In this Light

Kauneusblogi

Luku 55.

Rakastan biisejä, jotka saavat minut maalaamaan vahvoja sielun mielikuvia. Deerhunterin Revival biisin aikana minun tekee mieli kiskoa ylleni vaatekaappini boheemein mekko, heittää nahkarotsi niskaan, sipaista keijukaishilettä kasvoille ja sännätä viileän kalseaan kevätyöhön tanssimaan paljain jaloin. Ja ehkä ihan vähän karata sirkukseen.

Oikeassa elämässä tähän aikaan vuodesta kyseinen toiminta on vähintäänkin kyseenalaista, siis paljaiden varpaiden osalta, enkä oikeasti lähtisi sirkuksen matkaan sillä ikävä elämänkumppania kohtaan kasvaisi sietämättömäksi, mutta onneksi mielikuvissa kaikki on mahdollista!


2 Kommentit

  1. Deerhunter on loistava. Kaveri on juuri lähdössä katsomaan niitä Lontooseen, oon hiukka kade ;) Ulkona on nyt juuri kamalan harmaata, mutta muuten kesäfiilis on vallannut alaa täälläkin, kukkamekkojen ja farkkusortsien muodossa.

    VastaaPoista
  2. Bubble, Deerhunter on kyllä mahta yhtye! Ja voi, keikka Lontoossa kuulostaa just siltä, että minäkin olen kade :D Ja kummasti se musiikki vie kevät-ja kesätunnelmiin, vaikka ulkona vallitseekin vielä aikalailla täys talvi :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow