In this Light

Kauneusblogi

Luku 18.

4


5


3


Muodottomissa muodoissa on sitä jotain. Rakastan sitä ajattomuutta sekä avantgardistisuutta, jota kyseiset muodot viestittävät. Voisin hyvinkin kuvitella pukeutuvani tähän asuun vielä silloin, kun olen oikeasti vanha, se on ainakin itselläni hyvä ajattomuuden kriteeri vaatteille ja muillekin asioille. Toki en luonnollisesti tiedä, millainen tyyli minulla silloin on, uskoisin kuitenkin tyylini olevan yhä silloin vahva ja minua itseäni viestittävä. Pukeuduin sitten tuulipukuun tai muodottomiin avatgardistisuus vaatteisiin. Jostain syystä toivon jälkimmäistä vaihtoehtoa.

Wikke kirjoitti, kuinka oma pukeutuminen on muuttunut, hetki hetkeltä mukavuudenhaluisemmaksi. Voin allekirjoittaa saman. Vaikka minulla on eteinen täynnä mitä ihanempia korollisia kenkiä, päivästä toiseen kiskon jalkaani joko maiharit tai pitkävartiset moposaappaat. Mutta minkäs teet, kun kysymyksessä ovat kengät, joissa voi oikeasti mennä viipeltää koko päivän, ilman että jalat huutavat hoosiannaa. Ja ovathan nämä kengät kertakaikkiaan upeita yksilöitä, jotka ovat tarjonneet koko rahalle vastinetta jo siinä määrin, että joka kerran kenkiä käyttäessäni tililleni pitäisi tipahtaa kymmenen senttiä, se olisi kuulkaas helppo tie tulla miljonääriksi, harmi vaan ettei yksikään kenkäkauppa ole ottanut kyseistä asiaa agendakseen!

5 Kommentit

 1. Mäkin luulin alta kolmekymppisenä että pukeudun ikuisesti mustaan. Vaan kuinkas kävikään... jossain vaiheessa kävi ilmi, että musta väri kasvojen ympärillä korostaa kaikkia ryppyjä ja juonteita koska niitähän alkaa jossain vaiheessa ilmaantua. Sitten vaan pitää valita sen mustan ja muiden värien väliltä...
  (Tumma ruskea on erittäin hyvä vaihtoehto...)

  VastaaPoista
 2. Uskon olevani samaa sekametelisoppaa vielä aikuisempanakin. Toivottavasti hieman hillitymmällä ja yhtenäisemmällä linjalla ;)
  mukavuus on nykyisin ehdoton kriteeri, ennen se oli vain bonusta.

  VastaaPoista
 3. Muodottomat muodot on ihania, rentoja ja kauniita ^_^

  VastaaPoista
 4. Prefecta: Hmm, mä varmaan sitten vanhana ja ryppyisenä käytän muuten mustaa, mutta kiedon kaulaan jonkun muun värisen huivin, niin ei pääse musta tekemään tepposiaan :D

  Norppis: Joo, eiköhän jokaisella se tietty perusvire aina säily siinä pukeutumisessaan :) Ja sekametelisoppa on just hyvä!:)

  Ravenwaves: Niin ovat <3

  VastaaPoista
 5. Olen alkanut koko ajan tykkäämään enemmän noista dr. martensseista. hmm.. oiskohan se talven investointi. :P tosin ei noissa vuorta taida silti olla?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow