In this Light

Kauneusblogi

Luku 2.

10 copy 2


10 copy

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla


Lempivaatteet, mitä ne oikein ovat? Jos minulta kysytään lempivaatteen määrettä, voin rehellisesti myöntää, etten osaa sellaista antaa. Lempivaate kun oikeastaan riippuu niin paljon mielentilasta sekä vallitsevasta oman elämän ajanhengestä. Lempivaatteet luonnollisesti vaihtelevat ja muuttuvat, jostain lempivaatteesta saattaa yhtäkkiä tulla lempi-inhokkivaate. Toisaalta, hetken päästä lempi-inhokki on taas takaisin lempivaatteissa. Sangen visaista!

Mutta sen voin sanoa, lempivaatteissa on sitä jotain. Vaikka ne eivät vaatteina olisi kovin helppoja, tuntuvat ne yllä helpoilta ja luonnollisilta. Sellaiselta, mikä olisi lähestulkoon aina voinut olla osa vaatekaappisi sisältöä! Lempivaatteet ovat myös sellaisia, jotka usein päätyvät ylle, toisaalta joku lempivaate saattaa olla sellainen, että sitä tulee käytettyä kerran vuodessa. Ja silti, se on sinulle erityinen, lempivaate.

Tällä hetkellä ehdoton lempivaatteeni on kaapumekko. Jos jonkun vaatteen voi ikinä rakastaa rikki, se on tällä hetkellä tämä! Sitä en osaa sanoa, säilyykö vaate lempivaatteissani, vai hehkutanko puolen vuoden päästä uuden vaatteen nimeen, jonkin sellaisen, joka on vuosi sitten ollut lempivaatteeni. Ja kaapumekko hetken oltuaan jäähyllä, muuttuukin taas lempivaatteeksi. Lempivaatteiden kiertokulku on siis loputon, on tavallaan lohdullista tietää, että lempivaatteen menetettyä statuksensa, se ei kuitenkaan ole lopullista, ainoastaan tilapäistä.

5 Kommentit

 1. Ihana mekko! Ihan sun näköinen. Ja voispa sillä olla saumoja meikäläisenkin lempivaatteeksi, kyllä.

  Onnea ja intoa muuten tänne uuteen blogiin! Näyttää pirun hyvältä. Ja mikä nimi! Pitää tallentaa tää uusi osoite blogilistaan ja suosikkeihin.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kaapu ja virkistävä blogimuutos! Onnea valitsemallasi tiellä. ;)

  VastaaPoista
 3. Oma kaapumekkoni lukeutuu myös ehdottomiin suosikkeihini :) Niin mukava päällä, laskeutuu kauniisti, tyylikäs, ahh. Selkeästi sukua tälle sinun lempparillesi! :)

  VastaaPoista
 4. Tämä uusi blogi on hieno! (Vähäks pelästyin, että säkin laitat pillit pussiin...)

  VastaaPoista
 5. Vimps: Kiitos :) Mekko on kyllä ihanan ja voisin hyvin kuvitella sen myös sunkin ylle :)

  Ja kiitos! Oon aika innoissani tästä uutukaisesta, ulkoasu on just niin pelkistetty, kuin mitä halusinkin sen olevan :)

  NinaV: Kiitos :)

  Tuijja: Kaapumekot ovat parhautta, juuri kuvailemiesi syiden ansiosta :)!

  Nooruska: Kiitos! Lopettaminen ei tullut mieleenikään, rakastan kuitenkin sen verran kirjoittamista sekä itseilmaisua :) Mutta joskus on hyvä aloittaa tyhjältä pöydältä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow