In this Light

Kauneusblogi

Luku 50.

26.1

26.7

26.5

26.3


Olen huomannut pukeutumisessani jännän seikan. Vaikka rakastankin mustaa, huomaan tykkääväni eniten niistä asuistani, joissa on mustan ohella edes jotain väriä. En edelleenkään liputa kirkkaiden perusvärien puolesta, mutta valkoisen ja useimpien nudesävyjen edessä olen sulaa vahaa.

Tämän päivän ( tai siis tätä kirjoittaessani eilisen, toissa päivän ja toissa päivää edeltävän päivän) asu koostui liehukeneuleesta, paksuista trikoohousuista sekä topista. Siveellisyyden nimissä puin housujen päälle minihameen, vaikka itse käsitänkin näin paksut leggingssit housuina, eivät ehkä kaikki maailman ihmiset ole kanssani samoilla linjoin. Kaikki muu on vanhaa ja hyväksi havaittua, paitsi toppi. Se on uusi ja todellakin, hyväksi havaittu sekin. Värien lisäksi olen selkeästi innostunut erilaisista kuoseista, eniten graafisista mutta myöskin etnisistä kuin myöskin eläinkuoseista. Niin se oma tyyli vaan kasvaa ja kehittyy, tutkimusmatka nimeltään "tunne oma tyylisi" ei tule koskaan loppumaan. Mutta minusta se on ihanaa, päättymättömät tutkimusmatkat nimittäin kuulostavat aika lupaavalle!

7 Kommentit

 1. Mistä tuo paita on? :) Tosi kivan näköinen, ihana kuvio!

  Olen muuten lueskellut blogiasi hetkisen aikaa, sinulla on mahtava tyyli.

  VastaaPoista
 2. Elsi-, Toppi on CTRL:n:) Taitaa olla nyt talven tai viime kesän mallistoa, ostin sen kuitenkin CTRL:n sample salesta. Mutta CTRL:n nettikaupassa noita näytti ainakin olevan :)

  Tervetuloa mukaan, ja kiitos kehuista :)!

  VastaaPoista
 3. Hyvä Salka, mäkin olen täysin samoilla linjoilla siitä, että paksut legginsit on housut. Tosin nyt näillä mammakiloilla en uskaltais ahteriani ja reisiäni näyttää moisissa makkarankuorissa :D. Parempia päiviä siis odotellessa. Toukokuussakun synnyttää niin voi olla varma, etten käy näyttämässä löysää nahkaa ja hyllyvää pakaraa julkisella uimarannalla koko kesänä (ellei sitten yön "pimennossa").

  VastaaPoista
 4. Yhdyn käsitykseen paksujen legginsien housumaisuudesta! Joskus niissä on sellaiset saumatkin, että kielivät selkeästi housumaisuudesta.

  VastaaPoista
 5. mahtava villatakki! muutenkin asu oikein ihana.

  VastaaPoista
 6. Parahin Jensku, mahtavaa että löytyy muitakin joiden mielestä paksut leggingssit ovat trikoohousut, eivät leggingssit :D Ja luulen, että sinun tilanteessa olevat ihmiset kiittävät tätä keksintöä, itse kyllä kesän koittaessa hylkään kaikki housut :)

  Bubble, näissä on nimenomaan sellaiset saumat sekä vetoketju :) Että menevät kyllä enemmän piukoista pillihousuista, kuin leggingsseistä :)

  Emilia & Prefecta, kiitos :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow