In this Light

Kauneusblogi

Luku 106.

27.11copy

27.66copy

27.63copy


Hyvä juhannus koostuu seuraavista asioista. Maailman parhaasta ulkosaunasta ja sen pehmeistä löylyistä, monesta pullosta kuohuviiniä, yksinkertaisesta mutta herkullisesta grillisapuskasta, kielen menneessään vievästä omenapiirakasta, mansikoista kermavaahdolla, kavereista, hupsuista koirista, päiväunista, ensimmäisistä perinteisistä(!) lavatansseista(!!) aikuisiällä joissa seurueemme voitti paikan juniorit palkinnon sekä ensimmäisestä itse sidotusta kukkaseppeleestä* aikuisiällä, yöllisestä pyörämatkasta halki sumun verhoavan kylän tienoon, kiireettömyydestä.

Mutta pakkaa hyvä ihminen ensi vuonna mukaan optimistisesti edes yksi mekko, jossa kehtaa lähteä kuokkimaan naapurin sedän 80-vuotisjuhliin, katselemaan menoa kylän ainoaan kapakkaan ja ennen kaikkea lavatansseihin. Toisaalta, trikootunika keijumaisella ripauksella ei estänyt ottamasta muutamaa tanssiaskelta ikkunaprinsessan tahtiin.


*Kukkaseppele on ehkä tässä merkityksessään laimea nimitys, itse puhuisin ehkä enemmän päähän laitetusta kukkareuhkastapuskasta

6 Kommentit

 1. Kuulostaa ihanalta. Olen ihan kateellinen.

  VastaaPoista
 2. Ihania kauniita upeita kuvia <3 Ja varsin kadehdittvan kuuloinen juhannus! ( Itse jouduin tyytymään sähkösaunaan ja satamatansseihin).

  VastaaPoista
 3. Tuo on ihan selevä seppele! Ettäs sen tiedät!

  VastaaPoista
 4. Juhannusneito! Kuulostaa ihan parhaalta viikonlopulta :)

  VastaaPoista
 5. Norppis, :D Mutta suotta kadehdit!

  Aini, hih, nimenomaan painopisteellä heinä :D

  Ulrika, kiitos :) Mutta kyllä sähkösaunakin on hyvä vaihtoehto, samoin satamatanssit! ( Veikkaan, että niissä oli liikenteessä enemmän meidän ikäluokan ihmisiä, välillä kyllä tunsi sen, että ketkä eivät oikein kuulu joukkoon siellä eläkeläisten keskuudessa :D)

  Eveliina, Ok :D

  Bubble, Oli kyllä paras viikonloppu ja juhannus aikoihin!:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow