In this Light

Kauneusblogi

Luku 33.

17.4


17.2


17.5


Aamulla lämpömittariin katsomisen jälkeen hihkuin riemusta, se nimittäin tiesi sitä, ettei tänään täytyisi pukea, tai siis topata itseään Michelin ukoksi. Ja pitkästä aikaa saisin kiskaista jalkaan maiharit, niiden jalkaan laittaminen kovemmilla pakkasilla on suorastaan itsetuhoista, sain tietää sen eräs päivä melkein kaaduttuani keskelle autotietä.

Olen saanut viime aikoina pahan päähänpinttymän mekosta, jossa olisi pitkät, löysät hihat ja malli lainattu 70-luvun bohotytöiltä. Kolusin eräs päivä kaikki ketjuliikkeet läpi, mutta ei, mielikuvieni mukaista mekkoa ei vaan löytynyt. Toki löysin kyseisen kuvauksen mukaisia mekkoja nettikaupoista, mutta ennen kuin ehdin tekemään tilausta, onneksi katsastin vaatekaappiani läpi ihan muussa tarkoituksessa ja kappas, minähän jo omistinkin melkein kuvauksen mukaisen mekon!

Mekkoni on ensimmäinen vintagemekkoni sitten lukioaikojen boheemien kukkamaksimekkojen ja muistan sen ostohetken vieläkin kuin edellisen päivän, siitä on kolme, neljä vuotta. Niin hyvä muisti minulla ei sentään ole, että kykenisin muistamaan ostovuoden! Pohdin kauan, malttaisinko ostaa sen sillä kirppiksen vintagenurkkaus tuntui aika tyyriiltä, lisäksi mekon massiiviset hihat tuntuivat siihen aikaan aika yliampuvilta.

Vaan eivät nykyään, rakastan mekossa hihojen ohella sen kaunista kuosia sekä upeaa leikkausta! Maiharit sopivatkin mekon kanssa kivasti, ne rikkovat liialliset ennustajaeukko-fiilikset, jotka mekko ja turbaani saattavat yhdessä luoda. Täytyykin hyödyntää turbaania useammin, sillä en muistanut sen olevan näin kiva, toisaalta olisin onnellinen, jos jostain löytäisin villaisen turbaanin, tai oikeastaan ihan mistä muusta tahansa, kuin polyesterista tehdyn turbaanin!

5 Kommentit

 1. ihanan yksinkertainen mutta mielenkiintoinen ulkoasu ja idea sulla tässä! :)


  http://bulldoginthebathroom.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Näytät hyvinkin sievältä! Ja mekko on kuolettavan ihana!!

  VastaaPoista
 3. Mekko on tosi kaunis ja etenkin hihat laskeutuu kauniisti:)

  Musta oli kans ihanaa kun sai lopuviikosta laittaa "tavalliset" vaatteet päälle eikä untuvatakkia:D nyt siellä taas näyttäis olevan kylmempää..

  VastaaPoista
 4. Oho, ompas hieno mekko. En ole ihan varma että onko se hyvä vai huono jos löytää omasta kaapista vaatteita joiden olemassaoloa ei edes muistanut. Mutta toisaalta se on kivaa että voi löytöretkeillä omassa kaapissa eikä tarvitse aina lähteä kauppaan löytöretkeilemään :D ja halvemmaksikin se tulee.

  VastaaPoista
 5. Vilmamliv & Norppis, Kiitos :)

  Aini, Kiitos :) Oli kyllä ihanaa pukeutua vähemmän topatusti, nyt nää ilmat ovat olleet jokseenkin friikkejä, mutta hyvä vaan että välissä on vähän lauhempiakin päiviä :)

  Rhia, samaa mietin itsekin :D Kyllä mä tän mekon oon muistanut, mutta en siis sitä uutta mekkoa katsoessani muistanut, että mulla on lähestulkoon vastaava jo entuudestaan! Olen miettinyt, että täytyisi varmaan ottaa jokaisesta vaatteesta kuva ja laittaa ne esille vaatekaapin oveen, muistaisi heti että mitä vaatteita sitä oikein omistaakaan :D Toisaalta löytöretkeily omalla vaatekaapilla on jännää ja kuvadokumentointi pilaisi sen ilon.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow