In this Light

Kauneusblogi

Luku 15.

Hyvä syntymäpäivä koostuu..

Aamulla elämänkumppanin keittämistä sekä sänkyyn kantamista, ei kaatamista kahveista..

Verkkaisesta aamutakkihaahuilusta sekä kiireettömistä aamutoimista..


8


8.2

Kiireettömien aamutoimien jälkeen kiireettömästi nautitusta skumpanomaisesta juomasta..

Vihdoin ja viimein Uffan laatikkoon viedyistä nyyteistä, sillä osaan myös lahjojen saamisen lisäksi antaa omistani, jopa syntymäpäivänäkin..

8.3


Speciaaleista vaatteista, joissa tunnet olosi oikealla tavalla viehkoksi..

Päivänokosista, jotka tohdit ottaa pitkästä aikaa ( heh, on se vanheneminen vaan niin rankkaa, että väsymyskin pääsee yllättämään!)

Ihanien ihmisten onnitteluista..85


Herkullisista luumuleivoksista, jotka teit itse tuoreista luumuista sekä voitaikinasta ( tiedän, luumut näyttävät ihan meetvursteilta, mutta ovat silti luumuja ja epämääräisestä ulkomuodosta huolimatta leivokset maistuivat niin herkullisille!) ja kupillisesta vihreää teetä kera kunnon hunajanokareen( sillä vanhemmiten kahvi vaan vie ne vähäisetkin yöunet)..

Siitä on ne hyvät syntymäpäivät tehty. Toki ihan kiva olisi ollut, jos sekä itse ostamani sekä elämänkumppanini hankkimat syntymäpäivälahjat olisivat suvainneet saapua, mutta minkäs teet, kun postilakon vaikutukset näkyvät yhä edelleen. Toisaalta annan kaiken tukeni ja sympatiani lakkoilleille postilaisille ja hyväksyn sen, että lahjat tulevat sitten, kun ovat tullakseen. Ja oikeasti, mikä voisikaan olla kivempaa kuin saada lahja jonain tuiki tavallisena arkipäivänä, jolloin syntymäpäivä on enää kaunis muisto vaan?

12 Kommentit

 1. Paljon onnea!

  Ihanat synttärit, ihanasti tarinoitu, pehmeän mukava tunnelma välittyy tänne kotisohvalle saakka. Luumuleivoksia tiirasin kyllä hetken, vähän jänskännäkösiä ;-).

  VastaaPoista
 2. Nooruska: Kiitos :) Mä käsi sydämellä vannon, että ne leivokset näyttivät livenä paljon paremmilta :DD Nyt ne tosiaankin näyttävät sellaisilta neuvostoliiton aikaisilta makkaraleivoksilta :D

  VastaaPoista
 3. Synttärionnittelut! :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut! Luumuleivokset kuulostavat herkulliselta, vaikka luulinkin niitä nopeasti katsottuna juurikin meetvurstileiviksi ;) Täytyy kokeilla. Mun "helpot mutta herkulliset leivokset"-lemppari on vähän samantyylinen, voilehtitaikinaa, persikkaa ja nokare sitruuna-tuorejuustoa. Namsk.

  VastaaPoista
 5. Oi, hyvää synttäriä näin takautuvasti Salka! :)

  VastaaPoista
 6. Onnea paljon! Ihanan kuuloinen synttäri:)

  Luumuleivokset on mun mielestä oikein herkullisen näköiset eikä yhtään meetvurstimaiset:D Mutta mä oon tottunut epämääräisiin eväisiin, koska tuppaan kokeilemaan aina kaikenlaista;)

  VastaaPoista
 7. Virtuaalihaleja ja onnitteluja näin jälkikäteen!

  VastaaPoista
 8. Onneks olkoon! Noi luumuleivokset kyl näyttää joltain piirakalta, mihin ois laitettu kärvennettyjä lenkkimakkaran palasia. Ruokaa, josta mun isä olis ollu aikoinaan tosi fiiliksissään.

  VastaaPoista
 9. Kai mä muistin naamiksessa onnitella? Ei tää fossiili muista enää noin vanhoja asioita, joten onnea ny vielä varuilta tätäkin kautta, ettei jää kokonaan sanomatta...paitsi että oon aika varma, että muistin kyl ajoissa.;D

  VastaaPoista
 10. Kuulostaa todella hyvältä syntymäpäivältä :) Onnea vielä jälkikäteen tätäkin kautta!

  VastaaPoista
 11. Myöhästyneet synttäri onnittelut!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow