In this Light

Kauneusblogi

Luku 956 - Ensimmäinen Skincity tilaukseni!



En tarkalleen muista, koska ensimmäisen kerran kuulin nettikaupasta nimeltä Skincity. Se taisi olla viime kesää, kun olimme tulossa kesälomareissulta ja googlettelin ihonhoitotuotteita. Silloin päädyin ensimmäisen kerran Skincityn nettikauppaan. Kaupan konsepti kuulosti mahtavalta, sillä se on ihonhoitoklinikkasi netissä! Myynnissä on ammattikosmetiikkaa sekä meikkejä, sekä palvelu perustuu ammattikosmetologien ammattitaitoon. Skincityn kautta voit tehdä ilmaisen ihotestin, jonka kautta saat 48 tunnin kuluessa juuri sinulle räätälöityjä ihonhoitosuosituksia. Skincity tarjoaa myös Pohjoismaissa ilmaiset postikulut. Pääsiäisen paikkeilla Skincityllä olikin alekoodi, jota päätin hyödyntää, tehden pienen tilauksen. Paketti tuli viikossa, mikä oli nopeampi kuin odotin, sillä välissä oli pääsiäisen juhlapyhät. Tilaukseen ujutin pitkään haaveilemani Leegeehaamin Vita Propolis Creamin, tutun ja turvallisen Dermalogican SkinPerfect Primer SPF 30 ja villinä korttina Rodialin Dragon's Blood Essencen.

skincity3

Sain lievän pakkomielteen Leegeehaamin Vita Propolis Creamiin ( 37 € / 50 ml ) kun satuin lukemaan Ellestä jutun koskien lasi-ihoa. Lasi-ihon tavoitteleminen on tämän hetken ihonhoitofokukseni, joten otan ilolla irti kaikki niksit ja vinkit siihen liittyen. Jos voide osoittautuu hyväksi, tulen kertomaan siitä tarkemmin. Voide kuulostaa täydelliseltä meikinalusvoiteelta, sillä se lupaa tuoda hehkua sekä kirkkautta ja propolisuute voimakkaana antioksidanttina suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Mukana on myös monivitamiiniyhdiste. Yllätyin voiteen koostumuksesta, olin jotenkin mielessäni maalaillut tämän joksikin ihanaksi hyytelömäiseksi geelitutinaksi, mutta voide olikin hyvin perinteisen voidemaista! Korkkaan tämän käyttöön, kun saan ensiksi yhdet toiset tuotteet testattua loppuun. Toivoisin tästä varsinkin kesäksi kivaa tuotetta.
skincity4

Dermalogican suojakertoimellinen pohjustaja, SkinPerfect Primer SPF30 ( 46 € / 22 ml ) on minun suosikkituotteeni Dermalogicalta. Olen ostanut tuotetta ensimmäisen kerran vuonna 2014, ja tuote matkusti kanssani Thaimaan lämpöön ja aurinkoon. Ja enpä muuten palanut kasvoilta, vaikka käytinkin tätä lähes koko reissun ajan kasvojen aurinkosuojana! Dermalogican pohjustaja sisältää fysikaalisen suojan ja se on minusta jopa kevyt meikkipohja. Pohjustaja tasoittaa ihon sävyä sekä tuo sille kevyttä sävyä. Koostumus on tuhtia voidetta, jossa ei ole silikoneita säästelty. Tämä myös kiinnittää meikin, eli toimii erinomaisena meikinpohjustajana.

Rodial on merkki, mistä en ollut aiemmin kuullut - ainakaan en ole sitä tiedostanut, jos olen kuullutkaan. En oikein tiedä miksi päädyin nappaamaan tämän tuotteen Dragon's Blood Essencen ( 50 €, alessa 35 € / 100 ml ), luultavasti tuotteen nimi oli sen verran mielenkiintoinen, että päädyin tutkimaan tuotetta tarkemmin. Ja LOL, muistan yhden kerran miettineeni jonkun vegaanisen kosmetiikkatuotteen, joka sisälsi lohikäärmeen verta, soveltuvuutta vegaaneille. Onneksi lähes samantein tajusin, että no ei se nyt taida olla lohikäärmeistä lähtöisin lainkaan..blondi mikä blondi! Mutta rakastan erilaisia kosteussuihkeita, ja tällaiset jotka oikeasti lupaavat ihonhoitoon potkua ovat sydäntäni lähellä.  Tämäkin tuote on eräänlainen seerumin, kasvoveden, meikinpohjustajan ja kiinnityssuihkeen hybridi. Itseasiassa huomaan tykkääväni myöskin tällaisista monitoimituotteista, paljon matkustavallehan nämä ovat mitä mainioimpia. Aionkin kokeilla tuotetta ennakkoluulottomasti vähän tavalla jos toisella!

skincity1.1
Skincity tilauksen mukana tulee myös aina Kokeshi, eli pieni puinen nukke. Aasialainen vanha perinne kertoo, että Kokeshi-nukkeja annetaan juhlien aikaan pieninä kiitoslahjoina. Skincityn perustaja sai idean matkustaessaan Shanghaissa ja ihastuttuaan Kokesheihin, että sen antaminen tilauksen yhteydessä voisi olla ihana kiitollisuuden ele tilaajille. Yhtäänkään keräilijähenkiset ihmiset saavat tästä hyvän keräilykohteen, sillä käsitykseni mukaan nukkeja on erilaisia.  Skincityllä on muuten nyt menossa 8-vuotissynttärit ja heillä onkin kivoja tarjouksia.

2 Kommentit

  1. Ihanan kuuloisia tuotteita, hauska tuo Dragon´s blood essence mist, siis sen nimi :)
    Nukke onkin kiva ylläri paketin mukana. Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosteussuihkeella on hasuak nimi, hihittelin sille itsekseni :) Mutta ilmeisesti on olemassa lohikäärmepuu, jonka mahlaa kutsutaan tuolla nimellä :D Nukke on kiva ylläri ja jos on keräilijäluonne, niin niitä on mukava kerätä :) Kivaa viikonloppua!

      Poista

Lähetä kommentti

Follow