In this Light

Kauneusblogi

Luku 89.

Olen menossa nyt lauantaina 4.6 Prefectan kanssa Valtterin kirppikselle myymään. Prefectalta on myyntiin tulossa kosmetiikkaa, kesälukemista ja kenkiä, minulta taaseen enemmän vaatepainotteista settiä, painopisteellä hameet ja yläosat jotka eivät enää ole minun tyylisiäni. Jos joku kaipailee myrkynvihreää minimittaista kotelohametta tai lyhytlahkeista mustaa shortsihaalaria, sellaiset ainakin olisivat kaupan!

Meidät löytää pöydästä numero 739, eli kirpputorin takaosasta, olemme tuossa karttaan merkityssä tummemmassa kohdassa. Saa tulla ostamaan tai ihan vaan moikkaamaan, itse olisin onnellinen ettei minun tarvitsisi roudata täyttä Ikeakassillista enää takaisin kotiin päivän päätteeksi!4 Kommentit

 1. Mulla on hiusten punastumisen myötä tullut vihreä-kausi ja kiinnostuin heti tosta myrkynvihreästä mekosta... voisko siitä saada kuvaa ja koko-tietoja s-postiin heidi.horkko@gmail.com?

  VastaaPoista
 2. jA MÄ KIINNOSTUIN HETI TUOSTA MUSTASTA SHORTSIHAALARISTA. :) Oho, oli capslock päällä. Eli TOSI PALJON KIINNOSTUIN. :)

  VastaaPoista
 3. Heijoo, mä tuun moikkaamaan jos vaan saan itteni huomenna hereille!! ^__^

  VastaaPoista
 4. Hepa-Neiti, harmi ettei hame ollutkaan mieluinen, mutta se on itseasiassa mun onni, innostuin siitä nimittäin itse :D

  Nina, NO MUTTA EIHÄN HAALARIT VOI MITÄÄN MUUTA AIKAAN SAADAKAAN, KUIN TOSI PALJON KIINNOSTUSTA :D

  Bubble, oli kiva nähdä ja toivon mukaan löydöt olivat mieluisia :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow