In this Light

Kauneusblogi

Luku 57.


kuvat style.com

Minun piti tänään kertoa siitä, kuinka inspiroitunut olen kevään mallistoissa näkyneistä raidoista ja väreistä. Kokosin style.comista pinon kuvia, kunnes satuin törmäämään Emilio Puccin tämän kevään mallistoon ja pyörryin sohvalle. Ihastuksesta.

Hippimekkoja kymmenen vuotta sitten ahkerasti käyttäneen sydäntä lämmittää malliston boheemi hippifiilis, joka ei kuitenkaan ole jämähtänyt menneille vuosikymmenille vaan on modernin raikas. Ikäänkuin 70-luvun boheemit hippiprinsessat olisivat heränneet ruususen unestaan keskelle 2000-luvun viileän kiihkeää aikaa! Mallisto flirttailee myös tummanpuhuvalla mystisyydellä, viimeisen kuvan mekko ei yhtään liennytä mystisyydestä inspiroitumistani, päinvastoin heittää lisää bensaa liekkeihin!

Kaikista hassuinta asiassa on se, etten ole juurikaan aiemmin ollut tietoinen koko Emilio Puccista. Siitä huolimatta, että vaatteet ovat osittain tyylillisesti jotain muuta kuin mitä olen tähän saakka päälleni pukenut, merkki nousi kertaheitolla suosikikseni. Ja kyllä, pukisin useammankin asukokonaisuuden riemumielin ylleni. En voi vaan kuin sanoa, Peter Dundas on nero!

3 Kommentit

 1. Hmm. mun mielikuva Puccista on sellaisia psykedeelisiä värikiemuroita, on ilmeisesti merkin tyyli kehittynyt parempaan suuntaan ! Tässä 70-lukulaisudessa on jopa jotain vähän 20-luvun henkistä, witch is nice :)

  VastaaPoista
 2. Värit on sekoittaneet näemmä jos vaikka kenen pään tänä vuonna...
  :D

  VastaaPoista
 3. Ulrika, totta muuten! Vaatteissa on jotain hyvin dekadenttia, luulen että se on omalta osin vaikuttanut siihen, että koen ne hyvinkin ihastuttavina :)

  Prefecta, pienissä määrin osittain kyllä :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow