeen hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään siitä sävystä todella paljon 😊

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Sitä on aika hyvin oppinut, mitkä sävyt toimii itsellä parhaiten 😊

      Poista
  4. Kivat sävyt! :) Tämmöisistä sävyistä tykkään itsekin eniten, ainakin keväisin/kesäisin. Talvella ja syksyllä voi sitten käyttää vähän tummempia sävyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä tulee keväinen fiilis vaikka toisaalta, taidan mä käyttää tällaisia sävyjä ympäri vuoden 😀

      Poista
  5. Oi, miten raikkaat sävyt! Sopivat sinulle kauniisti :)

    VastaaPoista
  6. Ihania! Kiva, että puna on myös kapeampi niin se on helpompi levittää. Geelimäinen ja ohut koostumus kuulostaa ihanalta. Ite oon jämähtänyt jotenkin nyt huulikiiltoihin, kun huulet on niin kuivat tosta pakkasesta. On tullut käytettyä tosi vähän huulipunia, mutta eiköhän niiden käyttö kevääseen mentäessä lisäänny taas :)

    https://www.charlottaeve.com/fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, huomaan nyt kun alan käydä läpi viime vuoden parhaita tuotteita, että multahan on jäänyt vastaamatta vaikka millä mitalla kommentteihin! Mutta nämä ovat aivan ihanat huulipunat, eivät runtele huulia kuiviksi ja sävyt ovat mitä ihanimmat :)

      Poista
  7. Nää on ihania, itse sain pari PR-näytteenä ja ostin pari lisää. :D Jännä, että vaikka tää kiiltopunamuoti alkoi jo pikkuhiljalleen melkein kolme vuotta sitten, niin meni tosiaan kolme vuotta ennen kuin tuntuu, että nää iski kunnolla takas läpi ja nyt tänä keväänä brändiltä kuin brändiltä lopulta ilmestyy kiiltävämpiä punia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yep, nämä on ihania :) Munkin pitäisi ostaa näitä lisää, sekä noita huultenrajauskyniä! <3

      Poista
  8. On kyllä upean näköisiä punia, näyttää ihanan kermaisilta ja kosteuttavilta :) Cherry up! etenkin näyttää tosi kauniilta ja sopii sulle täydellisesti :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on todella upeat punat, mun yhdet kaikkien aikojen suosikit :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow